geomilo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ΕΧΩ ΕΝΑ LUMIA 930 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΩ BLUETOOTH.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ BLUETOOTH ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΛΩΣΟΥΝ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
obi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δε χρειάζεται καμία εφαρμογή. https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/connectivity/share-files-over-bluetooth οινοποίηση αρχείων μέσω Bluetooth Θέλετε να κοινοποιήσετε μια φωτογραφία ή άλλο αρχείο σε ένα φίλο που έχει smartphone, φορητό υπολογιστή ή tablet; Μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους από το Windows Phone 8.1 και ένας από αυτούς είναι μέσω Bluetooth. Σημειώσεις Προτού μπορέσετε να κοινοποιήσετε αρχεία μέσω Bluetooth, πρέπει να κάνετε ζεύξη του τηλεφώνου με τη συσκευή στην οποία θα γίνει η κοινοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζεύξη, ανατρέξτε στο θέμα Ζεύξη τηλεφώνου με αξεσουάρ Bluetooth. Για να κοινοποιήσετε αρχεία με αυτόν τον τρόπο, η άλλη συσκευή πρέπει να διαθέτει Bluetooth και να υποστηρίζει επίσης το Bluetooth OPP (Object Push Profile). Για να μάθετε αν η συσκευή στην οποία γίνεται η κοινοποίηση υποστηρίζει αυτήν τη δυνατότητα, ανατρέξτε στη σχετική τεκμηρίωση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ένας άλλος τρόπος για να κοινοποιήσετε αρχεία σε άλλο Windows Phone 8.1 είναι να ακουμπήσετε μεταξύ τους τα δύο τηλέφωνα και να κοινοποιήσετε τα αρχεία χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου). Για να κοινοποιήσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο Κάντε ζεύξη του τηλεφώνου με άλλη συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Κάντε μία από τις παρακάτω ενέργειες ή και τις δύο: Για να κοινοποιήσετε μια φωτογραφία, στη λίστα εφαρμογών πατήστε Φωτογραφίες . Εντοπίστε τη φωτογραφία που θέλετε να κοινοποιήσετε, πατήστε τη και μετά πατήστε Κοινοποίηση . Για να κοινοποιήσετε ένα βίντεο που τραβήξατε στο τηλέφωνό σας, στη λίστα εφαρμογών, πατήστε Φωτογραφίες > Άλμπουμ > Άλμπουμ κάμερας. Εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε και μετά πατήστε Κοινοποίηση . Πατήστε Bluetooth. Στην οθόνη Επιλογή συσκευής Bluetooth, πατήστε το όνομα της συσκευής στην οποία θα γίνει η κοινοποίηση. Στη συσκευή λήψης, ζητήστε από το φίλο σας να αποδεχτεί το αρχείο. Για να κοινοποιήσετε μια επαφή Κάντε ζεύξη του τηλεφώνου με άλλη συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Στη λίστα εφαρμογών, πατήστε Επαφές και μετά εντοπίστε και πατήστε την επαφή που θέλετε να κοινοποιήσετε. Πατήστε Περισσότερα > Κοινοποίηση επαφής > Κοινοποίηση > Bluetooth. Στην οθόνη Επιλογή συσκευής Bluetooth, πατήστε το όνομα της συσκευής στην οποία θα γίνει η κοινοποίηση. Στη συσκευή λήψης, ζητήστε από το φίλο σας να αποδεχτεί το αρχείο. Για να κοινοποιήσετε ένα έγγραφο του Microsoft Office Κάντε ζεύξη του τηλεφώνου με άλλη συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Στη λίστα εφαρμογών, πατήστε Office . Κάντε ένα από τα παρακάτω για να βρείτε ένα έγγραφο που θέλετε να κοινοποιήσετε: Για ένα έγγραφο που έχετε ανοίξει ήδη, μετακινηθείτε με σάρωση στην περιοχή Πρόσφατα. Μετακινηθείτε με σάρωση στην επιλογή Σημεία και μετά πατήστε το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έγγραφο. Πατήστε Αναζήτηση και μετά κάντε αναζήτηση για το έγγραφο. Πατήστε παρατεταμένα το έγγραφο και μετά πατήστε Κοινοποίηση > Bluetooth. Στην οθόνη Επιλογή συσκευής Bluetooth, πατήστε το όνομα της συσκευής στην οποία θα γίνει η κοινοποίηση. Στη συσκευή λήψης, ζητήστε από το φίλο σας να αποδεχτεί το αρχείο. https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/connectivity/bluetooth-faq Συνήθεις ερωτήσεις για το Bluetooth ▼Ποιους τύπους αξεσουάρ και συσκευών Bluetooth μπορώ να συνδέσω μέσω ζεύξης στο τηλέφωνό μου; Μπορείτε να κάνετε ζεύξη του τηλεφώνου σας με μια μεγάλη γκάμα συσκευών που χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth, όπως σύστημα ανοικτής ακρόασης στο αυτοκίνητό σας, ακουστικά με μικρόφωνο, ηχεία, φορητούς υπολογιστές, smartphone, tablet, συσκευές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, αισθητήρες φυσικής κατάστασης και άλλα πολλά. ►Τι μπορώ να κάνω με το Bluetooth στο τηλέφωνό μου; ►Τι είναι η ζεύξη και πώς γίνεται; ►Ποια έκδοση και ποια προφίλ Bluetooth υποστηρίζουν το Windows Phone 8 και Windows Phone 8.1; ►Ποια είδη αρχείων μπορώ να κοινοποιώ μέσω Bluetooth; ►Δεν γνωρίζω το PIN για ένα αξεσουάρ που θέλω να συνδέσω μέσω ζεύξης με το τηλέφωνό μου. Πού μπορώ να το βρω; ►Αντιμετωπίζω προβλήματα με την αναγνώριση φωνητικών εντολών, όταν χρησιμοποιώ το σύστημα ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth του αυτοκινήτου μου. Τι πρέπει να κάνω; ►Έχω δημιουργήσει ζεύξη στο τηλέφωνό μου με μια συσκευή Bluetooth που δεν χρησιμοποιώ πλέον. Πώς μπορώ να την καταργήσω από το τηλέφωνό μου; ►Αντιμετωπίζω προβλήματα με το σύστημα ανοιχτής ακρόασης Bluetooth στο αυτοκίνητό μου. Ποια είναι τα πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνω, για να τα επιλύσω; ►Αντιμετωπίζω προβλήματα ροής μουσικής μέσω Bluetooth στο αυτοκίνητό μου. Τι μπορώ να κάνω, για να τα επιλύσω; ►Δεν βλέπω τις επαφές μου στο σύστημα ανοιχτής ακρόασης Bluetooth του αυτοκινήτου μου. Πώς μπορώ να τις κάνω να εμφανιστούν σε αυτό; ►Το τηλέφωνό μου δεν επανασυνδέεται με το σύστημα ανοιχτής ακρόασης Bluetooth όταν επιστρέφω στο αυτοκίνητό μου. Τι μπορώ να κάνω, για να επιλύσω αυτό το πρόβλημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα