necroboy12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Για σας παιδιαΛοιπωννν εχω το παραπανω DVD και εχω ενα θεματικιΕχω ερκετα πραγματα γραμμενα μεσα στον δυσκο του και δεν μπορω να βρω τροπο να τα παρω στο pc μου1 προσπαθεια ηταν να βγαλω το δυσκο απο μεσα και να τον βαλω στο pc μου αλλα δεν τον εβλεπε..2 προσπαθεια τα γραφω σε DVD και μετα τα περνω απο εκει που ειναι και ποιο ευκολο Οταν το πηρα ειχε δικα του DVD λεγενται SONY DVD-R 120min/4.7GB ολα καλα τα γραφω εκει παιζουν αλλα μονο στο συγγεκτριμενο DVD και στο pc δεν βλεπει τπτ δλδ το βλεπει αδειο3 Να βαλω αλλου τυπο DVD οπως απλα dvd-r και dvd-rw αλλα μου βγαζει μνμ ''The dick is dirty''Πειτε μου αν υπαρχει καποιο προγγρμα που μπορει πηθανων να τα βλεπει η καποιος αλλο τροπος για να τα βγαλω περα γτ ειναι ανανγγηΣυγνωμη για το αρθρο μου ^^^^^ προσπαθησα να ειναι οσο ποιο μικρο γηνεταιΕυχαριστω παιδες περημενωωω
esertas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τα δισκάκια που γράφεις πρέπει μετά να τα κλείσεις (finalizason) η κάπως έτσι για να τα δει το pc.
necroboy12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καποια βοηθεια πως να το κανω αυτο
panagiwths1987 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 βοηθεια στο κλεισιμο του δισκου εννοεις?
esertas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αφού το γράψεις και τελειώσεις πατάς info η κάτι τέτοιο από το δισκάκι και ανοίγει 1 μενού και έχει διάφορα. 1 από αυτά είναι και το κλείσιμο του δισκακίου. Άνοιξε και κανα προσπέκτ.
necroboy12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά βοήθεια μου βγάζει μόνο αυτο ενώ στο DvD παιζει κανονικα
panagiwths1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 προσπαθεις να γραψεις το δισκακι μεσω windows?
necroboy12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 οχι προσπαθω να παρω μια εγγραφη που εκανα απο ενα DvD και δεν το διαβαζει το pc ενω το DvD το διαβαζει κανονικα.....
orion1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 λοιπον πριν ξεκινησει η εγγραφη του dvd στις επιλογες του προγραμματος (αληθεια ποιο χρησιμοποιεις?) εχει ''finalise disk'' αυτο επιλεγεις για κλεισει (κλειδωσει) η εγγραφη και να ειναι αναγνωσιμο απο ολα τα DVD-RW
necroboy12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ολο αυτο γηνεται απο το DvD οχι απο pc....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα