Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα!Σημερα το μεσημερι,εντελως ξαφνικα και ενω πηγα να ανοιξω τα ηχεια απο τη κονσολα,βλεπω τις 3 γραμμες των input να ειναι φωτισμενες μονιμα και να μη βγαινει ηχος απτα ηχεια...Τα βγαζω απτη πριζα,ξεσυνδεω καλωδια κτλ,τα ξαναβαζω ολα στη θεση τους...ΤΙΠΟΤΑ!Ψαχνω λιγο το θεμα και βλεπω οτι αρκετοι εχουν το ιδιο προβλημα με μενα,και η λυση που προτεινουν ειναι να σταλει το προ'ι'ον στη logitech για αντικατασταση.Το θεμα ειναι οτι εγω τα αγορασα μεταχειρισμενα και δεν υπαρχει αποδειξη/κουτι/εγγυηση...Εχει τυχει σε κανεναν?Γνωριζει καποιος αν μπορει να επισκευαστει?

Ειναι κριμα στα καλα καθουμενα να παθουν τετοια ζημια...

Υ.Γ-Εχω επικοινωνησει με logitech και περιμενω απαντηση σε 1-2 εργασιμες...

Δημοσ.

Εγω απορω πως παει καποιος και αγοραζει κατι μεταχειρισμενο χωρις καν να εχει αποδειξη.Το βλεπω αρκετα συχνα εδω μεσα τελευταια.Ακομα και απο τον αδερφο μου να αγοραζα κατι χωρις αποδειξη δεν θα το επαιρνα ποτε

Δημοσ.

Εμενα εχει καει η αντισταση καμια δυο φορες στα παλια αλλα σκυλια Z-680 που βρισκεται πισω απο το sub.. Στα Z-906 δεν ξερω που ειναι αλλα δεν ριχνεις μια ματια αν ειναι αυτο το προβλημα;

Λογικα θα βγαινει δες αν εχει καει και πηγαινε σε ενα καταστημα ηλεκτρολογικου υλικου να παρεις καμια 10αρια τζαμπα ειναι..

Δημοσ.

Εγω απορω πως παει καποιος και αγοραζει κατι μεταχειρισμενο χωρις καν να εχει αποδειξη.Το βλεπω αρκετα συχνα εδω μεσα τελευταια.Ακομα και απο τον αδερφο μου να αγοραζα κατι χωρις αποδειξη δεν θα το επαιρνα ποτε

Καταρχην ασχετο το post που κανεις,δεν εξυπηρετει πουθενα.Ηθελες να πεις εξυπναδα και την ειπες,τελοσπαντων.Για να σου λυσω την απορια ομως,τα ηχεια ηταν φιλου και εκτος εγγυησης,οποτε αχρηστη η αποδειξη!Τωρα αν ο αδερφος σου,σου δωσει τζαμπα τα z906 χωρις την αποδειξη,μη τα παρεις,δωστα σε μενα!

Εμενα εχει καει η αντισταση καμια δυο φορες στα παλια αλλα σκυλια Z-680 που βρισκεται πισω απο το sub.. Στα Z-906 δεν ξερω που ειναι αλλα δεν ριχνεις μια ματια αν ειναι αυτο το προβλημα;

Λογικα θα βγαινει δες αν εχει καει και πηγαινε σε ενα καταστημα ηλεκτρολογικου υλικου να παρεις καμια 10αρια τζαμπα ειναι..

Αν ηταν η αντισταση,θα αναβαν εστω και αυτα τα 3 λαμπακια?Θα το κοιταξω παντως.Θα παρω το γουφερ αγκαλια και θα το παω σε κανεναν ηλεκτρολογο.Ευχαριστω για τη συμβουλη!

Δημοσ.

Διαβασα λαθος νομιζα οτι εγραφες οτι δεν ειναι αναμενα.. Κατα 99% δεν ειναι αντισταση λοιπον.. Αλλα δεν χανεις τιποτα να το κοιταξεις..

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην ασχετο το post που κανεις,δεν εξυπηρετει πουθενα.Ηθελες να πεις εξυπναδα και την ειπες,τελοσπαντων.Για να σου λυσω την απορια ομως,τα ηχεια ηταν φιλου και εκτος εγγυησης,οποτε αχρηστη η αποδειξη!Τωρα αν ο αδερφος σου,σου δωσει τζαμπα τα z906 χωρις την αποδειξη,μη τα παρεις,δωστα σε μενα!

Αν ηταν η αντισταση,θα αναβαν εστω και αυτα τα 3 λαμπακια?Θα το κοιταξω παντως.Θα παρω το γουφερ αγκαλια και θα το παω σε κανεναν ηλεκτρολογο.Ευχαριστω για τη συμβουλη!

Τζαμπα τα πηρες τελικα η τα αγορασες?Δεν ηθελα να πω καμια εξυπναδα απλα να καταλαβω με ποια λογικη κανεις μια τετοια αγορα.Τωρα αν σου τα πουλησε 50€ ενταξει παω πασο.Δεν μπορω να καταλαβω την ορεξη που εχουν ολοι να αρπαχτουν.Η αγορα ενος μεταχειρισμενου προιοντος χωρις αποδειξη και εγγυηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι κακη εκτος και αν εχει ξεφτιλα τιμη που και παλι δεν αξιζει σε πολλες περιπτωσεις

Δημοσ.

Τζαμπα τα πηρες τελικα η τα αγορασες?Δεν ηθελα να πω καμια εξυπναδα απλα να καταλαβω με ποια λογικη κανεις μια τετοια αγορα.Τωρα αν σου τα πουλησε 50€ ενταξει παω πασο.Δεν μπορω να καταλαβω την ορεξη που εχουν ολοι να αρπαχτουν.Η αγορα ενος μεταχειρισμενου προιοντος χωρις αποδειξη και εγγυηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι κακη εκτος και αν εχει ξεφτιλα τιμη που και παλι δεν αξιζει σε πολλες περιπτωσεις

Tα αγορασα στα 200 ευρω,το ''τζαμπα'' πηγαινε για αυτο που ειπες με τον αδερφο σου..Δεν εχω καμια διαθεση να αρπαχτω,ισα ισα κοιταω να βοηθαω οσο μπορω,και θελω την ιδια ανταποκριση.Εχω τη στεναχωρια μου,ψαχνω για λυση,και εσυ μου τη λες που αγορασα μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη.Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,συμφωνουμε,ομως δεν εχει σημασια ποσο τα αγορασα και γιατι,αλλα οτι προεκυψε προβλημα και ψαχνω λυση...Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αδελφε γιατι συνεχιζεις να σπαμαρεις σε ενα τοπικ που ο αλλος θελει πληροφοριες για προβλημα που εχει; Εδω εχει τον πονο του και καθεσαι τωρα και γραφεις οντως την εξυπναδα σου, χωρις καν να το κολλας μαζι με μια συμβουλη. Μπηκες απλα να γραψεις οτι σου ηρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη τι καθεσαι και συζητας τωρα και στην τελικη τι σε ενδιαφερει εσενα τι εκανε αυτος απο εσενα τα πηρε;

Eχεις να πεις κατι επι του θεματος; Καλως. Oχι; Σου δειχνει κιολας ο αλλος οτι δεν εχει ορεξη για τετοια και το συνεχιζεις ποιος ειναι αραγε ο περιεργος και αυτος που θελει να αρπαχτει στην προκειμενη;

Δημοσ.

Δεν γνωριζω να σε βοηθησω.Να ξερεις η logitech εχει φοβερο support και εχεις ελπιδες να βρεθει λυση.

Σε αυτο πονταρω κι'εγω!

Δημοσ.

ΑΝ όχι το κορυφαίο,ένα εκ τον κορυφαίων support που υπάρχουν,έχουν serial number επάνω τα προιόντα!

λύση θα βρεθεί

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αδελφε γιατι συνεχιζεις να σπαμαρεις σε ενα τοπικ που ο αλλος θελει πληροφοριες για προβλημα που εχει; Εδω εχει τον πονο του και καθεσαι τωρα και γραφεις οντως την εξυπναδα σου, χωρις καν να το κολλας μαζι με μια συμβουλη. Μπηκες απλα να γραψεις οτι σου ηρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη τι καθεσαι και συζητας τωρα και στην τελικη τι σε ενδιαφερει εσενα τι εκανε αυτος απο εσενα τα πηρε;

Eχεις να πεις κατι επι του θεματος; Καλως. Oχι; Σου δειχνει κιολας ο αλλος οτι δεν εχει ορεξη για τετοια και το συνεχιζεις ποιος ειναι αραγε ο περιεργος και αυτος που θελει να αρπαχτει στην προκειμενη;

Δεν εχει νοημα το τελειωνω εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...