JohnConstantine Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα ρουτερακι σε μια πριζα τηλεφωνου και θελω να το παω το ρουτερακι σε αλλη πριζα τηλεφωνου. Για να εχει γραμμη στο αλλο δωματιο πρεπει να παρω τηλ και να μου τη κανει την ενεργοποιησει η αρμοδια εταιρια που εχω μεσω αυτων η μπορω να το κανω και μονος μου?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μονος σου, οι εταιρείες δεν κανουν τετοια
JohnConstantine Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μονος σου, οι εταιρείες δεν κανουν τετοια Υπαρχει καπου καποια οδηγια για να το φτιαξω? Μηπως ξερεις?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 οχι οδηγία δεν υπαρχει ειναι πολύ απλό, αλλα αν δεν γνωρίζεις κάλεσε ενα τεχνικό
ngrego Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι πολυ απλο. Αποσυνδεεις το router απο την μια μπριζα τηλεφωνου και το κουμπωνεις στην αλλη! Δεν χρειαζεσαι τεχνικους και αξοδα. Λογικα εχεις ενα καλωδιο απο την μπριζα τηλεφωνου που καταλυγει σε ενα φιλτρο/splitter, απο το φιλτρο ενα καλωδιο παει στο router και ενα σε συσκευη τηλεφωνου (αν υπαρχει). Απλα βγαλε το καλωδιο απο την μπριζα του τηλεφωνου, χωρις να βγαλεις το φιλτρο και κουμπωσε το εκει που θελεις. Αν δεν θελεις την συσκευη τηλεφωνου αποσυνδεσε την απο το φιλτρο. Το φιλτρο ομως πρεπει να υπαρχει μεταξυ του router και της μπριζας. Αν η συνδεση ειναι ΟΤΕ το φιλτρο θα εχει χρωματα στις υποδοχες και χρωματιστα καλωδια. Πρεπει να ειναι αντιστοιχα τα χρωματα καλωδιων με υποδωχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα