Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ZTE, ο δημοφιλής κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων από την Κίνα, ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή του λογότυπου της η οποία συνοδεύεται από μια ευρύτερη αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας με σκοπό την επέκταση των επιχειρήσεων και αύξηση του budget όσον αφορά το marketing των προϊόντων της.Η εταιρεία αναφέρει πως το στρογγυλεμένο σχήμα και το πιο απαλό χρώμα στο νέο λογότυπο έχει να κάνει με τη νέα της φιλοσοφία που αφορά το τρίπτυχο "Cool - Green - Open" ενώ ευελπιστεί πως θα δείξει στους καταναλωτές μια πιο διασκεδαστική της πλευρά. Μαζί με την αλλαγή του λογότυπου, η ZTE αλλάζει και το κεντρικό σύνθημά της με τη φράση "Το αύριο ποτέ δε περιμένει" ανακοινώνοντας πως θα δώσει βάση στις Κινητές Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (M-ICT).

Τον Οκτώβριο η ZTE έγινε η επίσημη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τρεις ομάδες του NBA, υπογράφοντας αποκλειστική συμφωνία με τους New York Knicks, τους Houston Rockets και τους Golden State Warriors, ενώ σκοπεύει να επεκτείνει την παρουσία της σε ολόκληρη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το περασμένο μήνα, ένα tablet της ZTE με διπλή υποδοχή κάρτας SIM, έλαβε έγκριση από την Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (Federal Communications Commission (FCC)) και αναμένεται να διαθέτει οθόνη 7 ως 7,5 ιντσών, υποστήριξη για WCDMA και GSM δίκτυα, έκδοση Android 4.4.x KitKat και τιμή περίπου στα 200 δολάρια.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

Το παλιό μου άρεσε περισσότερο.. ίσως θα μπορούσαν να φύγουν τα κινέζικα.
Ήταν πιο αίχμηρό, πιο στιβαρό...

Το νέο είναι μια αδιάφορη γραμματοσειρά με στρογγυλεμένες γωνίες... κάτι που μου θυμίζει, προσωπικά, θολούρα...
Σαν να θολώνουν και να σβήνουν...

• Like 3
Δημοσ.

Επαγγελματικά μιλώντας, δε βλέπω το λόγο που το άλλαξαν, αφού το νώτερο όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω, δεν έχει δυναμισμό, είναι πολύ "soft" για μια εταιρία τεχνολογίας. Πιθανόν άρεσε σε κάποιους σε ψηλά πόστα.

• Like 2
Δημοσ.

Το παλιό μου άρεσε περισσότερο.. ίσως θα μπορούσαν να φύγουν τα κινέζικα.

Ήταν πιο αίχμηρό, πιο στιβαρό...

Το νέο είναι μια αδιάφορη γραμματοσειρά με στρογγυλεμένες γωνίες... κάτι που μου θυμίζει, προσωπικά, θολούρα...

Σαν να θολώνουν και να σβήνουν...

Επαγγελματικά μιλώντας, δε βλέπω το λόγο που το άλλαξαν, αφού το νώτερο όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω, δεν έχει δυναμισμό, είναι πολύ "soft" για μια εταιρία τεχνολογίας. Πιθανόν άρεσε σε κάποιους σε ψηλά πόστα.

Επαγγελματικά μιλώντας κιόλας, μάλιστα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι. Το παλιό μου φαίνεται πιο πρωτότυπο από την άποψη ότι καμία άλλη εταιρεία ποτέ δεν παρουσίασε λογότυπο με κινέζικα γράμματα στην παγκόσμια αγορά. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουν αλλά από την άλλη δείχνει τις ρίζες της και ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύει ο κόσμος για το λογότυπό της. Από την άλλη το καινούργιο είναι πολύ "mainstream", πολύ κλασσικό, πολύ κοινό, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι. Το παλιό μου φαίνεται πιο πρωτότυπο από την άποψη ότι καμία άλλη εταιρεία ποτέ δεν παρουσίασε λογότυπο με κινέζικα γράμματα στην παγκόσμια αγορά. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουν αλλά από την άλλη δείχνει τις ρίζες της και ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύει ο κόσμος για το λογότυπό της. Από την άλλη το καινούργιο είναι πολύ "mainstream", πολύ κλασσικό, πολύ κοινό, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.

Σίγουρα είναι πιο πρωτότυπο αλλά αν κάποιος πάει να πάρει κινητό και δεί τα κινέζικα στην μάρκα είναι πολύ πιθανό να το απορρίψει.Επαγγελματικά είναι σωστή αλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

Κινεζοι=καγκουρια

Οταν δεν αντιγραφουν ειναι αστα να πανε.

Η μαγκια θα ηταν να αφηναν μονον τα Κινεζικα η να εβαζαν ενα συμβολο και οχι γραμματα η τουλαχιστον μονον.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα είναι πιο πρωτότυπο αλλά αν κάποιος πάει να πάρει κινητό και δεί τα κινέζικα στην μάρκα είναι πολύ πιθανό να το απορρίψει.Επαγγελματικά είναι σωστή αλλαγή.

Λανθασμένη και ρατσιστική άποψη του κόσμου για τα κινέζικα προϊόντα. Κατ' αρχάς σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά κατασκευάζονται στην Κίνα. Είναι ειρωνικό και αντιφατικό το να θεωρούμε ότι οτιδήποτε και να φτιάξουν είναι ελαττωματικό/κακής ποιότητας, το αντίθετο μάλιστα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Λανθασμένη και ρατσιστική άποψη του κόσμου για τα κινέζικα προϊόντα. Κατ' αρχάς σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά κατασκευάζονται στην Κίνα. Είναι ειρωνικό και αντιφατικό το να θεωρούμε ότι οτιδήποτε και να φτιάξουν είναι ελαττωματικό/κακής ποιότητας, το αντίθετο μάλιστα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Φτιάχνονται στην Κίνα αλλά σε εργοστάσια αξιόπιστων εταιρειών με ελέγχους κλπ. Αμά πάει ο Κινέζος να φτιάξει κάτι μόνος του αρχίζουν τα πυροτεχνήματα.

Κινεζοι=καγκουρια

Οταν δεν αντιγραφουν ειναι αστα να πανε.

Η μαγκια θα ηταν να αφηναν μονον τα Κινεζικα η να εβαζαν ενα συμβολο και οχι γραμματα η τουλαχιστον μονον.

Η μαγκιά δεν υπάρχει στις επιχειρήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Φτιάχνονται στην Κίνα αλλά σε εργοστάσια αξιόπιστων εταιρειών με ελέγχους κλπ. Αμά πάει ο Κινέζος να φτιάξει κάτι μόνος του αρχίζουν τα πυροτεχνήματα.

Η ZTE είναι επιχείρηση και μάλιστα γνωστή, λες να χρησιμοποιεί απλούς κινέζους για να φτιάξει τα προϊόντα της; ή μήπως πιστεύεις ότι αυτό πιστεύουν οι πολλοί επειδή έχει 2 kanji στο λογότυπό της; Επίσης δεν πιστεύω ότι αν βάλεις Έλληνα/Αμερικάνο/Άγγλο/Γάλλο μόνο του να φτιάξει κάτι θα το κάνει καλύτερο απ' ότι ο Κινέζος, ας μην κοροϊδευόμαστε.

Δημοσ.

Η ZTE είναι επιχείρηση και μάλιστα γνωστή, λες να χρησιμοποιεί απλούς κινέζους για να φτιάξει τα προϊόντα της; ή μήπως πιστεύεις ότι αυτό πιστεύουν οι πολλοί επειδή έχει 2 kanji στο λογότυπό της; Επίσης δεν πιστεύω ότι αν βάλεις Έλληνα/Αμερικάνο/Άγγλο/Γάλλο μόνο του να φτιάξει κάτι θα το κάνει καλύτερο απ' ότι ο Κινέζος, ας μην κοροϊδευόμαστε.

Ο κόσμος που δεν την ξέρει νομίζεις οτι θα κάτσει να ασχοληθεί; Θα πει "Κινεζίλα, ασε μην σκάσει" και θα φύγουν.

Ναι, πιστεύω οτι θα έφτιαχναν πιο έμπιστα και ασφαλή προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

To παλιότερο font ήταν πολύ καλύτερο. Τα κινέζικα ας έφευγαν αλλά η επιλογή του καινούργιου font είναι αποτυχημένη.

Εξίσου αποτυχημένη είναι και η προσπάθεια να διαφημιστούν μέσω των Nicks. Της πιο αποτυχημένης ομάδας του ΝΒΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Δημοσ.

Δε ξέρω τπτ για τη διαφήμιση που λες με τους Κnicks, αλλά Κnicks----------->Nέα Υόρκη.

Το κέντρο του σύγχρονου κόσμου για πολλούς.

Σφάζονται να διαφημιστούν στο Madison Square Garden.Kι ας μη παίρνει τίτλους η ομάδα. :P

Όσον αφορά το νέο λογότυποχμμμμμ...

Ας το δούμε πως θα φαίνεται πάνω σε μία συσκευή πρώτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...