Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησε και στο χωριό μου η χιονόπτωση δεν πήρα χαμπάρι πότε ακριβώς υπολογίζω γύρω στις 00:30 γιατί είδα κάτι γκολ απίθανα στο youtube διάρκειας 45 λεπτών,ενώ πριν από αυτό δεν έριχνε τίποτα.Έχουν ασπρίσει τα πάντα έξω είναι υπέροχα.Πάντως και μας νωρίτερα μας ήρθε όλα τα site και για Λάρισα και για Φάρσαλα έδιναν στις 03:00 το πρωί.

Δημοσ.

κατι κλανιες χιονιου ριχνει.. παλι παπαριες λεγανε :D Βορεια προαστια , η πλακα ειναι τωρα που γυρισα εχουν γεμισει τους δρομους με αλατι και στην αρχη ψαρωσα και λεω χιονι φιλε χιονι χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

K γω καυλώνω με δυνατούς σεισμούς.

Έλα να γίνει ένα 7άρι στον Κορινθιακό κόλπο να την ακούσει καλά η Αθήνα.Έχει ξεπεράσει το διάστημα που στατιστικά δίνει 7άρα ο Κορινθιακός.Έρχεται...

Αλλά προφανώς δε θέλω θύματα ή ζημιές.Εκκλησίες,τζαμιά,μοναστήρια κοκ δε θα με χάλαγε αν έπεφταν φυσικά.

Αν αρχίσουν να πέφτουν εκκλησίες, με τόσο τσιμέντο και rebar που έχουν, η υπόλοιπη Αθήνα θα έχει γίνει γκρεμισμένα lego. Όσο για τα τζαμιά στην Αθήνα είναι μέσα σε πολυκατοικίες.

Δημοσ.

Οιο μουφα πεθαίνεις ούτε στάλα χιονιού. Σκεφτείτε δεν έχει πέσει( τουλάχιστον μέχρι Αυτή την ώρα που μιλαμε) ούτε στον υμμητο!!!!

Τελικά η σουζη πάλι έπεσε μέσα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κεντρο ριχνει κατι νιφαδες τώρα αλλα ειναι απο τα lidl και έχουν μεγεθος πιτυρίδας.

• Like 4
Δημοσ.

Ταξιδευω με λεωφορείο τωρα στην Β. Ελλάδα. Δεν εχω δει ουτε ενα κοκκο χιονιου.ουτε στα βουνα χιονισε.

Αφήστε ορισμενους να κοιτάνε τις προγνώσεις σαν ευαγγελιο.

Θεσσαλονίκη -6 νωρις το πρωι αλλα μονο 50 τις εκατο υγρασία, χαμηλή σε σχέση με το κλασικο 90αρι +.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...