Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Σουζη που γενικά είναι πάντα έγκυρη και πέφτει μεσα, παραδόξως έδωσε χιόνια μόνο ξημερώματα και μόνο στα ορεινά των ΒΠ..

Γιατί φοβούνται την πρόγνωση δεν καταλαβαίνω..

• Like 1
Δημοσ.

Το λες σαν να φταίει αυτός που παρατηρεί την θερμοκρασία.

Άλλο να παρατηρείς τη θερμοκρασία και άλλο να παρακαλάς να πάει -50.. Ουσιαστικά είναι σα να παρακαλάς να πεθάνει κόσμος.

Το ίδιο με το να αρέσουν σε κάποιον οι δυνατοί σεισμοί και να παρακαλάει να γίνουν.

Χωρίς να παίρνω θέση αν είναι καλό ή κακό, όταν το εκφράζεις δημόσια θα υπάρξουν δικαιολογημένα κάποιες αντιδράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο με το να αρέσουν σε κάποιον οι δυνατοί σεισμοί και να παρακαλάει να γίνουν.

K γω καυλώνω με δυνατούς σεισμούς.

Έλα να γίνει ένα 7άρι στον Κορινθιακό κόλπο να την ακούσει καλά η Αθήνα.Έχει ξεπεράσει το διάστημα που στατιστικά δίνει 7άρα ο Κορινθιακός.Έρχεται...

Αλλά προφανώς δε θέλω θύματα ή ζημιές.Εκκλησίες,τζαμιά,μοναστήρια κοκ δε θα με χάλαγε αν έπεφταν φυσικά.

Δημοσ.

Ρε παιδί μου όλοι θα δούμε βιντεάκια στο YT με ακραία φαινόμενα και θα γουστάρουμε, απλά έχει διαφορά να μη σκέφτεσαι καν τι μπορεί να συνεπάγεται για κάποιους άλλους αυτό που βλέπεις.

Δημοσ.

Για πείτε. Αλλου τι καιρο κανει; ΒΠ χιονιζει;

Βαριέμαι να παω μεχρι το παράθυρο αν και ειμαι και απαισιοδοξος.

Δημοσ.

Για πείτε. Αλλου τι καιρο κανει; ΒΠ χιονιζει;

Βαριέμαι να παω μεχρι το παράθυρο αν και ειμαι και απαισιοδοξος.

Εχει λιακάδα και το βράδυ σπάνιο φαινόμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Mε βαση φουμπου φιλη που ποσταρε, στην Πεντελη χιονιζει. Thresh mic to you για επιβεβαιωση.

Μπδγ οσοι εχετε facebook δε χρειαζεται να κοιτατε καιρο για να δειτε που χιονιζει. Σε λιγο θα αρχισουν τα weather status updates :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Χαϊδάρι χιονόνερο με νιφάδες που θα που.. θα το γυρίσει γρήγορα σε χιόνι..

Έτσι κι αλλιώς για ξημερώματα υπολογίζαμε, νωρίς είναι ακόμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Mε βαση φουμπου φιλη που ποσταρε, στην Πεντελη χιονιζει. Thresh mic to you για επιβεβαιωση.

Άρχισαν να πέφτουν μερικές νιφάδες ή τις φέρνει ο αέρας από το βουνό...

Edit: Άρχισαν κανονικά...

Ψιλά πράγματα όμως...

Δημοσ.

Εδώ πάλι (Σταμάτα) έχει ξεκινήσει να στρώνει πάνω σε δέντρα - θάμνους - κλπ. Στο δρόμο δε το κρατάει, λιώνει. Πρέπει να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία μάλλον. 

Ρίχνει κάνα δίωρο ήδη, αλλά χαλαρά πράγματα, δεν είναι "σοβαρή" χιονόπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...