Προς το περιεχόμενο

Νέο,ήσυχο pc case

janpap08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία τελευταία ερώτηση πριν τα παραγγείλω...η ram που έχω είναι αυτές και χρησιμοποιώ τα slots 3&4.

Σε κάποια reviews που διάβασα όλοι τονίζουν ότι μπορούν να μπουν μόνο low profile ram και ότι η ψύκτρα καλύπτει το πρώτο slot.

Απλά επειδή σε κάποια βίντεο εγώ βλέπω να τα καλύπτει όλα,μήπως θα υπάρξει πρόβλημα οπότε καλύτερα να πάω σε αυτήν την λύση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα οι μνήμες που έχεις είναι low profile

...οπότε προχωράω σε παραγγελία.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες...

Επεξ/σία από janpap08

Λοιπόν,τα πήρα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ψύκτρα ήσυχη και πολύ όμορφη αισθητικά,το κουτί πολύ καλό vfm,καλή κατάσκευη,όμορφο και πραγματικά αθόρυβο.

Έκανα και την μεταφορά του συστήματος στο pure,ευτυχώς για εμένα απροβλημάτιστα γτ ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα,και όλα οκ.

Απλά η μοναδική ερώτηση που έχω...όλα τα fans είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και με το controller που υπάρχει στο επάνω "πάνελ".Απο εκεί φεύγει ένα καλώδιο που απ'ότι κατάλαβα θα πάει κατευθείαν στο τροφοδοτικό,στε μία θύρα molex,απ'όπου και θα πάρουν ρεύμα τα fans του κουτιού.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:Το καλώδιο έχει μόνο δύο pins...θα πρέπει να βρω αντίστοιχο 2pin καλώδιο ή βάζω 4pin που κυκλοφορεί και έτσι και αλλιώς από την στιγμή που η επαφή θα γίνεται μονο στα δύο pins δεν με ενδιαφέρει...?

IMG_20150112_092918_zps074662a7.jpg

• Like 1

Η ερώτηση μου είναι η εξής:Το καλώδιο έχει μόνο δύο pins...θα πρέπει να βρω αντίστοιχο 2pin καλώδιο ή βάζω 4pin που κυκλοφορεί και έτσι και αλλιώς από την στιγμή που η επαφή θα γίνεται μονο στα δύο pins δεν με ενδιαφέρει...?

Με γειά ,  θα βάλεις ένα μόλεξ κανονικό με 4pin 

Την πάτησα...πήρα molex 4pin αρσενικό σε 4pin θηλυκό,αλλά μετά είδα ότι το τροφοδοτικό μου έχει υποδοχή 5pin.

Μπορώ να κάνω καμία πατέντα κόψε ράψε...?Εχω κάποια καλώδια διαθέσιμα.Pci,4pin molex to sata και 5pin to sata.

Εκτός και αν κάνει αυτό,οπότε να το παραγγείλω να τελειώνω...

Capture_zpse238f930.png

Καμιά βοήθεια παιδιά γιατι εχω σπάσει το κεφάλι μου...?

Απ'ότι βλέπω το τροφοδοτικό μου παίρνει μόνο αυτό το 5πινο βύσμα αλλά δεν μπορώ να βρω ανάπτορα για 4πινο molex.

Να πάρω από pci που βρήκα ή είναι κάτι το οποίο δεν έχω καταλάβει?

To 5pino είναι η υποδοχή του τροφοδοτικού που καταλήγει σε 4πινα molex, έτσι δεν είναι; Κοίτα στα καλώδια του τροφοδοτικού σου να βρείς αυτό που λέω 

molex-8.jpg

Ε, ένα από αυτά θα βάλεις στο 2πινο και τελείωσε.

Δυστυχώς το είχα πάρει μεταχειρισμένο και τα μόνα καλώδια που είχε ήταν 5πινα σε sata...

Αν κάνω τη λύση από pci σε molex?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...