Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου εχω δυο USB TV TURNER αυτο εδω:

Αντάπτορας USB DVB-T SWEEX MM020 white

Συνδεσιμότητα: USB 2.0
Υποστηριζόμενα πρότυπα: DVB-T, Microsoft BDA
Υποστηριζόμενα ψηφιακά σήματα: MPEG2, MPEG4 AVC/ H.264
Τύπος κεραίας: 3 dBi
Συχνότητα: 48.25 έως 863.25 (VHF, UHF)
Υποστήριξη EPG και Teletext: Ναι
Chipset: Realtek RTL2832U
Tuner: MaxLine MxL5007T
Μήκος καλωδίου κεραίας (cm): 190
Συνοδευτικό λογισμικό: ArcSoft TotalMedia 3.0.7.127
Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Windows XP/ Vista/ 7
Χρώμα: Άσπρο

και αυτο εδω:

TV TUNER HAUPPAUGE WINTV-HVR900Q MAC PC

Περιγραφή προϊόντος Hauppauge WinTV HVR-900 - Δέκτης DVB-T / αναλογικό TV tuner - Hi-Speed USB Τύπος συσκευής TV tuner Τύπος διασύνδεσης USB Είσοδος εικόνας   Πρότυπα αναλογικού βίντεο NTSC, PAL Analogue video Signal S-Video, composite video Digital Video Format MPEG-1, MPEG-2, DV Frame Rate NTSC: 30 frames per second, PAL: 25 frames per second Audio Input Support Βασικός Χαρακτηριστικά   Παρεχόμενα καλώδια 1 x A/V cable kit - external Απαιτούμενο λειτουργικό Apple MacOS X 10.3.9 ή μεταγενέστερης έκδοσης, Microsoft Windows Vista / XP

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να γραφω δυο διαφορετικα καναλια την ιδια ωρα ομως ; Υπαρχει καποιο προγραμμα εκτος απο το Windows media center , το totalmedia 3 το DVB Dream και το prev pro tv (δεν θυμαμαι ακρηβως την ονομασια του αλλα καπως ετσι θα λεγεται) που να παρεχουν αυτη την δυνατοτητα ; Δηλαδη να εχω δυο usb turner tv στον ιδιο υπολογιστη αντι σε ενα φορητο υπολογιστη και στον υπολογιστην μ το αλλο και να μπορω να το κανω αυτο, επισης ποια αλλα προγραμματα ειτε επι πληρωμη ειτε φρεε γνωριζεται για εγγραφες προγραμματων καναλιων δηλαδη ;
Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...