Προς το περιεχόμενο

Clean my Mac..!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια ...η αληθεια ειναι πως του εκανα search με to clean my mac και διορθωση σε αυτο που μου εβγαλε.....υπαρχει θεμα ..????

Δημοσ.

Αν ακολουθήσεις το λινκ που σου έστειλα θα σου απαντήσει στις ερωτήσεις σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

sariil …φιλε μου εχω μια ερωτηση ακομη….προσπαθησα να κανω safe mode και μου εμφανιζε απαγορευτικο σημα πανω στο μηλο…τι ν κανω..??????

Δημοσ.

Ναι και κάτι μαύρα γράμματα στο αριστερό μέρος της οθόνης. ......τι σημαίνει αυτό?

Τα οποία τα εμφανίζει όταν κρατάω πατημένο το shift

Δημοσ.

Χωρίς να πατάς κάποιο πλήκτρο, το μηχάνημα ξεκινάει κανονικά ;.

Το σήμα υποδηλώνει ότι ναι μεν το σύστημα έχει εντοπίσει μια bootable εγκατάσταση του Mac OS X, όμως κάτι δεν πάει καλά. Είτε δηλαδή οι ρυθμίσεις λογισμικού και hardware δεν συνεργάζονται, ή λείπει μια ζωτική συνιστώσα στην εγκατάσταση του Mac OS X. Για τα μαύρα γράμματα, δεν γνωρίζω, καμία φωτό ;. 

Μήπως έχεις πειράξει κάτι ;.

Δημοσ.

Το μηχάνημα ανοίγει κανονικά χωρίς πατημένο κάποιο πλήκτρο....Εγώ απλώς ήθελα να το βάλω σε safe mode για να τρέξει τις background ρουτίνες επειδή του είχα βάλει το clean my mac και διάβασα και μου είπαν και τα παιδιά εδώ πως δεν πρέπει να το βάλω και διάβασα το link που είναι παραπάνω και αναφέρει το boot σε safe mode.....σαν τι ρυθμίσεις εννοείς να έχω πειράξει?

Δημοσ.

Απλώς ρώτησα αν πείραξες, αν διέγραψες κάτι.

Αν βέβαια έτρεξες το cleanmymac, φαίνεται να διάγραψε κάτι που δεν έπρεπε.

Ενώ δεν δικαιολογείται να μπουτάρει το μηχάνημα κανονικά και νε έχει θέμα σε

safe mode.

Επιμένει ακόμη ;.

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει πάλι από χτες....μπορώ μέσω κάποιας εφαρμογής να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα όπως μου είπες στο hardware?

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για hardware, απλά έχω την αίσθηση ότι το,cleanmymac μπορεί να 

έχει προκαλέσει θέμα.

1. Έχεις πρόβλημα σε σύνηθες  startup ή σε Safe mode ;.

2. Για αντιμετώπιση του θέματος θα βοηθούσε η κοινοποίηση μερικών τεχνικών πληροφοριών του μηχανήματος σου.

Κατέβασε το free EtreCheck, ένα μικρό διαγνωστικό utility που ταξινομεί σε ένα snapshot το Mac hard & software. 

α. Αποσύνδεσε τυχόν περιφερειακά τρίτων κατασκευαστών.
β. Τρέχεις το EtreCheck click το μπουτόν “Copy report to clipboard” και στην συνέχεια με cmd-V ποστάρησε το στο νήμα. 
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια ...η αληθεια ειναι πως του εκανα search με to clean my mac και διορθωση σε αυτο που μου εβγαλε.....υπαρχει θεμα ..????

Πριν ή μετά από την πρώτη ερώτηση σου στο τοπικ και τις απαντήσεις των συνφορουμιτών;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...