AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εχω τα Logitech X-540 ονομαζεται το μοντελο αν δεν κανω λαθος.Αγορασμενα πριν 7 χρονια 100€.Ακομα παιζουν. Δεν εχουν ομως εισοδο οπτικης ινας. Αυτα του θεματος πρεπει να ειναι αρκετα καλυτερα,αλλα ειναι λιγο ακριβα. Ποσα wat rms ειναι?Εχουν εισοδο οπτικης ινας για να συνδεσεις πχ απευθειας PS4?
Shadowjump Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ναι, εχουν εισοδο οπτικης. Τα πραγματικα τους RMS ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις :Ρ H Logitech λεει 500, αλλα ουτε καν. Τα μεγαφωνα απο πισω γραφουν 10W, οποτε καπου κει τριγυρω ειναι το καθε ηχειο. Παντως ειναι πολυ δυνατα!
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ναι, εχουν εισοδο οπτικης. Τα πραγματικα τους RMS ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις :Ρ H Logitech λεει 500, αλλα ουτε καν. Τα μεγαφωνα απο πισω γραφουν 10W, οποτε καπου κει τριγυρω ειναι το καθε ηχειο. Παντως ειναι πολυ δυνατα! Χαχα,500 watt ουτε τα μουσικα δεν ειναι.Δεν ντρεπονται καθολου που γραφουν 500?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά αξίζει από τα Ζ506 να πάω σε αυτά τα ηχεία;
Shadowjump Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι, καμια σχεση δεν εχουν τα 506 με τα 906
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τα παράγγειλα απο multirama (τελευταία διαθεσιμοτητα γιατί μετά άλλαξε το στάτους σαν μη διαθέσιμο προιον). Ελπίζω να μην προκύψει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα.
germants Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τα παράγγειλα απο multirama (τελευταία διαθεσιμοτητα γιατί μετά άλλαξε το στάτους σαν μη διαθέσιμο προιον). Ελπίζω να μην προκύψει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα. αχαχχαχαχααα0χαχ0χα... δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μια ερωτηση, αξιζουν αυτα τα ηχεια για να συνοδεψουν htpc συνδεμενο σε προτζεκτορα με οθόνη 120" ή να κοιταω για κανα κανονικο σετ home-cinema ?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αχαχχαχαχααα0χαχ0χα... δεν ηξερες, δεν ρωταγες;Τι σημαίνει αυτό;
germants Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τι σημαίνει αυτό; Οτι ειναι πολυ πιθανον να εχεις προβλημα. Multirama κσι public εχει αποδειχθει οτι δεν ξερουν να μετρανε αποθεμα. Μακαρι να γινει εκπληξη και παραλαβεις 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μάλιστα. Ας ελπίσω να είμαι η εξαίρεση αλλιώς μια χαρά βολεύομαι και με τα Ζ506. 300ε για τα Ζ906 δεν πρόκειται να δώσω για αγορά από άλλο κατάστημα.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Προς το παρών έφαγα φόλα από το multirama. Μου είπαν δεν υπάρχουν αποθέματα και λογικά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχω παραλάβει. Κάποιος που είχε πρόσφατα πάρε-δώσε με το συγκεκριμένο κατάστημα να πει καμιά γνώμη;
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προφανως δεν εχουν αποθεμα και περιμενουν τον προμηθευτη να τους δωσει κομματια.Αφου δεν σου εριξαν ακυρο, θα παραλαβεις καποια στιγμη.Και ενας φιλος μου που εκανε την παραγγελια απο το puplic ακομα περιμενει.
mythoc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εγω πάντως από public παρέλαβα μέσα σε 4 μέρες, ήρθε από Χαλκίδα→ Θεσσαλονίκη
spiros79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα και καλή χρονιά!! Τα εν λόγω ηχεία τα έχει το public (Metro Mall Αγίου Δημητρίου) στα 249. Τα είδα εχθές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα