amaniateas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα στην κοινοτητα. Αντιμετωπιζω το εξης θεμα. Θελω να παρω ιντερνετ απο τον φιλο μου στο διπλανο διαμερισμα, μου εδωσε κωδικους και ολα μια χαρα. Ομως σε μια γωνια του σπιτιου δεν εχει σημα και σκεφτομουν να χρησιμοποιησω εναν παλιο router για AP. Γινεται αυτο? Εχω διαβασει αρκετους οδηγους και ολοι αναφερουν ethernet συνδεση με τον "πρωτο" router. Στην περιπτωση μου αυτο ομως δεν γινεται... Καμμια ιδεα?
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Χρειάζεσαι wifi repeater και τα παλιά router (το 99,99%) δεν υποστηρίζουν τετοια λειτουργία. Αγοράζεις ifi repeater ή ριχνεις καλώδιο ethernet. Διαλεξε.
stelakis1914 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Φαίνεται σαν εύκολη η περίπτωση σου και πιστεύω ότι και τα πιο απλά rage extender (wi-fi repeater) θα σε καλύψουν. Αν θέλεις να πάρεις κάτι που μπορεί να σου χρησιμεύσει και μελλοντικά και για άλλες δουλειές προτίμησε access point με εξωτερικές κεραίες.
stelakis1914 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά δεν έχω κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα σου συνιστούσα να προτιμήσεις κάτι πιο επώνυμο και δοκιμασμένο που να είναι συμβατό και με 300άρι ασύρματο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα