RoS23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα! Μεσα στις γιορτες πηρα αρκετα λεφτα και ηθελα να παρω ενα tablet . Ψαχνω ενα μεχρι 150 ευρω το πολυ,ποια ειναι καλα σε αυτη την κατηγορια?(δεν εχω ξαναπαρει tablet) Κοιταγα για αρχη το lg v400 και μου αρεσε αρκετα και σκεφτομουν να το παρω αμα δεν υπηρχε κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη. (θα παρει 5.0 αμα ξερει κανεις..?) Ευχαριστω! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από RoS23
omnia2user Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου προτεινα το lg v480 με 15€ παραπανω απο το public επωνυμο ταμπλετ γρηγορο το εχω και στο λεω εμενα δεν μου εχει κολλησει ποτε,ομορφα χρωματα στην οθονη και απιστευτη αυτονομια! Και πισω καμερα 5mp αντι για 3.15 του lg v400 1
RoS23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου προτεινα το lg v480 με 15€ παραπανω απο το public επωνυμο ταμπλετ γρηγορο το εχω και στο λεω εμενα δεν μου εχει κολλησει ποτε,ομορφα χρωματα στην οθονη και απιστευτη αυτονομια! Και πισω καμερα 5mp αντι για 3.15 του lg v400 Ωραιο και αυτο και αξιζει αλλα βγαινει πανω απο 160 ενω το αλλο μπορω να το βρω με 139 ευρω. Καλυτερη καμερα,πιο πολυς χωρος και μεγαλυτερη οθονη αλλα ουσιαστικα ειναι το ιδιο σε θεμα επιδοσεων. Με 8gb δεν ειναι μια χαρα και παλι το lg v400? 1
omnia2user Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Βγαινει στα 165€ χωρις καποια θηκη και αγορα απο public. Πιστευω πως αξιζει να δωσεις αυτα τα χρηματα παραπανω για να το παρεις λογω μεγεθους οθονης καμερας αλλα και χωρου αποθηκεσης διοτι ναι μεν εχουν ιδιο cpu gpu και ram αλλα θα τρεχουν πολυ πιο γρηγορα οι ιδιες εφαρμογες στο 16αρι λογω ελευθεριας χωρου και επειδη δν θα ειναι το ιδιο φορτωμενο και ας εχει ακριβως τα ιδια πραγματα μεσα.αρα πιστευω πως το 16αρι πηγαινει πιο γρηγορα και ειναι πιο futureproof ισως.μια χαρα μπορει να θεωρηθει οποιοδηποτε σου φτανει εσενα εγω προτιμησα το 16 παντως
x_vagos_x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα συγκεκριμένα χρήματα που κοιτάς, δεν θα βρεις μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις CPU/GPU, αλλά μόνο στα χαρακτηριστικά που ανέφερες (ενδεικτικά: μπαταρία, κάμερα, 8"-7" οθόνη, και 1024x600 vs 1280x800). Συμβουλή μου: πάρε ένα φτηνό (αλλά όχι φτηνιάρικο) για τώρα και "αναβαθμίζεσαι" όταν είναι outdated. Προσωπικά πιστεύω πως το value for money είναι είτε 100-130 ευρώ για μικρά/casual χρήσης tablets, είτε γύρω στα 300 ευρώ ώστε το hardware να είναι αρκετά δυνατό ώστε να δικαιολογεί την απόδοση σε σχέση με την τιμή. Π.χ. στα 160 ευρώ έχω δει tablets επιδόσεων άλλων tablets που κοστίζουν 110-120. Στις 7" λοιπόν, για την αδερφή μου πήρα ένα Lenovo A3500 (γρήγορο, καλή μπαταρία, δεν έχει πίσω κάμερα, τρομερό value for money στα 80 ευρώ κατ' εμέ), κι εγώ πήρα ένα Asus Memo Pad 7 (στα 99 ευρώ από MediaMarkt, δεν το εμφανίζει με αυτήν την τιμή στο skroutz περιέργως). Αν θες στις 8 ίντσες, θα πρότεινα το Lenovo A8-50 A5500. Τέλος, όσον αφορά το θέμα χωρητικότητας, κι εγώ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα επέλεγα κάτι σε 16gb, όχι επειδή βοηθάει στις επιδόσεις, αλλά επειδή στα 8gb ελέυθερα ο χρήστης έχει κάπου 6,5 με 5 ανάλογα τον κατασκευαστή και του λειτουργικού του tablet. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από x_vagos_x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα