NiaUu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω το εξης προβλημα με το Note 3 μου. Ολα τα καλωδια που αγοραζω για να το φορτισω τα φτυνουν μετα απο λιγο.. ενω αρχικα για κανα 2 βδομαδες φορτιζουν με 1200 mah.. μετα πεφτουν στα 300 με 900.. με αποτελεσμα η μπαταρια μετα απο ωρες να χει ανεβει ενα 10%. Πηρα ενα καλο καλωδιο της samsung κι εγινε το ιδιο. Αλλαξαπαταρια κι εγινε παλι το ιδιο. Τι να κανω??
Tragic! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως ο καινούργιος δίνει λιγότερα mAh; Ή το κινητό σε σχέση με τις πρωτες 2 βδομάδες, και στο standby κανει βαριές διεργασίες + το σκαλιζεις και λίγο και δε γεμίζει γρήγορα; ή είναι ή μπαταρία περισσότερα mAh σε σχέση με την προηγούμενη; Καλώδιο δεν είναι με την καμια μάλλον κάτι απτά παραπάνω έγινε (ή κάποια) και το συνδιασες λάθος με το καλώδιο.
Grey Warden Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δύσκολα να τρέχει κάτι στο κινητό και να φορτίζει τόσο αργά. Βέβαια από την άλλη το θέμα με τα καλώδια είναι κουφό.
Tragic! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δύσκολα να τρέχει κάτι στο κινητό και να φορτίζει τόσο αργά. Βέβαια από την άλλη το θέμα με τα καλώδια είναι κουφό. Καλά τόσο εύκολα ναι δύσκολα αλλά άλλο να το είχε κλειστό την πρωτη φορά και άλλο μετα να έτρεχε πεντεξι εφαρμογες, μια δεκάρια σελιδες στον Chrome, δυο τρια antivirus ταυτοχρονα να σκαναρουν και να είχε καμια οθόνη ανοιχτη (ειναι και μεγάλη ή άτιμη) εε θα είχε αισθητή διάφορα. Το 10% βέβαια μου φάνηκε υπερβολή. Τα καλώδια όχι απλα κουφό. Το ρίχνω σε φορτιστη-μπαταρια.
NiaUu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω συγκρινει 3 διαφορετικους φορτιστες 6 καλωδια (+1 αυτο της συσκευασιας) και 3 μπαταριες οι 2 αυθεντικες η αλλη μαιμου. Κι επειδη μονο οταν παιρνω καινουριο καλωδιο (28/24) φορτιζει στα 1200 ma κανονικα.. μετα απο κανα 15ημερο αρχιζω να βλεπω οτι το αφηνω πολυ ωρα στη φορτιση (αρχιζει κ μ ενοχλει) τσεκαρω με μια εφαρμογη.. και μου βγαζει οτι φορτιζει γυρω στα 300 με 650 mA.. οταν αρχικα με το ιδιο καλωδιο και φορτιστη και μπαταρια φορτιζε στα 1200 ααντε 1100 στην χειροτερη.. αλλαζω φορτιστες ξανατσεκαρω ταχυτητα και ειναι παλι στα ιδια.. αλλάζω μπαταριες.. ξανα τα ιδια.. μολις παιρνω καινουριο καλωδιο λυνεται το προβλημα.. ξαναφορτιζει τσακ μπαμ.. μου αντεχει για ενα 10ωρο.. και μετα απο το παρα πολυ ενα μηνα.. ξανα τα ιδια.. κανει ωωρες να φορτισει κ χαλαει κ μεσα σε 1 τριωρο η μπαταρια.. Με λιγα λογια κατι παιζει με τα καλωδια. Το μονο καλωδιο που αντεξε για ενα 4μηνο ηταν αυτο της συσκευασιας του. Το οποιο κοπηκε γιατι το χα ζορισει αρκετα στο κλασσικο σημειο (εκει που συνδεεται με τ κινητο) Οποτε με ολα τ υπολοιπα προσεχα παρα πολυ μην παθουν τ ιδιο. Και προσεχα και πως τα τοποθετουσα... 1000% φταινε τα καλωδια. Ομβς πηρα κ ενα αυθεντικο της samsung και παλι τα ιδια. (Σκεφτομαι οτι θα ναι μαιμου.. αλλα κ παλι γιατι το κανει αυτο?? Πως εξηγείται αρχικα να φορτιζει κομπλε κ μετα παπαλα?
achilles_g_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αν το καλώδιο το πήρες από ebay το πιο πιθανό είναι να το πήρες μαϊμού. Εγώ όσους φορτιστές είχα παραγγείλει ήταν μάπα! Βάλε ασύρματη φόρτιση να φορτίζεις πάντα με 650 και να ησυχάσεις χα χα χα
Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 4 πολύκλωνα συρματάκια χαλκού ενώνουν τα αντίστοιχα pin του USB connector και καταλήγουν στα άλλα 4 pin του άλλου (micro) USB connector. Επίσης μην ξεχάσω υπάρχει και εξωτερική μόνωση των πολύκλωνων απ πλαστικό με σκοπό την προστασία του ίδιου του προϊόντος. Το εν λόγω αριστούργημα ονομάζεται ΚΑΛΩΔΙΟ USB->Micro USB λόγω της ταυτότητας των connectors. οποιος γνωστης βρει διαφορα μεταξύ δυο πολύπλοκων μηχανημάτων σαν το παραπάνω, ένα ιμιτασιόν και ένα γνήσιο της Samsung ή της κάθε Samaung και διακρίνει μια οποιαδήποτε διαφορα πέραν της τιμής εγώ θα δώσω και 3€. Και αυτό ισχύει σε όλα τα αναλώσιμα προϊόντα απλουστατης κατασκευής αλλά μεγάλης χρησιμοτητας. Οποιος διαφωνεί ας πάρει το γνήσιο touch pen του Note με 40€(!!!).
NiaUu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι απο ebay το πηρα ως αυθεντικο στα 5 και.. το πολυ 6 ευρω Δεν ξερω αν αυτη η διαφορα ειναι σημαντικη.. αλλά το μονο διαφορετικο που ειδα στ καλωδιο ειναι οτι απο την usb πλευρα ήταν μπλε η μια πλευρα απο μεσα.. Δεν εχω δει ποτε κατι παρομοιο στ αυθεντικα αλλα δν ξερω μπορει κ να υπαρχει. Εγω φοβαμαι μηπως ακομη κ αν παω ν παρω απο γερμανο κλπ κλπ και δωσω οσα δωσω μηπως ειναι παλι μαπα. Δεν εμπιστευομαι ουτε τα καταστηματα και το σκεφτομαι Αν το καλώδιο το πήρες από ebay το πιο πιθανό είναι να το πήρες μαϊμού. Εγώ όσους φορτιστές είχα παραγγείλει ήταν μάπα! Βάλε ασύρματη φόρτιση να φορτίζεις πάντα με 650 και να ησυχάσεις χα χα χα Τι εννοεις ασυρματη φορτιση? 650 mA ειναι πολυ λιγα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα