tinapo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το παρακάτω πρόβλημα Έκανα την εγκατάσταση του Site: Turbo-X TV Tuner DTT-3000 for PC σύμφωνα με τις οδηγίες και ενώ όλα πήγαν καλά δλδ στις συσκευές φαίνεται σωστά εγκατεστημένο, όταν πάω να κάνω αναζήτηση καναλιών με το Totalmedia 3.5 που το συνοδεύει, μου βγάζει ότι η συσκευή δεν υπάρχει ή είναι απασχολημένη από άλλο πρόγραμμα. Ραδιοφωνικούς σταθμούς FM έπιασε κανονικά Ο υπολογιστής έχει windows 7 sp1 Παρατηρήσεις: 1) σε ένα laptop με windows xp sp3 λειτούργησε κανονικά 2) αναφέρει ότι είναι συμβατό με windows 7 & 8 3) από το service απλώς μου είπαν να το στείλω (με δικά μου έξοδα!) Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το υλικό του υπολογιστή; Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 δοκίμασε και απο το windows media center μήπως έχεις καλύτερη τύχη. επίσης restart έγινε ο υπολογιστής; drivers περάστηκαν όλοι απ το cd; 1
veteranos123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για το δικό μου usb tuner χρησιμοποιώ το windows media center και μου φαίνεται πολύ εύχρηστο
tinapo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 δοκίμασε και απο το windows media center μήπως έχεις καλύτερη τύχη. επίσης restart έγινε ο υπολογιστής; drivers περάστηκαν όλοι απ το cd; Ναι όλοι οι drivers από το cd, έκανα restart όπως έλεγε στις οδηγίες και μετά έβαλα το usb Με το presto! PVR το είδε το tuner, έπιασε σταθμούς, αλλά δεν μπορεί να δείξει εικόνα-παρά μόνο ήχο γιατί λέει ότι το format είναι H.264 Με το windows media center έπεξε! υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί και το τηλεκοντρόλ;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 στο δικό μου λειτουργεί κανονικά αν ανοίξω το tm monitor.exe μέσα απ τον φάκελο του totalmedia(η απο την έναρξη) δεν έχω το τουρμπο εξ όμως.
tinapo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 στο δικό μου λειτουργεί κανονικά αν ανοίξω το tm monitor.exe μέσα απ τον φάκελο του totalmedia(η απο την έναρξη) δεν έχω το τουρμπο εξ όμως. σ' εμένα δεν φαίνεται να λειτουργεί, θα το ψάξω μήπως έχει κάτι η συσκευή ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους
mavro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 έχω το ίδιο tuner, δούλευε τέλεια στα xp,και στα 7, στα 10 όμως ούτε καν το βλέπει στις συσκευές ή βάζεις το usb ή το βγάζεις δεν κουνιέται τίποτα... Πάσα βοήθεια δεκτή.. thanks
GPOWERR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πριν την εγκατασταση του total media πρεπει να εγκαταστησεις τον οδηγο απο εδω: http://www.notonlytv.net/download_external.html και σε μενα δεν εβλεπε το crypto diva και μολις εγκατεστησα τον οδηγο LV5HD(hybrid) το βρηκαν τα win 10 σαν συσκευη usb...στη συνεχεια εγκατεστησα το total media παιζει αψογα Λογικα για εσας θα πρεπει να εγκαταστησετε η' το πρωτο(DVB-T QUBE)η' το τριτο(DVB-T (LV5TDELUXE))
mavro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ GPOWERR... Το βασάνισα κι έλυσα μόνο το θέμα radio... την tv ακόμα όχι. έγινε πάντως η αρχή. Έχει πρόβλημα λέει η συσκευή η είναι απασχολημένη από άλλο πρόγραμμα.. Ίσως το ξαναστήσω όλο από την αρχή. 1
tinapo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ GPOWERR... Το βασάνισα κι έλυσα μόνο το θέμα radio... την tv ακόμα όχι. έγινε πάντως η αρχή. Έχει πρόβλημα λέει η συσκευή η είναι απασχολημένη από άλλο πρόγραμμα.. Ίσως το ξαναστήσω όλο από την αρχή. Παρόμοια προβλήματα είχα και εγώ, μόνο ραδιόφωνο κλπ είχα χρησιμοποιήσει και το Windows Media Center και είδα TV (είχα δοκιμάσει και πολλά άλλα προγράμματα χωρίς επιτυχία). Και έγινε το θαύμα, μετά από ένα format και νέα εγκατάσταση των windows 7 και του driver-Total Media όλα δουλεύουν μια χαρά. Μία μόνο φορά χάθηκε το σήμα της κεραίας στην TV αλλά άλλαξα USB θύρα και με επανεκκίνηση επανήλθε. Γενικά βγάζει προβλήματα σε αντίθεση με το Aver Media που είχα και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Κάτι έχει με τις USB που δεν μπόρεσα να το λύσω ό,τι και αν δοκίμασα. Καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα