Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...το σύστημα μου αυτή τη στιγμή είναι σε ένα case thermaltake soprano και είναι πολύ θορυβώδες.Επίσης επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο είχε χτυπηθεί λίγο στον κορμό για τους σκληρούς(το ψευτοέκανα βέβαια)και έλειπαν τα πόδια.

Οπότε σκέφτομαι να πάω σε νέο κουτί,και μιας και η χρηση που κάνω στο pc είναι κατά 99% internet λέω να πάω σε ένα silent κουτί γτ λογικά πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν θα έχω.

Το κουτάκι που άρεσε είναι το coolermaster 650 silencio και μαζί σκέφτομαι να πάρω και μία ψύκτρα για τον επεξεργαστή πχ αυτή.Το μπάτζετ είναι +- στο 100ρικό.

 

cpu:amd phenom IIX4 955

μητρική:crosshair III formula

gpu:amd radeon hd 5450

ram: 2X Geil 2GB DDR3 

τροφοδοτικό:coolermaster 500w silent pro

Δίσκοι: 1ssd/1hhd

 

Περιμένω τις παρατηρήσεις σας...

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές και οι δύο. Νομίζω ότι μέχρι τα 60€ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερο κουτί από το Pure. Η τιμή του ήταν αρχικά στα 90-100€. Όσο προλαβαίνεις πάρ' το. 

 

Και η ψύκτρα είναι καλή και ήσυχη. Σε αυτά τα χρήματα βλέπει και την Raijintek Ereboss,

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα βλέπει και την Raijintek Ereboss,

Πιστεύεις ότι κερδίζω κάτι σε σχέση με την be quiet?

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι κερδίζω κάτι σε σχέση με την be quiet?

 

Νομίζω, έχει καλύτερες επιδόσεις http://www.techpowerup.com/reviews/beQuiet/Shadow_Rock_2/6.html

 

Λάβε υπόψιν ότι η Ereboss έχει 6 heatpipes έναντι 4 της Shadow Rock 2 κάτι που βασικά δίνει υπεροχή στην Rajintek. Πάντως, και οι δύο είναι ήσυχες.

  • Like 1
Δημοσ.

δες και Link.png Site: αυτο που ειναι στο ιδιο καλούπι να θελεις να γλυτώσεις την φασαρια με το πορτακι του 650 που μπορει απο απροσεξια να το σπάσεις.

Δημοσ.

Επειδή έτυχε να έχω το 200R δεν θα συμβούλευα τον TS σε αυτά τα χρήματα να το πάρει. Το Pure είναι καλύτερο και πιό ήσυχο από πολλές απόψεις. Ίσως λίγο στο airflow να υστερεί, αλλά σίγουρα ο άνθρωπος δεν θα μαρτυρήσει με το θέμα της σκόνης, όπως έπαθα εγώ με το 200R. 

  • Like 1
Δημοσ.

σκονη μπαίνει σε ολα....τι να πουνε οσοι εχουν hafx δλδ;;;

 

το εχω το κουτι και ειναι πολυ καλο σε ολα για τα λεφτα του.

Δημοσ.

δες και Link.png Site: αυτο που ειναι στο ιδιο καλούπι να θελεις να γλυτώσεις την φασαρια με το πορτακι του 650 που μπορει απο απροσεξια να το σπάσεις.

Ευχαριστώ αλλά λέω να παραμείνω στο 650...για ποιο πορτάκι μιλάς?

Δημοσ.

η τριτη εικονα στο e-shop εχει ανοιχτο το πορτακι για να μπορεις να εχει προσβαση στο cdrom κτλ....αν σου αρεσει το σχεδιο το απλο οπως εχει το 650 παρε το 200r που εχει το ιδιο καλούπι χωρεις το αγχος στο πορτακι αν θα σπασει καποια στιγμή η οχι.

Δημοσ.

αναμεσα σε corsair 200r και 650 δεν μπορει πιστευω να υπαρξει αμεση συγκριση μιας και προκειται για δυο διαφορετικα κουτια.

 

το 200αρι δεν εχει grommets πασχει απο μικροσυντονισμους στο πλαστικο cage για τους σκληρους δισκους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι quiet case οσο το 650.

 

για μενα 650 καρφωτο σε αυτη την τιμη

  • Like 4
Δημοσ.

αναμεσα σε corsair 200r και 650 δεν μπορει πιστευω να υπαρξει αμεση συγκριση μιας και προκειται για δυο διαφορετικα κουτια.

 

το 200αρι δεν εχει grommets πασχει απο μικροσυντονισμους στο πλαστικο cage για τους σκληρους δισκους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι quiet case οσο το 650.

 

για μενα 650 καρφωτο σε αυτη την τιμη

 

Πράγματι, δεν έχουν καμμία σχέση τα Silencio με το συγκεκριμένο Corsair. Έχουν προσωπική πείρα, εκτός από το 200R που το είχα σχεδόν 1 χρόνο (και μαρτύρησα με την σκόνη), το Silencio 352 και το 652S είτε από συστήματα που έφτιαξα, είτε από κουτιά που είδα το unboxing από κοντά. Το Pure είναι κουτί της κατηγορίας 90€, έχει ηχομονωτικά παντού, φίλτρα σκόνης παντού, grommets, sd card reader μπροστα και πολλά άλλα. Είναι λίγο ζεστά κουτιά, σε σχέση με τα Carbide, αλλά ο χρήστης στον οποίο απευθύνονται δεν είναι ο enthusiast ή ο gamer που θα κάνουν oc και θα βάλουν 2-3 κάρτες επάνω. Είναι κουτιά περισσότερο για ανθρώπους που δουλεύουν με το pc και θέλουν ήσυχη λειτουργία.

Δημοσ.

Αν ο TS είναι Αθήνα, ας δεί αυτή http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.641402&oem=4102206659από το stock house του e-shop. Εξαιρετική ψύκτρα και με προοπτικές για μελλοντικό ήπιο oc. Στα 47€ είναι ευκαιρία.

Όχι δεν είμαι Αθήνα αλλά απ'ότι βλέπω μπορεί να γίνει αποστολή...αξίζει λες να ρισκάρω με μεταχειρισμένη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...