bi171184 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum.ειμαι νέος κάτοχος iPad air cellular 16 gb και μιας και είναι η πρώτη μου συσκευή Apple,έχω κάποιες ερωτήσεις-προβληματισμούς.. 1)Αρχικά,μιας κ έχω την έκδοση cellular, διαβάζω ότι δεν υποστηρίζει λειτουργία τηλεφώνου (κλήσεις,μηνύματα) παρά μόνο λειτουργία LTE.αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει ν έχω μια κάρτα μόνο για την συσκευή (μιας κ το να βγάζω την κάρτα από το κινητο μου για να την περνάω στο iPad δεν είναι καθόλου πρακτικό) προκειμένου να έχω προσβασιμότητα 4g? 2)παρατήρησα ότι 2φορες κατα την διάρκεια της φόρτισης κ ενώ η συσκευή ήταν κλειστή,καθώς αλλάξα Μπριζα φόρτισης, η συσκευή ενεργοποιήθηκε μόνη της.επισης,όταν είναι κλειστό,δεν μου εμφανίζει ποσοστό φόρτισης.ειναι λογικο? 3)στα apps για yahoo mail και Gmail,δεν μου ερχόταν ειδοποίηση όταν είχα Mail (ηχητική+ένδειξη στο αντίστοιχο εικονίδιο) παρά μόνο στην γνωστοποίηση,στην μπάρα ειδοποιήσεων.ετσι,αναγκάστηκα και διέγραψα τα apps κι έκανα προσθήκη όλους τους λογαριασμούς στο stock mail της Apple.επισης,δεν βλέπω εικονίδιο για επισύναψη αρχείου στο Mail,δεν υπαρχει? 4)υπάρχει τρόπος να κατεβάσω αρχεία torrent χωρίς jailbreak? 5)τέλος,ενώ είμαι στο AppStore συνδεδεμένος,μετά από κάποια ώρα χρήσης κ ενώ πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή,μου ζητάει να πληκτρολόγηςω εκ νέου το password μου.ειναι λογικό από την στιγμή που υποτίθεται ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σαν χρηστης?
manoskap Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 1) Ναι, εκτός αν κανείς hot spot το κινητο σου οποτε ολα οκ. 2) ναι ετσι αναβει ειναι νορμαλ. Γενικα δεν χρειαζεται να το σβηνεις, αν θες βαζε τη λειτουργια πτησης. 3) λογικα ψαξε στο μενου των γνωστοποιησεων στις ρυθμισεις. 4) οχι. Αν θες βαλε το remote οπου σου επιτρεπει να διαχειριζεσαι τα τορρςντ του υπολογιστηνσου και να προσθετεις και νεα απομακρισμενα. Ακολουθησε τις οδηγιες του προγραμματος που εχεις στον υπολογιστη σου. 5) λιθόκτιστο, είναι θέμα ασφαλείας για τη δική σου Προστασία. Αν θες το ρυθμίζεις να στον απαιτεί γρηγορότερα.
igoods Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στο forum.ειμαι νέος κάτοχος iPad air cellular 16 gb και μιας και είναι η πρώτη μου συσκευή Apple,έχω κάποιες ερωτήσεις-προβληματισμούς.. 1)Αρχικά,μιας κ έχω την έκδοση cellular, διαβάζω ότι δεν υποστηρίζει λειτουργία τηλεφώνου (κλήσεις,μηνύματα) παρά μόνο λειτουργία LTE.αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει ν έχω μια κάρτα μόνο για την συσκευή (μιας κ το να βγάζω την κάρτα από το κινητο μου για να την περνάω στο iPad δεν είναι καθόλου πρακτικό) προκειμένου να έχω προσβασιμότητα 4g? 2)παρατήρησα ότι 2φορες κατα την διάρκεια της φόρτισης κ ενώ η συσκευή ήταν κλειστή,καθώς αλλάξα Μπριζα φόρτισης, η συσκευή ενεργοποιήθηκε μόνη της.επισης,όταν είναι κλειστό,δεν μου εμφανίζει ποσοστό φόρτισης.ειναι λογικο? 3)στα apps για yahoo mail και Gmail,δεν μου ερχόταν ειδοποίηση όταν είχα Mail (ηχητική+ένδειξη στο αντίστοιχο εικονίδιο) παρά μόνο στην γνωστοποίηση,στην μπάρα ειδοποιήσεων.ετσι,αναγκάστηκα και διέγραψα τα apps κι έκανα προσθήκη όλους τους λογαριασμούς στο stock mail της Apple.επισης,δεν βλέπω εικονίδιο για επισύναψη αρχείου στο Mail,δεν υπαρχει? 4)υπάρχει τρόπος να κατεβάσω αρχεία torrent χωρίς jailbreak? 5)τέλος,ενώ είμαι στο AppStore συνδεδεμένος,μετά από κάποια ώρα χρήσης κ ενώ πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή,μου ζητάει να πληκτρολόγηςω εκ νέου το password μου.ειναι λογικό από την στιγμή που υποτίθεται ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σαν χρηστης? Θα απαντησω οτι δεν απαντησε ο προλαλησαντας. 3)το mail app που εχει το iphone/ipad κτλ ειναι πολυ καλο δεν χρειαζεται να βαλεις εξτρα εφαρμογη.Εαν θες να επισυναψεις αρχειο πατα παρατεταμενα το δαχτυλο σου πανω στο σημειο που γραφεις το κειμενο και θα σου βγαλει το γνωστο επιλογη-επικολληση κτλ και εχει ενα βελακι να πατησεις δεξια που βγαινουν και αλλα.Εκει θα λεει φωτογραφιαη βιντεο.
bi171184 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα