Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

public πλαισιο κωτσοβολος multirama ιδια τιμη

δεν ειναι προσφορα σε καμια περιπτωση με επομενη τιμη στα +13 ευρω.

στις 19/12 το mm παλι το ειχε 269, κλεφτες.

Δημοσ.

Επειδή έχω δει και τα 2 μου φαίνεται οτι τα z5500 είχαν καλύτερη ποιότητα κατασκευής.παντως κλασικά φοβερός ήχος,πολύ δυνατά και αξιόπιστα.

Δημοσ.

σε σχεση με τα ζ5500 τι λενε αυτα;

Μεγαλυτερο γουφερ τα Ζ5500, τα ειχα παρει σε μια ψιλομουρλη για την εποχη προσφορα του Πλαισιου (τοτε που ακομα ψωνιζα καπου-καπου απο εκει!) νομιζω ηταν Δεκεμβριος του... 2008? Και νομιζω η τιμη τοτε ηταν στα 235€. Τα ειχε ηδη φιλος/γειτονας και ειχα ηδη τοσο θετικη εντυπωση που πηρα... 2 σετ τελικα (για οποιον -αλλο- το σκεφτηκε ειναι λιγακι over-kill τελικα αλλά ειναι καψουρα πώς να το κανουμε)!

Αυτο που απογοητευσε παρα πολυ κοσμο στα Ζ906, μια που την συγκεκριμενη σειρα ηχειων η logitech την ανανεωνει καθε... πολλα χρονια (με τα αμεσως προηγουμενα Ζ5500 τα χωριζουν 7-8 χρονια διαφορα), ηταν οτι δεν εβαλαν υποστηριξη για HD audio, παροτι ηδη εν ετει 2011... Αν ειναι να περιμενει ο πελατης ως το ...2018 δεν το κοβω να πιανουν τις πωλησεις των Ζ5500 με τιποτα. Επισης σιγα-σιγα υπαρχουν πολυ προσιτες τιμες σε HD ενισχυτες, και βλεποντας και κανα-δυο θεματα εδω για πακετα ηχειων πλεον δεν ειναι σαν παλιοτερα που επαιζαν αυτα στα 300€ και ενα σετακι ενισχυτη/ηχεια στο χιλιαρικο...!

Κορυφαιο support εννοειται παντως (αν δεν αλλαξε τραγικα κατι).

οι φιλοι μας οι Ελβετοι παντως κατι θα ξερουν, βλεπω τελευταια να παιζουν πού και πού στα 165€ εκει... αν πετυχαινα τετοια τιμη παντως θα τσιμπαγα κανα-δυο ακομα :Ρ

Δημοσ.

public πλαισιο κωτσοβολος multirama ιδια τιμη

δεν ειναι προσφορα σε καμια περιπτωση με επομενη τιμη στα +13 ευρω.

στις 19/12 το mm παλι το ειχε 269, κλεφτες.

249€ είναι η τιμή της προσφοράς.Τώρα βλέπω έβαλε την ίδια το πλαίσιο.Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω στο τίτλο αλλά το link είναι αυτό: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/ixeia-speakers/Logitech-Speakers-Z-906-5-1-980-000468.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω τα S750, ενας φιλος μου εχει τα Ζ906 και ενας αλλος τα Ζ5500. 

Τα S750 εχουν σιγουρα τους καλυτερους δορυφορους.

Αναμεσα στα Z5500 και στα Ζ906 σιγουρα τα 5500 εχουν καλυτερο woofer, αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο τεραστια. Δεν νομιζω ποτε να βαλει καποιος το woofer στο τερμα :Ρ Παντως τα Ζ906 εχουν αρκετα καλυτερους δορυφορους απο αποψη ηχου. Θα τσημπισω ενα σετακι να δω τι γινεται, καθως με ενδιαφερει το οτι ειναι ψηφιακα και αν δεν ειναι καλα, εχουν φυγει :) Και εννοειται πως θα βαλω τους δορυφορους του S750 :D

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ.

Παντως η τιμη ειναι δελεαστικη.Εναν καιρο που εψαχνα να τα παρω, η φθηνοτερη τιμη που τα ειχα βρει ηταν απο το αγγλικο αμαζον στα 260-280 ευρω.Απο Ελλαδα ειχαν και εχουν πανω απο 300.

Δημοσ.

Ζ5500 πολυ ανωτερα, ειχα και τα δυο, και στις δυο περιπτωσεις θεωρω τους δορυφορους απαραδεκτους, μονοδρομους, με μικρο μεγαφωνο και μικρη καμπινα. Με καλυτερους δορυφορους, 2-δρομους με κανενα 13αρι μεγαφωνο η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.

Δημοσ.

Aν τα βρηκες στα 250,παρτα χωρις δευτερη σκεψη!Τα εχω και ειναι υπεραρκετα για οικιακη χρηση.Ποτε δεν ανεβασα το volume πανω απτη μεση.Ειναι φοβερα!Πεντακαθαρος ηχος και πολυ δυνατο μπασο!

Δημοσ.

Τέλος απο ΜΜ και πλαίσιο (δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το γράψω στο τίτλο) αλλά τώρα τρέχει η ίδια προσφορά σε public/multirama.

Links:

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/hxeia/ixeia-5-1/iheia-51-logitech-z906-mayro/prod1430185pp/

http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/iheia/iheia-51-logitech-z906-mayro/prod1430185pp/

Δημοσ.

τα εχω κατι χρονια,συνδεμενα με wd player.

ειναι δυνατα(αναλογα τα γουστα βεβαια),με καλουτσικη ποιοτητα ηχου και δεν εχουν παρουσιασει καποιο προβλημα

Δημοσ.

Για video games ps3/ps4/xbox κλπ αξιζουν?

Eιναι digital surround.Εχουν επιλογη 2.1-4.1-και 5.1(3d) για ταινιες..Ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...