Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ηρθε εμαιλ στον φιλο απο puplic να παραλαβει.

Να ρωτησω, η συσκευασια εχει αυτοκολλητα ασφαλειας που πρεπει να κοπουν για να ανοιχτει το κουτι?

Δημοσ.

Δεν νομιζω, και σε ηχεια δεν υπαρχει λογος.

Αν υπαρχει φοβος μηπως και ειναι βιτρινας μπορει να δει αν υπαρχουν σημαδια στα ποδαρακια (ή οτι εχουν απο κατω τα ηχεια για βαση) ή αν εχει σκονη. Αλλα και παλι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος.

Δημοσ.

Κανονικα θα πρεπει να ειναι σφραγισμένα,εαν ειναι ανοιχτα τοτε σιγουρα θα ηταν εκθεσιακα και αποψη μου μην δεχτειτε να τα παρετε... 

Δημοσ.

Ρωταω γιατι οσα προιοντα της logitech εχω αγορασει, εχουν στρογγυλα αυτοκολλητα που πρεπει να κοπουν για να ανοιξεις την συσκευασια.Λογικα ετσι θα ειναι και στα z906.

• Like 1
Δημοσ.

Ρωταω γιατι οσα προιοντα της logitech εχω αγορασει, εχουν στρογγυλα αυτοκολλητα που πρεπει να κοπουν για να ανοιξεις την συσκευασια.Λογικα ετσι θα ειναι και στα z906.

Ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

παρελαβε σημερα ο φιλος μου,

Και ναι εχει αυτοκολλητα ασφαλειας η συσκευασια.Καλο ειναι πριν τα πληρωσετε ριξτε τους μια ματια.

Δημοσ.

Από Multirama :

Αγαπητέ πελάτη

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Multirama.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την αποστολή της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό. 

Με εκτίμηση,
Multirama Customer Service Department

Καλά κρασιά... Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δεν είναι σίγουρο για την ερχόμενη εβδομάδα τελικά (άλλα μου έλεγαν πριν 3 μέρες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...