thenbhdxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Ψάχνω android smartphone είτε απο ελλάδα είτε απο κίνα(αρκεί το κόστος με τα έξοδα αποστολής να μην ξεπερνάει τα 120 ευρώ) με κάμερα τουλάχιστον 5MP και κατά προτίμηση να έχει και μπροστινή κάμερα.Ποιό μου προτείνετε και ποιό site θεωρείτε πιο αξιόπιστο για να το παραγγείλω;
papp0us Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Απο Ελλάδα δες το iOcean X1 με ένα μικρό ερωτηματικό στη μπαταρία. Για κίνα πλευρά, πες και αλλες πληροφορίες(θες επεκτάσιμη μνήμη; μέγεθος οθόνης, dual sim, οτιδήποτε μπορεί να περιορίσει λίγο την αναζήτηση)
chios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ είσαι www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html Από Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις τηλέφωνο
thenbhdxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 χμμ, ευχαριστω για τις προτασεις.θα απορριψω το iOcean λογω του ερωτηματικου στη μπαταρια :Ρβασικα σκεφτομουν να παραγγειλω αυτο http://www.report me for spam/lenovo-a850-mtk6582-13ghz-quad-core-55-inch-qhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-32983. να προτιμησω το zte v5 red bull?ουσιαστικα το θελω μονο για ιντερνετ,παιχνιδια και φωτογραφιες
papp0us Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αν δεν ψάχνεις μεγαλύτερο απο 5" τότε red bull τα κάνει ολα και συμφέρει
GBorb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παράγγειλα το Lumia 535 από Γαλλία στα 119 € μαζί με τα μεταφορικά.
DIGITHEOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 χμμ, ευχαριστω για τις προτασεις. θα απορριψω το iOcean λογω του ερωτηματικου στη μπαταρια :Ρ βασικα σκεφτομουν να παραγγειλω αυτο http://www.report me for spam/lenovo-a850-mtk6582-13ghz-quad-core-55-inch-qhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-32983. να προτιμησω το zte v5 red bull? ουσιαστικα το θελω μονο για ιντερνετ,παιχνιδια και φωτογραφιες Αν πας σε lenovo να πας σε αυτο http://www.minideal.net/lenovo-a850-smartphone-mtk6592-octa-core-1-4ghz-dual-sim-3g-wcdma-with-5-5-inch-ips-screen.htmlστα 105 ευρω περιπου και οκταπυρηνο το εχω ,η μπαταρια ειναι 2500 ma, για ιντερνετ ,παιχνιδια,πεταει,η καμερα ειναι μετρια .....
Tragic! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν πας σε lenovo να πας σε αυτο http://www.minideal.net/lenovo-a850-smartphone-mtk6592-octa-core-1-4ghz-dual-sim-3g-wcdma-with-5-5-inch-ips-screen.htmlστα 105 ευρω περιπου και οκταπυρηνο το εχω ,η μπαταρια ειναι 2500 ma, για ιντερνετ ,παιχνιδια,πεταει,η καμερα ειναι μετρια .....Το κινητό προ μηνών το πήρε φίλος στο 130.Ή ποιότητα του καταρχήν αρκετά καλη, αρχικα πετούσε τώρα όμως κολλάει τρώει ποτε ποτε τρελά σκαλωματα. Κάμερα δεν ξέρω.. οθόνη τέτοιας ανάλυσης στις 5,5 σκουπίδι, ή RAM ανεπαρκής. Ο 8πυρηνος όταν συνεπάγεται με Mediatek δεν είναι στα υπέρ της συσκευής. Κάμερα και αυτονομία δεν ξέρω. Όσο για τα 4G εσωτερικής ασχολιαστα πραγματικα!!!! Ή lenovo μήπως έχει κλείσει συμφωνία με την Kingston ξερωγω;
thenbhdxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Κατι τελευταιο, αν το παραγγειλω απο το vickmall προκειται να πληρωσω τελωνειο?Ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω κατι απο το ιντερνετ οποτε ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη.
papp0us Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Κατι τελευταιο, αν το παραγγειλω απο το vickmall προκειται να πληρωσω τελωνειο? Ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω κατι απο το ιντερνετ οποτε ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη Αν επιλέξεις να έρθει με απλό ταχυδρομείο(Singpost, αυτό δηλαδή που δε σε χρεώνει μεταφορικά) τότε κατα συντριπτική πιθανότητα, δε θα περάσει τελωνείο. Αν βιάζεσαι και επιλέξεις αποστολή με Courier τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρέχεις σε τελωνεία
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν επιλέξεις να έρθει με απλό ταχυδρομείο(Singpost, αυτό δηλαδή που δε σε χρεώνει μεταφορικά) τότε κατα συντριπτική πιθανότητα, δε θα περάσει τελωνείο. Αν βιάζεσαι και επιλέξεις αποστολή με Courier τότε υπάρχει ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ να τρέχεις σε τελωνεία
κουξκουκ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν περιμένεις Να δεις το m1 & redmi 2 εκεί πέρα παίζουν μπάλα και τα δύο και είναι κορυφαία τώρα άμα θες από Ελλάδα πάρε ένα μεταφρασμένο Motorola g με λίγες μέρες άνοιγμα και θα έχεις κάνει το καλύτερο deal.
maddoctor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προχθές ανακοινώθηκε το Xiaomi RedMi 2S. Φαίνεται πολύ ωραίο κινητό, το μόνο που με χάλασε είναι το 1GB RAM. Ανακοινώθηκε στα 96€, αλλά εγώ βλέπω να το πουλάνε στα 146€ σε κινεζομάγαζο. Αν μπορείς να δώσεις ένα εικοσάρικο παραπάνω, καλύτερα πάρε αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone. Το έχω παραγγείλει από εκεί και το περιμένω τις επόμενες ημέρες (έχει κολλήσει Ολλανδία να πάρει.....!) και είναι πολύ καλό κινητό. Κινητό της Xiaomi έχω ήδη από τον μάιο, το Mi3w 64GB, οπότε προτείνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα