Προς το περιεχόμενο

Pipo X7 media player με Windows 8.1 και τιμή €80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά!

Eνσωματώνει 32gb flash εσωτερική μνήμη και δέχεται και εώς 32gb sd? Κατάλαβα καλά? Λογικά δεν πρέπει να έχει εσωτερική μνήμη για να είναι εγκατεστημένα τα windows?

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή Χρονιά!

Eνσωματώνει 32gb flash εσωτερική μνήμη και δέχεται και εώς 32gb sd? Κατάλαβα καλά? Λογικά δεν πρέπει να έχει εσωτερική μνήμη για να είναι εγκατεστημένα τα windows?

Eυλογη απορια, τι εσωτερικο χωρο διαθετει αραγε και τι ταχυτητας.!

• Like 1
Δημοσ.

Eυλογη απορια, τι εσωτερικο χωρο διαθετει αραγε και τι ταχυτητας.!

Στην ιστοσελίδα παρακάτω αναφέρει για το μοντέλο με τον Intel Z3736F οτι ενσωματώνει 32gb εσωτερικής μνήμης.

http://www.hongkongeek.com/en/android-tv-box/7710-windows-tv-box-pipo-x7-windows-81.html

Δημοσ.

Καλές οι προδιαγραφές, αλλά δεν σημαίνει και καλό αποτέλεσμα. Πέρασε ένα Tronsmart Orion 28 pro από τα χέρια μου και η αναπαραγωγή HD αρχείων ήταν για κλάματα. Υποτίθεται ότι παίζει και 4Κ, τρομάρα του.
Τραγική υλοποίηση...
Ελπίζω αυτό, λόγω Intel και Microsoft, να είναι καλό. Μακάρι!

Δημοσ.

Η μόνη ομοιότητα που έχουν αυτά τα μηχανάκια μεταξύ τους είναι... η τιμή. Κατά τα άλλα, είναι αδόκιμο να συγκρίνουμε Android box με PC. Μια χαρά θα τα τρέχει τα HD με τους κατάλληλους codec και player.

Δημοσ.

Ives καλά κάνεις και θυμίζεις,την σούπερ τιμή.εμείς απλώς συζητήσαμε για τον χώρο αποθήκευσης που ενσωμάτωνει και βρήκαμε κάποιες σελίδες που το αναφέρουν.

Δημοσ.

32gb rom exei.το meegopad καποια στιγμη λενε οτι θα παρει και android οποτε γιατι να μην παρει και το pipo?εχω παραγγειλει και τα δυο οποτε μολις μου ερθουν μπορω να σας πω.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλο λάθος στο άρθρο ότι όλες οι θύρες είναι 3.0 ενώ είναι 2.0

Προσέξτε λίγο ρε παιδιά

Τελικά είναι 2 ή 3? έχει σημαντικότατη διαφορά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...