Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Γράφετε αναφορές από την περιοχή σας να δούμε πως κινείται το κρύο και τι φαινόμενα υπάρχουν 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το κόβω για αποτυχία ακόμα και στην θερμοκρασία. Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Οκ έχει κρύο αλλά όχι τόσο... Να μη πω για κάτι - 1523...που προεβλεπαν. Ποιο ευστοχες προβλέψεις κάνει ο χορταρεας πλέον... -4 βαθμούς έχει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τέτοια θερμοκρασία είναι σπανιότατη για το κέντρο της πόλης.Ουσιαστικά είναι η χαμηλότερη εδώ κ πολλά χρόνια κ θα πέσει κ άλλο. Στη Φλώρινα τώρα πλησιάζει τους -11.Υπενθυμίζω το εθνικό ρεκόρ είναι -27.8 κ προς το παρόν μόνο η Φλώρινα ίσως μπορέσει να το απειλήσει αλλά θα πρέπει να ξαστερώνει τις νύχτες αλλιώς χλωμό. 1
mylo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 -4 βαθμούς έχει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τέτοια θερμοκρασία είναι σπανιότατη για το κέντρο της πόλης.Ουσιαστικά είναι η χαμηλότερη εδώ κ πολλά χρόνια κ θα πέσει κ άλλο. δεν είπα πως έχει ζέστη, άλλο όμως το -15 και άλλο το -4. η αισθητή θερμοκρασία πάντως πλησιάζει τις προγνώσεις -11
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 δεν είπα πως έχει ζέστη, άλλο όμως το -15 και άλλο το -4. Δε νομίζω πως είπε κανείς πως θα έχει -15 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Επίσης το -4 που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά σπάνιο. 1
mylo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 σε σιτε το είδα και σε εφαρμογές καιρού για κινητά όντως το -4 είναι σπάνιο
Haldol Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στον Εύξεινο Πόντο (Σταμάτα) έχουμε +6,5 (θερμόμετρο). Στο κινητό (default εφαρμογή) γίνεται αναφορά για +3 βαθμούς. Κι εγώ ψηφίζω κουβά για τη χιονιά. Τώρα άμα σε κάνα δίωρο πλακώσουν οι αρκούδες, δε ξέρω, θα ενημερώσω...
liakjim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Γράφετε αναφορές από την περιοχή σας να δούμε πως κινείται το κρύο και τι φαινόμενα υπάρχουν Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν live αναφορές, εδώ http://www.meteo.gr/meteoplus/observations.cfm?ProvinceID=2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ο Διόνυσος πάντως έχει κάτω από 1 βαθμό κι εδώ Πεντέλη σχεδόν 2...
Haldol Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αρχίζω να πιστεύω ότι το θερμόμετρό μου είναι για πέταμα. Δεν γίνεται Εκάλη να έχει +3, ο ThReSh να έχει <1 (Διόνυσο) κι εγώ σε διπλανή περιοχή... +6,5. EDIT: Ναι το θερμόμετρό μου είναι για πέταμα! Έξω ξεκίνησε να χιονίζει!
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μόλις έσπασε το ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 2005 -4.3 αυτή τη στιγμή 1
normal40 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 -5 Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του Ηρακλή ψοφο!!! Επίσης τωρα είμαι ψηλά Ολυμπιάδος κ έχει - 5.5.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Που τις βλέπεις τις θερμοκρασίες; τοξο; http://www.meteothes.gr/index.php 1
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Θα σπάσουν πολλά ρεκόρ αυτες τις μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις