ParhsG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ένα sony nw Laptop για τους γονεις μου. Ξαφνικά αρχισε το κλασικο προβλημα να σβήνει η οθόνη. Με ταλαιπώρησε πολυ να το λύσω γιατι οι "υποδοχές" για τις βίδες ειχαν σπάει απο το πλαστικό τους και δε ξεβιδωνονταν.(αυτες στο hinge - εχει 3. 1 για το κάτω καπάκι και αλλες δυο για το hinge.) Επισης μερικές ελειπαν οταν πηγα να το λύσω. Με υπομονη σηκώνοντας το πλαστικό καταφερα να τις βγάλω. ΤΟ θέμα ειναι πως δεν υπάρχει περιπτωση να σφίξουν ξανα. Επίσης επειδή έλυσα και το ενα hinge δε σφίγγει ξανα και τώρα παίζει... Για να διορθωθεί θελει καπάκι τοπ που δε βρίσκω ευκολα στο ebay σε καλη κατασταση κάτω απο 40-60 ευρώ. Γνήσιο μαλλον πάνω απο 100. Το προβλημα με την οθόνη ήταν το καλώδιο γιατι αν το κουναγες εκει που περνάει απο το hinge αναβε. Ειδα σε ενα blog αυτή τη κόκκινη παστα. Που μπορώ να το βρώ; Θα κάνει δουλειά;
babisgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σε σχεδόν οποιοδήποτε χρωματοπωλείο μπορείς να βρείς μια εποξική κόλα 2 συστατικών . Τώρα το αν μπορέσεις να το φτιάξεις είναι αλλό θέμα,
ParhsG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Απο οτι γράφει ειναι PC+ABS πλαστικο.Η εποξικη που λες θα ειναι σαν αυτο στη φώτο;
dolmadakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν ειναι κολλα 2 συστατικων αυτο. μου θυμιζει πλαστελινη 2 συστατικων παλι εποξικη που και παλι κολλα και εχει ιδια χρηση με αυτο που βλεπεις στην φωτο. παλι σε χρωματοπωλεια την βρησκεις αλλα δεν ειναι κοκκινη προς γκρι ειναι αυτη που σου λεω οταν την πλασεις. ειναι πολυκαρβονικο που λογικα εχει προσφηση με καλο ζυμωμα αυτη η πλαστελινη. το abs δεν ξερω τι ειναι αλλα μια δοκιμη μπορεις να κανεις μιας και ειναι φτηνο.
coolerman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εγω αυτή "δουλεύω" όταν την δουλέψεις καλό είναι να είσαι σε ανοικτό χώρο,δεν στεγνώνει αμέσως(σταδιακά) βάλε και καμμιά φωτό να δούμε τα "κατορθωματά" σου ποιό λάπτοπ είναι ακριβώς;;
ParhsG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εχω αρκετά χρωματοπωλεία κοντά μου θα πάω να δω... Παντως θέλει χτιστιμο οπότε για αυτο θέλω πλαστελίνη. Απο το λαπτοπ λειπαν βιδες απο την αρχή και εκει είχε σπάσει το πλαστικό. Ισως επειδή ειναι των γονιών μου και το βαραγε η μανα μου η το πιαναν απο την οθόνη. (η αρχικη βλαβη ηταν το καλωδιο οθόνης) Πιστευω πως μαλλον θα παρω απο το ebay αλλο που βρηκα.. Γνήσιο πρεπει να εχει 120€+ Sony Vaio VGN-NW21
coolerman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μην δώσεις 120 ευρώ επάνω/εσωτερικά του καπακιού υπάρχει p/n βάση αυτού θα το ψάξεις αυτό δεν κάνει;;http://www.saver.gr/eidos.aspx?kod=012-000A-1375-B
shodan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πάντως όταν σπάνε οι βάσεις όπως παραπάνω ακολουθώ μια κάπως ανορθόδοξη αλλά άκρως αποτελεσματική μέθοδο. Καθαρίζω τη γύρω περιοχή και αφού συναρμολογήσω τα κομματάκια τα κολλάω με κόλλα στιγμής ώστε να μείνουν στη θέση τους. Έπειτα στα κενά τοποθετώ μπαλάκια από χαρτί κουζίνας και γενικά μικρά κομματάκια χαρτιού ώστε να χτίσω και πάλι τις βάσεις. Τέλος ρίχνω κόλλα στιγμής ώστε να ποτίσει το χαρτί και πολύ γρήγορα (καθώς σε δευτερόλεπτα σκληραίνει απίστευτα) με κάτι αιχμηρό δίνω το σχήμα που θέλω ή τέλος πάντων πιέζω ώστε να σταθεροποιηθούν. Με έχει σώσει αρκετές φορές και δεν μου κοστίζει και σχεδόν τίποτα. Δοκίμασε το. Sent from my iPhone using Insomnia
Roger Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εαν δεν εχει σπασει και δεν εχει δυαλυθει το πλαστικο ''καβουκι'' που μπαινει μεσα το χρυσο σπειρωμα,τοτε μπορει να γινει το εξης: Τοποθετεις το χρυσο σπειρωμα μεσα στο καβουκι,βιδωνεις δυο στροφες την βιδα και ζεσταινεις την βιδα με εναν αναπτηρα. Αυτο θα προκαλεσει να αρχιζει να λιωνει ελαφρυα το πλαστικο καβουκι και με ενα κατσαβιδι ''πασαλειβεις''το λιωμενο πλαστικο και αγκαλιαζεις το χρυσαφι σπειρωμα. Με αυτο τον τροπο γινεται ενα πραγμα πολυ γερο και σταθερο.Ποτε ομως μετα απο τετοιες πατεντες δεν πρεπει να σφιγγουμε παρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα