janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα...το σύστημα μου αυτή τη στιγμή είναι σε ένα case thermaltake soprano και είναι πολύ θορυβώδες.Επίσης επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο είχε χτυπηθεί λίγο στον κορμό για τους σκληρούς(το ψευτοέκανα βέβαια)και έλειπαν τα πόδια.Οπότε σκέφτομαι να πάω σε νέο κουτί,και μιας και η χρηση που κάνω στο pc είναι κατά 99% internet λέω να πάω σε ένα silent κουτί γτ λογικά πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν θα έχω.Το κουτάκι που άρεσε είναι το coolermaster 650 silencio και μαζί σκέφτομαι να πάρω και μία ψύκτρα για τον επεξεργαστή πχ αυτή.Το μπάτζετ είναι +- στο 100ρικό. cpu:amd phenom IIX4 955 μητρική:crosshair III formula gpu:amd radeon hd 5450 ram: 2X Geil 2GB DDR3 τροφοδοτικό:coolermaster 500w silent pro Δίσκοι: 1ssd/1hhd Περιμένω τις παρατηρήσεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλές επιλογές και οι δύο. Νομίζω ότι μέχρι τα 60€ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερο κουτί από το Pure. Η τιμή του ήταν αρχικά στα 90-100€. Όσο προλαβαίνεις πάρ' το. Και η ψύκτρα είναι καλή και ήσυχη. Σε αυτά τα χρήματα βλέπει και την Raijintek Ereboss, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σε αυτά τα χρήματα βλέπει και την Raijintek Ereboss, Πιστεύεις ότι κερδίζω κάτι σε σχέση με την be quiet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πιστεύεις ότι κερδίζω κάτι σε σχέση με την be quiet? Νομίζω, έχει καλύτερες επιδόσεις http://www.techpowerup.com/reviews/beQuiet/Shadow_Rock_2/6.html Λάβε υπόψιν ότι η Ereboss έχει 6 heatpipes έναντι 4 της Shadow Rock 2 κάτι που βασικά δίνει υπεροχή στην Rajintek. Πάντως, και οι δύο είναι ήσυχες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δες και Site: αυτο που ειναι στο ιδιο καλούπι να θελεις να γλυτώσεις την φασαρια με το πορτακι του 650 που μπορει απο απροσεξια να το σπάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή έτυχε να έχω το 200R δεν θα συμβούλευα τον TS σε αυτά τα χρήματα να το πάρει. Το Pure είναι καλύτερο και πιό ήσυχο από πολλές απόψεις. Ίσως λίγο στο airflow να υστερεί, αλλά σίγουρα ο άνθρωπος δεν θα μαρτυρήσει με το θέμα της σκόνης, όπως έπαθα εγώ με το 200R. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 σκονη μπαίνει σε ολα....τι να πουνε οσοι εχουν hafx δλδ;;; το εχω το κουτι και ειναι πολυ καλο σε ολα για τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 δες και Site: αυτο που ειναι στο ιδιο καλούπι να θελεις να γλυτώσεις την φασαρια με το πορτακι του 650 που μπορει απο απροσεξια να το σπάσεις. Ευχαριστώ αλλά λέω να παραμείνω στο 650...για ποιο πορτάκι μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ αλλά λέω να παραμείνω στο 650...για ποιο πορτάκι μιλάς? Για τις συσκευές μπροστά dvd, card reader κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 η τριτη εικονα στο e-shop εχει ανοιχτο το πορτακι για να μπορεις να εχει προσβαση στο cdrom κτλ....αν σου αρεσει το σχεδιο το απλο οπως εχει το 650 παρε το 200r που εχει το ιδιο καλούπι χωρεις το αγχος στο πορτακι αν θα σπασει καποια στιγμή η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 αναμεσα σε corsair 200r και 650 δεν μπορει πιστευω να υπαρξει αμεση συγκριση μιας και προκειται για δυο διαφορετικα κουτια. το 200αρι δεν εχει grommets πασχει απο μικροσυντονισμους στο πλαστικο cage για τους σκληρους δισκους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι quiet case οσο το 650. για μενα 650 καρφωτο σε αυτη την τιμη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αναμεσα σε corsair 200r και 650 δεν μπορει πιστευω να υπαρξει αμεση συγκριση μιας και προκειται για δυο διαφορετικα κουτια. το 200αρι δεν εχει grommets πασχει απο μικροσυντονισμους στο πλαστικο cage για τους σκληρους δισκους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι quiet case οσο το 650. για μενα 650 καρφωτο σε αυτη την τιμη Πράγματι, δεν έχουν καμμία σχέση τα Silencio με το συγκεκριμένο Corsair. Έχουν προσωπική πείρα, εκτός από το 200R που το είχα σχεδόν 1 χρόνο (και μαρτύρησα με την σκόνη), το Silencio 352 και το 652S είτε από συστήματα που έφτιαξα, είτε από κουτιά που είδα το unboxing από κοντά. Το Pure είναι κουτί της κατηγορίας 90€, έχει ηχομονωτικά παντού, φίλτρα σκόνης παντού, grommets, sd card reader μπροστα και πολλά άλλα. Είναι λίγο ζεστά κουτιά, σε σχέση με τα Carbide, αλλά ο χρήστης στον οποίο απευθύνονται δεν είναι ο enthusiast ή ο gamer που θα κάνουν oc και θα βάλουν 2-3 κάρτες επάνω. Είναι κουτιά περισσότερο για ανθρώπους που δουλεύουν με το pc και θέλουν ήσυχη λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Όσον αφορά την ψύκτρα, εγώ θα πήγαινα στην BeQuiet μόνο και μόνο επειδή είναι πιο ήσυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν ο TS είναι Αθήνα, ας δεί αυτή http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.641402&oem=4102206659από το stock house του e-shop. Εξαιρετική ψύκτρα και με προοπτικές για μελλοντικό ήπιο oc. Στα 47€ είναι ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν ο TS είναι Αθήνα, ας δεί αυτή http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.641402&oem=4102206659από το stock house του e-shop. Εξαιρετική ψύκτρα και με προοπτικές για μελλοντικό ήπιο oc. Στα 47€ είναι ευκαιρία. Όχι δεν είμαι Αθήνα αλλά απ'ότι βλέπω μπορεί να γίνει αποστολή...αξίζει λες να ρισκάρω με μεταχειρισμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα