Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εδώ που δουλεύω ψηλα χαλάνδρι έχει σκοτεινιάσει ο τόπος, ενώ το πρωί ήταν καθαρός ο ουρανός. έχει βάλει και αέρα. για κρύο δέν το συζητώ κάν...

Δημοσ.

Είμαστε τρίτη μέρα χωρίς νερό στο χωριό όλα τα σπίτια όχι μόνο το δικό μου ευτυχώς υπάρχει μία φυσική πηγή δίπλα από το σπίτι μου καθότι είμαστε το τελευταίο σπίτι στο χωριό.Μόνο για το μαγείρεμα μαζεύουμε ήδη έχουμε αρχίσει να μυρίζουμε σαν τα κουνάβια.Έχω τρελαθεί να κουβαλάω με τις νταμιτζάνες νερό, για να ξεπλένουμε την τουαλέτα οι θερμοκρασίες οι ανώτερες είναι στο-6.Επιχείρησα σήμερα ρίχνοντας τρεις φορές χλιαρό νερό(για να μην σπάσουν οι σωλήνες) και μετά βραστό στο ρολόι και τις σωληνώσεις που είναι βαθιά στο έδαφος να τις ξεπαγώσω δεν γίνεται τίποτα.Και ήδη άρχισαν οι νιφάδες από το αποψινό κύμα (οι οποίες δεν είναι σαν αυτές του πρώτου που ήταν σαν μυγάκια ωστόσο πάλι έβαλε και με αυτές 15 πόντους)αλλά είναι σαν πούπουλα.Βλέπω να κάνουμε μπάνιο ξανά τον Μάρτιο. :P

• Like 3
Δημοσ.

Ορεινή Χαλκιδική -15, μας γμησε

Μέχρι τώρα παίρνεις το κύπελο :-D

...και απο οτι φαίνεται το βραδυ παμε για ακομα χειρότερα, κουραγιο

Δημοσ.

Είμαστε τρίτη μέρα χωρίς νερό στο χωριό όλα τα σπίτια όχι μόνο το δικό μου ευτυχώς υπάρχει μία φυσική πηγή δίπλα από το σπίτι μου καθότι είμαστε το τελευταίο σπίτι στο χωριό.Μόνο για το μαγείρεμα μαζεύουμε ήδη έχουμε αρχίσει να μυρίζουμε σαν τα κουνάβια.Έχω τρελαθεί να κουβαλάω με τις νταμιτζάνες νερό, για να ξεπλένουμε την τουαλέτα οι θερμοκρασίες οι ανώτερες είναι στο-6.Επιχείρησα σήμερα ρίχνοντας τρεις φορές χλιαρό νερό(για να μην σπάσουν οι σωλήνες) και μετά βραστό στο ρολόι και τις σωληνώσεις που είναι βαθιά στο έδαφος να τις ξεπαγώσω δεν γίνεται τίποτα.Και ήδη άρχισαν οι νιφάδες από το αποψινό κύμα (οι οποίες δεν είναι σαν αυτές του πρώτου που ήταν σαν μυγάκια ωστόσο πάλι έβαλε και με αυτές 15 πόντους)αλλά είναι σαν πούπουλα.Βλέπω να κάνουμε μπάνιο ξανά τον Μάρτιο. :P

Ε ναι αν δεν ξαναπιάσει 0 η θερμοκρασία δε λιώνει το νερο.

Δημοσ.

Ε ναι αν δεν ξαναπιάσει 0 η θερμοκρασία δε λιώνει το νερο.

Πάγωσε η εξωτερική βρύση με αποτέλεσμα να μην φέρνει νερό.όπου ήταν εκτεθειμένη υπέργεια έριξα πρώτα χλιαρό νερό τρεις φορές να φύγει ο πάγος και βραστό νερό άλλες τρεις φορές.Δεν έκανε τίποτα μόνο το χερούλι γύρισε οπότε αν ούτε το βραστό νερό την ξεμπλόκαρε δεν έχω και πολλές ελπίδες ούτε με τους 0 βαθμούς.Φοβάμαι μην πάγωσαν οι σωλήνες της Ε.Υ.Δ.Α.Π κάτω από το έδαφος και έχουμε άλλα.

Edit:Η θερμοκρασία σύμφωνα με το tablet που παίρνει από τον πύργο κινητής τηλεφωνίας δείχνει,-10 βαθμούς με συννεφιά και καλούτσικη χιονόπτωση!

Δημοσ.

Μέχρι τώρα παίρνεις το κύπελο :-D

...και απο οτι φαίνεται το βραδυ παμε για ακομα χειρότερα, κουραγιο

Πιο κύπελο που βλέπω τη στάθμη στο πετρέλαιο να πέφτει real time, εχουν παγώσει τα νερά και οι αποχετεύσεις και είμαστε σε φάση Ουγκάντα επειδή κάτι έχει γίνει και με το ιντερνέτ και φυσικά δεν έρχεται κανείς να το φτιάξει.

Δημοσ.

Σαλαμινα παντως εχει αρχισει εδω και 15 λεπτα να ριχνει καποιες νιφαδες χιονιου. Χωρις ιχνος σταγονας βροχης,καθαρα χιονι αλλα "ψιλο"

Δημοσ.

Νέο Ψυχικό έχει στρώσει με πολύ ψιλό χιονακι αυτοκίνητα κυρίως και κάποιους κάδους!

Ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα τα φαινόμενα αποτίμηση προβλέφθηκαν. Ίσως πάμε για κάτι καλό αθηνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...