Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χει στρωμένο εδώ και μια βδομάδα στην Ορεστιάδα. -8 τώρα και κατεβαίνει. Είχαν παγώσει οι πόρτες απ'τα αμάξια και δεν άνοιγαν..

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβάζω το έστρωσε και σε κάποια παραλιακά σημεία της Πάτρας 

κανονικά ναι. προσεχτε και τις μπαταρίες απ ταμαξια. την έκλαψα μία σήμερα, και ήτανε και κατω απο υποστεγο  :-(

Δημοσ.

κανονικά ναι. προσεχτε και τις μπαταρίες απ ταμαξια. την έκλαψα μία σήμερα, και ήτανε και κατω απο υποστεγο  :-(

σε τι αυτοκινητο φιλε ; ΚΑι ειδος μπαταριας ; Επισης ποσο καιρο ειχες να το βαλεις μπροστα και στην εκατσε ;

Δημοσ.

-7 κι εδώ. Στα @@ μου βέβαια, γιορτάζω σήμερα και πηρα τα κορτσουδια να τα πάω σινεμά στο κέντρο της πόλης, μετά βολτα στο εμπορικό, μετά εστιατόριο. Εντάξει, ψοφοκρυο αλλα με λίγη προσοχή στο δρόμο και καλό κουκούλωμα ολα γίνονται.

Καμια φορά υπερβάλουμε, το χουμε σαν λαός.

Δημοσ.

ford 2007 την προηγουμενη μερα. γενικά με τα μειον βαρανε κανονια

αν ηταν παλια οκ λογικο ρε φιλε...ελπιζω αν εβαλες καμια καλη.

Δημοσ.

Αλήθεια τώρα, ο swimmer21 που είναι;

Κλείνουμε 24ωρο απο τοτε που - για τελευταία φορά - ποσταρε στο thread.

Να βγάλουμε snow-alert?

Δημοσ.

-7.9 βαθμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για πραγματικά εξαιρετικά σπάνια θερμοκρασία για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης.Θα πέσει κ άλλο μέσα στη νύχτα αλλά νομίζω το -12.6 που είναι το ρεκόρ όλων των εποχών για το κέντρο δε το πιάνει.

Δημοσ.

-7.9 βαθμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για πραγματικά εξαιρετικά σπάνια θερμοκρασία για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης.Θα πέσει κ άλλο μέσα στη νύχτα αλλά νομίζω το -12.6 που είναι το ρεκόρ όλων των εποχών για το κέντρο δε το πιάνει.

Άρα εκτός πόλεως ίσως έχει και - 15 τωρα.

Δημοσ.

-14 στη Φλώρινα τώρα

Σιγά μην έχει κ -50

-7 δίνει τώρα η Μίκρα από ΕΜΥ.

-8 έχω σπίτι μου ρε συ Τούμπα

Δημοσ.

Δε ξέρω τι κάνει στα σπίτια κ στα αμάξια του καθενός.Αναφορές από μετεωρολογικούς σταθμούς δίνω εγώ.

-15 η χαμηλότερη θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ στην Κρανέα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...