andreasm7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα , θελω ν κανω την πρωτη αποπειρα αγορας κινητου απο κινα. ποιο απο τα παρακατω μαγαζια ειναι ποιο αξιοπιστο: to2c , minideal ,vickmall,e-fox ? και αν μπορειτε ν μου πειτε και τ διαδικασια πρεπει ν ακολουθησω (για ν μου το κανουν root κλπ). το κινητο που με ενδιαφερει ειναι το lenovo A8 A806. ολες οι αποψεις και οι γνωμες ευπροσδεκτες. καλη χρονια σε ολους!!!
dimitris_213 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα φιλε και χρόνια πολλα. Πριν δεκα ημερες περιπου παρήγγειλα το ιδιο κινητο απο το to2c.com μετα απο ψαξιμο και πληροφοριες απο παιδια που αγορασαν απο το ιδο site και το οποιο ειναι αξιοπιστο. Καταρχην ζητας να ειναι ρουτ να βαλουν το play store και καποια αλλα μικροπραγματακια τα οποια μπορεις να τα βρεις κατω απο τα σχολια της σελιδας του κινητου στο παραπανω σαιτ. Μολις το εχω στα χερια μου σε κανα μηνα περιπου θα σου πω εντυπώσεις Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
s2117 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλά τα λέει ο Δημήτρης..Χρόνια πολλά κατ αρχήν.. Εξαιρετικό κατάστημα είναι και το vickmall, από το οποίο έχω ψωνίσει 4-5 φορές.. Πρόσφατα πήρα 2 συσκευές και από efox, επίσης όλα καλά!
andreasm7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλες γιορτες σε ολους. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας. Ειδα στο to2c στα σχολια κατω που γραφουν ολοι τι θελουν να κανουν στο τηλεφωνο. Στο vickmall δεν το ειδα ομως(εκτος αν κανω λαθος) .εκει επικοινωνουμε με mail ή μεσω skype ή καπως αλλιως? thanks
Foxoulhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 και στο minideal μπορεις να κανεις ακριβως το ιδιο με αμεση ανταποκριση!!
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έχω κάνει δύο αγορές από το minideal οπότε μπαίνει και αυτό στα αξιόπιστα. Εγώ και τις 2 φορές τους το έγραψα στα σχόλια αλλά τους έστειλα και mail για μεγαλύτερη σιγουριά στο οποίο με απάντησαν άμεσα. Άλλωστε την επόμενη μέρα το είχαν στείλει.
mech35 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 από vickmall, τους τα είχα ζητήσει στο chat , τα επέλεξα και στην καρτέλα της παραγγελίας , τα έβαλα και σχόλια στο paypal
maddoctor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Όλα όσα σου είπανε είναι καλά. Εγώ προτιμώ το www.report me for spam. Έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα και μπορείς να κάνεις και price match εάν το βρεις κάπου ποιο φθηνά. Επίσης για όσους φοβούνται το τελωνείο, έχουν το custom insurance που σου το πληρώνουν, αν σε πιάσουν
louben Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ΠΑιδια να ξεθαψω το θεμα και να κανω δυο ερωτησεις?Καταρχας εκτος απο τα προαναφερθεντα το pandawill τι λεει?Ενδιαφερομαι για το xiaomi redmi note και το εχει σταθερα με κουπονι κτλ 20 usd πιο φθηνο απο τους υπολοιπους.Να τονισω οτι επιχειρησα price match για τη συγκεκριμενη τιμε με to2c και reportspam και οι πρωτοι αρνηθηκαν ενω οι δευτεροι ουτε καν μου απαντησαν στο mail(δεν εχουν τσατ). Να υποθεσω οτι σε περιπτωση βλαβης το στελνω σε αυτους και αναλαμβανουν σωστα (δεν υπαρχει δηλαδη xiaomi service center καπου). Αν τελικα δεν καταληξω σε αυτους υπαρχει επισημο καταστημα πωλησης των προιοντων?Μηπως ειναι αυτο? http://www.xiaomishop.com/144-xiaomi-redmi-note-4g-lte-martphone.html που στελνει και απο ευρωπη?Απο το τελευταιο σε περιπτωση βλαβης το στελνω παλι ευρωπη η ΚΙνα?
maddoctor Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ΠΑιδια να ξεθαψω το θεμα και να κανω δυο ερωτησεις?Καταρχας εκτος απο τα προαναφερθεντα το pandawill τι λεει?Ενδιαφερομαι για το xiaomi redmi note και το εχει σταθερα με κουπονι κτλ 20 usd πιο φθηνο απο τους υπολοιπους.Να τονισω οτι επιχειρησα price match για τη συγκεκριμενη τιμε με to2c και reportspam και οι πρωτοι αρνηθηκαν ενω οι δευτεροι ουτε καν μου απαντησαν στο mail(δεν εχουν τσατ). Να υποθεσω οτι σε περιπτωση βλαβης το στελνω σε αυτους και αναλαμβανουν σωστα (δεν υπαρχει δηλαδη xiaomi service center καπου). Αν τελικα δεν καταληξω σε αυτους υπαρχει επισημο καταστημα πωλησης των προιοντων?Μηπως ειναι αυτο? http://www.xiaomishop.com/144-xiaomi-redmi-note-4g-lte-martphone.html που στελνει και απο ευρωπη?Απο το τελευταιο σε περιπτωση βλαβης το στελνω παλι ευρωπη η ΚΙνα? Να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο δεν θα βρεις κανένα, γιατί έχουν την κινέζικη πρωτοχρονιά. Το pandawill δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι, αλλά να ξέρεις ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να είσαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρεις είναι καλό, παρά να τρέχεις μετά. Σε περίπτωση βλάβης πάει Κίνα. Το xiaomishop είναι απλώς άλλο ένα μαγαζί που πουλάει μόνο xiaomi προϊόντα, δεν είναι επίσημο κατάστημα πωλήσεως. Και άλλα μαγαζιά στέλνουν από Ευρώπη, αρκεί να έχουν στοκ αυτό που θέλεις εκεί. Πάντως και από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη να το πάρεις, στη Κίνα θα το στείλεις. Μην ξεχνάς αυτοί είναι πωλητές. Κάποια μικροπράγματα ίσως να μπορούν να τα διορθώσουν, αλλιώς πάνε στο εργοστάσιο για έλεγχο.
louben Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη οτι παραγγελια και να βαλω να την βαλω απο αρχες μαρτιου σωστα? Και οτι παθει το στελνω στον πωλητη και αυτος αναλαμβανει να το στειλει στο εργοστασιο ? Αρα το θεμα ειναι η επικοινωνια με τον πωλητη και η αξιοπιστια του. ΠΑντως το θεμα του σερβις ειναι ανασχετικος παραγοντας οπως και αν χει γιατι οσο καλο ακι αν ειναι το προιον αν παθει βλαβη αρχιζουν τα προβληματα.
maddoctor Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη οτι παραγγελια και να βαλω να την βαλω απο αρχες μαρτιου σωστα? Και οτι παθει το στελνω στον πωλητη και αυτος αναλαμβανει να το στειλει στο εργοστασιο ? Αρα το θεμα ειναι η επικοινωνια με τον πωλητη και η αξιοπιστια του. ΠΑντως το θεμα του σερβις ειναι ανασχετικος παραγοντας οπως και αν χει γιατι οσο καλο ακι αν ειναι το προιον αν παθει βλαβη αρχιζουν τα προβληματα. Το εάν θα χρειαστείς το service εξαρτάται από τι κινητό θα πάρεις. Εάν πχ πάρεις Xiaomi η πιθανότητα είναι μικρή. Αν πάλι πάρεις πχ MIJUE, η πιθανότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη γιατί την εταιρεία την ξέρει μόνο ο ιδρυτής της και κανένας άλλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα και αυτό να σου βγει καλό, απλώς παίζεις με τις πιθανότητες. Πάντως η αγορά από Κίνα αυτόν τον κίνδυνο έχει. Κάπου κερδίζεις κάπου ελπίζεις να μην χάσεις! Τώρα τέλη μαρτίου, εκεί στην παρέλαση, θα υπολογίζεις ότι θα παραλάβεις ότι παραγγείλεις.
louben Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Για Xiaomi σκεφτομαι.Ειμαι κατα του τζογου και σκεφτομαι το (μικρο εστω)ρισκο. Οπως και να χει θα το παραγγειλω αρχες μαρτη. Και κατι ακομη.To price match ισχυει απο οτι καταλαβα για μικρη διαφορα γιατι οπου και αν απευθθνθηκα να κανουν match στην τιμη του pandawill αρνηθηκαν(150δολλαρια). Και απο οτι βλεπω παρολο που η xiaomi εβγαλε καινουργια μοντελα οι τιμες δεν πεφτουν τουλαχιστον στο ΝΟΤΕ που κοιταω, αντιθετως τσιμπησαν και ελαφρως(λογω ισοτιμιας μαλλον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα