Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εδώ και 12 χρόνια που λειτουργεί ο σταθμός του κέντρου της Θεσσαλονίκης η αμέσως χαμηλότερη ήταν -4.2. Πιστεύω ότι θα συντριβεί το ρεκόρ του σταθμού μέσα στις επόμενες ημέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Άρχισαν να πέφτουν μερικές νιφάδες ή τις φέρνει ο αέρας από το βουνό... Edit: Άρχισαν κανονικά... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το επόμενο στοίχημα είναι να καταρριφθεί το εθνικό ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας. Έχει 3-4 μέρες καλών συνθηκών για να σπάσει το ρεκόρ Έλα μωρή Φλώρινα κάνε το θαύμα σου
Θεkλα Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Παράκληση να γραφει ο καθενας και την ηλικια του οταν ποσταρει. Εχω την αισθηση οτι εχει μαζευτει η 3η δημοτικου και ποσταρει, μεταξύ των γνωστων αγνωστων! 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 35 ετών 1.90 ύψος 79 βάρος γκέι παιδαράς 6
ParhsG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στο γερακα πάντως εχει ζεστη 4 βαθμούς περίπου 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καπου τοσο και στο Γαλατσι. Και περιμενα να δω καμια νιφαδα αλλα ματαια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καπου τοσο και στο Γαλατσι. Και περιμενα να δω καμια νιφαδα αλλα ματαια... Πριν 20 λεπτά άρχισαν σε μας Πεντέλη, θες κιόλας στο Γαλάτσι ?
phanispal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 [party_pooper_mode_on] Το επόμενο στοίχημα είναι να καταρριφθεί το εθνικό ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας. Έχει 3-4 μέρες καλών συνθηκών για να σπάσει το ρεκόρ Έλα μωρή Φλώρινα κάνε το θαύμα σου Ωραία φάση να παρακολουθεί κάποιος αν θα καταρριφθεί κάποιο ρεκόρ, αλλά να αντιλαμβανόμαστε κιόλας τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Το να κατέβει πολύ η θερμοκρασία φέρνει και προβλήματα έτσι; Χάνονται ζωές.[/party_pooper_mode_off]
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ωραία φάση να παρακολουθεί κάποιος αν θα καταρριφθεί κάποιο ρεκόρ, αλλά να αντιλαμβανόμαστε κιόλας τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Το να κατέβει πολύ η θερμοκρασία φέρνει και προβλήματα έτσι; Χάνονται ζωές. Οι σκέψεις μου είναι πάντα με την πλέμπα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ωραία φάση να παρακολουθεί κάποιος αν θα καταρριφθεί κάποιο ρεκόρ, αλλά να αντιλαμβανόμαστε κιόλας τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Το να κατέβει πολύ η θερμοκρασία φέρνει και προβλήματα έτσι; Χάνονται ζωές. Μπορεί να το επηρεάσει αν δεν το παρακολουθεί ή αν δεν ενθουσιάζεται γι' αυτό? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πριν 20 λεπτά άρχισαν σε μας Πεντέλη, θες κιόλας στο Γαλάτσι ? Ε αντε να δουμε Παντως συμφωνω με τον phanispal, καλη φαση χιονι/κρυο κλπ οταν εισαι στα ζεστα, αλλα σοβαρα τωρα υπαρχουν ευπαθεις ομαδες που δεν..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το λες σαν να φταίει αυτός που παρατηρεί την θερμοκρασία. Χάνονται ζωές και στην ζέστη, αλλά και όταν έχει «καλό» καιρό, αφού ο κόσμος πάει... ταξίδια και γενικά βγαίνει από το σπίτι του. Τι να κάνουμε τώρα; 3
phanispal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Carry on ρε, κι εγώ μαζί σας είμαι, απλά ήθελα να πω την εξυπνάδα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις