Tsino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά σε όλους.. δηλώνω και εγώ συμμετοχή
shadowmann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλή χρονιά σε όλους!! με υγεία πάνω από όλα! και ένα μεγάλο μπράβο για ακόμη μια φορά για τον διαγωνισμό!
Bigi444444 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα ήθελα να λάβω μέρος μιας και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το παιχνίδι.Οπότε πιστεύω είναι καλύτερα να πιάσει τόπο στο δίσκο κάποιου που θα το ευχαριστηθεί.Απλά μόνο να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Άγιο Βασίλη μας με τα δώρα του κάθε χρόνο. 1
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια σε ολους και ενα μεγαλο ευχαριστω για την εκτιμηση που διχνεται σε αυτη τη κινηση! :) Επειδη βλεπω οτι η δραστηριοτητα σταματησε με το τελευταιο ποστ του Metaksas και αφου εχθες ηπια αρκετο κρασι για να κατσω να ασχοληθω με τη κληρωση, ας σταματησουμε εδω και αργοτερα μεσα στη μερα κανω τις υπολοιπες κινησεις. Παραθετω παρακατω τη τελικη λιστα συμμετοχων να τη δειτε και να μου πειτε αν χρειαστει αν υπαρχει καποια ελλειψη. Gi0 Mikeasdf klainmaingr SouLSLayeR euxoulhs th_nikos GeorgeGK t3llis chourdis kajwbtfe hurin gavros10 Malthador Bspus driverpit SokinLyg zeniath wintaxt giorgos147 GjokerR JohnVani18 Talixx Liakos10 inexhale SearchEngine fever25 WizNick doc nemesiskp Bilbo1 Ntemian poihths Alex An Dros comfuzio Kapws Tmark kosko42 kouklakis Prospector8 xaralas shinigami Brandtobrand bad_freddy Darth Revan SPANK maxdore217 tsakonass gildo Panagiotis32 Vilain20 labrosviz Skia11 Pa0ki Elven_King Tsino shadowmann chill Metaksas 10
Darth Revan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια σε ολους και ενα μεγαλο ευχαριστω για την εκτιμηση που διχνεται σε αυτη τη κινηση! :) Επειδη βλεπω οτι η δραστηριοτητα σταματησε με το τελευταιο ποστ του Metaksas και αφου εχθες ηπια αρκετο κρασι για να κατσω να ασχοληθω με τη κληρωση, ας σταματησουμε εδω και αργοτερα μεσα στη μερα κανω τις υπολοιπες κινησεις. Παραθετω παρακατω τη τελικη λιστα συμμετοχων να τη δειτε και να μου πειτε αν χρειαστει αν υπαρχει καποια ελλειψη. Gi0 Mikeasdf klainmaingr SouLSLayeR euxoulhs th_nikos GeorgeGK t3llis chourdis kajwbtfe hurin gavros10 Malthador Bspus driverpit SokinLyg zeniath wintaxt giorgos147 GjokerR JohnVani18 Talixx Liakos10 inexhale SearchEngine fever25 WizNick doc nemesiskp Bilbo1 Ntemian poihths Alex An Dros comfuzio Kapws Tmark kosko42 kouklakis Prospector8 xaralas shinigami Brandtobrand bad_freddy Darth Revan SPANK maxdore217 tsakonass gildo Panagiotis32 Vilain20 labrosviz Skia11 Pa0ki Elven_King Tsino shadowmann chill Metaksas Εχθές έπρεπε να κάνεις την κλήρωση με το κρασί :-P 2
Iris_89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν έχει κλείσει η συμμετοχή δηλώνω κι εγώ μέρος
naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν και λογικά δεν πρόλαβα, οφείλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στον Zapee995 για την προσφορά του! Πρόκειται για ένα καινούργιο παιχνίδι που νομίζω δεν μπορείς να το βρεις πουθενά κάτω από 10 ευρώ. Συγχαρητήρια και πάλι για την κίνηση σου και καλή χρονιά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ποιος το τσιμπησε το δωρο τελικα? 1
comfuzio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ποιος το τσιμπησε το δωρο τελικα? Θα έχει ακόμα hangover από το κρασί! 2
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα σας! Αφου προλαβα επιτελους να ασχοληθω, και αφου εβαλα και στη κληρωση ακομα 2 ονοματα (στο τσακ ), παραθετω παρακατω τα αποτελεσμα! TWOM: RoS23 Επίσης, το κρατησα για τελος: Walking Dead Season 1 Steam Key X2: Fever25 - Spank . 22
comfuzio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πολύ ωραία κίνηση! Μπράβο στα παιδιά που κερδίσανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα