Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν γίνετε πρωτεύουσα! Μαθαίνω από φίλους ότι παίζει θέμα με φυσικά αέρια και τέτοια σε μαζικό επίπεδο επάνω.

Το πρώτο μήνυμα ήταν καλύτερο. :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν γίνετε πρωτεύουσα! Μαθαίνω από φίλους ότι παίζει θέμα με φυσικά αέρια και τέτοια σε μαζικό επίπεδο επάνω.

Δεν θα γίνουμε ποτέ, γουστάρουμε έτσι :)

Πρωτεύουσα είναι αλλοδαπών και όχι Ελλήνων λολ.

Εχουμε θέμα ναι με το αέριο, - 8 έχω τώρα στην περιοχή μου.

Οι άλλοι οι παπάρες έχουν εγκλωβιστεί στην Αθηνών Πατρών και παίρνει τηλ ο παπάρας να διαμαρτυρηθεί... τον ρωτά η δημοσιογράφος , λεει αααα όχι δεν έχω αλυσίδες. Ηλίθιε ε ηλίθιε.

Τα λέγανε τόσες μέρες οτι θα έχει χιονιά , βγήκανε τα ζώα βόλτα

• Like 8

Θεσσαλονίκη πότε θα ηρεμήσει το κρύο ρε παιδιά;

Από Τεταρτη.... :(

Τουλάχιστον φαίνεται ότι υποχωρεί και ο αέρας από αύριο, θα έχει αλλά όχι αυτό το πράγμα που έχει τώρα και είναι ακόμα πιο δύσκολες οι συνθήκες.

Οι άλλοι οι παπάρες έχουν εγκλωβιστεί στην Αθηνών Πατρών και παίρνει τηλ ο παπάρας να διαμαρτυρηθεί... τον ρωτά η δημοσιογράφος , λεει αααα όχι δεν έχω αλυσίδες. Ηλίθιε ε ηλίθιε.

Τα λέγανε τόσες μέρες οτι θα έχει χιονιά , βγήκανε τα ζώα βόλτα

Δεν είναι για πολύ ελευθερία κινήσεων ο Έλληνας.

Εκτρέπεται εύκολα πολύ και δεν υπολογίζει εντελώς τίποτα.

Θέλει παρακολούθηση από 100 μεριές και αυστηρές τιμωρίες.

Τότε στρώνει μια χαρά.

Το πρώτο μήνυμα ήταν καλύτερο. :-D

Ισχύει, αλλά δεν είμαι νηφάλιος και δεν εμπιστεύομαι το κριτήριό μου στο κατά πόσο θα ήταν μη-παρεξηγήσιμο σε τέτοιο outsider thread.

/κώλωσα

Από Τεταρτη.... :(

Τουλάχιστον φαίνεται ότι υποχωρεί και ο αέρας από αύριο, θα έχει αλλά όχι αυτό το πράγμα που έχει τώρα και είναι ακόμα πιο δύσκολες οι συνθήκες.

Τετάρτη; έλεος θα παγώσουν τα πάντα.

Σιγά το χιόνι ρε παίκτη.

Χαλάρωσε λίγο.

Αυτές δεν είναι σοβαρές χιονοπτώσεις.

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι βλέπω πάλι -18 στο Weather Timeline (τρομερή εφαρμογή android).

άντε ρε πρωτευουσιάνε που θα μου πεις εμένα να χαλαρώσω :-D .Σε αυτό το οικόπεδο που έδειξα δύο χρονιές έχω μετρήσει ύψος χιoνιού το 1987 170cm το 2001 100cm, δεν με φοβίζει τίποτα πια.Μάλιστα το 1987 ήμουν πιο κοντός από το ύψος του χιονιού αλλά ήταν παγωμένο όταν βγήκα έξω και έμπηξα με δύναμη το μέτρο για να φτάσει μέχρι το χώμα.Προφανώς και όταν λέω ότι σας πήραμε όλο το χιόνι το λέω σε σχέση με σας πάντα, δεν είπα ότι μπορεί να με εντυπωσιάσει  χιονόπτωση  8cm που έχει τώρα στα τσιμέντα και 12cm στο χώμα.

Λαρισαίος είμαι btw.

good for you αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό.Το βλαμμένο το χωριό μου είναι πολύ περίεργο με το χιόνι(μάλλον φταίει ότι έχει πάρα πολλά δέντρα) στην ταμπέλα που λέει το όνομα του χωριού 100 μέτρα έξω από αυτό μπορεί να ρίχνει χιονόνερο και μέσα στο χωριό να έχει μισό μέτρο χιόνι.Έχει έρθει ξάδερφος μου από την Αθήνα(καταγωγή του από το χωριό φυσικά) και έχουμε πάει σε χωριό μεγαλύτερο στο supermarket να πάρουμε τσίπουρο και στον γυρισμό λίγο έξω από το χωριό ρίχνει ανάμικτο χιόνι με βροχή και μέσα στο χωριό ρίχνει χιονοθύελλα και μου λέει wtf γιατί έτσι μέσα στο χωριό και του λέω έτσι κάνει εδώ.Και μιλάμε ότι έχουμε υψόμετρο 270m δεν είναι και ορεινό μέρος για να δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

nope μιλούσα για το χωριό μου την Χαρά Λάρισας.Βλαμμένο χωριό από την άποψη χιονιού, 20 km μόλις έξω από την πόλη 15 km έξω από το μεγαλύτερο μπουζουκτσίδηκο της το buzius.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...