Προς το περιεχόμενο

Pipo X7 media player με Windows 8.1 και τιμή €80

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση: Πώς κάνουμε φορμάτ σε τέτοια PC; Δεν υπάρχει συνοδευτικό USB, CD ή product key.

Πάντως δεν χρειάζεται format το συγκεκριμένο. Δεν έχει καθόλου bloatware.

Χθες το έβαλα στην tv με popcorn hour και τα βίντεο όταν τα άνοιγα με τον ενσωματωμένο player δεν παιζανε ομαλά. Με τον mpc όλα μια χαρά. Αστεράκι το μηχανημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει recovery partition και επιλέγεις επαναφορά συστήματος μέσα από το control panel.

Εκτός από αυτό, στα windows 8 έχει καταργηθεί το sticker. Πια το κλειδί είναι ενσωματωμένο στο bios.

Μπορείς να περάσεις windows 8 και θα το βρει αυτόματα. Απλά πρέπει να περάσεις την σωστή έκδοση.

Αλλά υπάρχουν εύκολοι τρόποι να διαβάσεις το κλειδί. Σε μερικά το λέει μέσα στο bios ui ή μπορεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει το κλειδί από το bios.

Παίδες έχω ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Το έχω σε μια 37αρα Samsung η οποία έχει ανάλυση 1366χ768.

Από τις ρυθμίσεις της GPU του PIPO δεν μπορώ να ορίσω την συγκεκριμένη ανάλυση, με αποτέλεσμα ή μεγάλο μέρος της εικόνας να βγαίνει εκτός οθόνης ή να αναγκάζομαι να την μικρύνω και να χάνω ανάλυση.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι?

Έχει προεγκατεστημενα windows 8.1 και παίρνει οποίο distribution Linux θέλεις.

Επειδή τα Win8.1 δεν με βολεύουν θα μπορούσα να του βάλω τα Windows 7;;

Παίδες έχω ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Το έχω σε μια 37αρα Samsung η οποία έχει ανάλυση 1366χ768.

Από τις ρυθμίσεις της GPU του PIPO δεν μπορώ να ορίσω την συγκεκριμένη ανάλυση, με αποτέλεσμα ή μεγάλο μέρος της εικόνας να βγαίνει εκτός οθόνης ή να αναγκάζομαι να την μικρύνω και να χάνω ανάλυση.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι?

Πριν ψάξεις γιατί δεν μπορείς να βάλεις την ανάλυση μπες στο μενου της TV και κλεισε το overscan. Ειχα παρόμοιο θέμα με εσένα αλλά εγώ μπορουσα να διαλέξω την ανάλυση.

Πριν ψάξεις γιατί δεν μπορείς να βάλεις την ανάλυση μπες στο μενου της TV και κλεισε το overscan. Ειχα παρόμοιο θέμα με εσένα αλλά εγώ μπορουσα να διαλέξω την ανάλυση.

Ευχάριστώ για την απάντηση, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ας ελπίσουμε να βγει κάποιος driver να το διορθώσει.

Δεν είναι θέμα driver. Ο driver είναι της intel αφού έχει Intel hd graphics. Μπορείς να κατεβάσεις τον πιο πρόσφατο από το site της intel.

Διάλεξε στην tv σου just scan επιλογή αν έχει ή κάτι αντίστοιχο. Ψάξε από το screen ratio του τηλεκοντρόλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...