Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κόβω για αποτυχία ακόμα και στην θερμοκρασία. Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Οκ έχει κρύο αλλά όχι τόσο... Να μη πω για κάτι - 1523...που προεβλεπαν. Ποιο ευστοχες προβλέψεις κάνει ο χορταρεας πλέον...

-4 βαθμούς έχει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τέτοια θερμοκρασία είναι σπανιότατη για το κέντρο της πόλης.Ουσιαστικά είναι η χαμηλότερη εδώ κ πολλά χρόνια κ θα πέσει κ άλλο.

Στη Φλώρινα τώρα πλησιάζει τους -11.Υπενθυμίζω το εθνικό ρεκόρ είναι -27.8 κ προς το παρόν μόνο η Φλώρινα ίσως μπορέσει να το απειλήσει αλλά θα πρέπει να ξαστερώνει τις νύχτες αλλιώς χλωμό.

• Like 1
Δημοσ.

-4 βαθμούς έχει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τέτοια θερμοκρασία είναι σπανιότατη για το κέντρο της πόλης.Ουσιαστικά είναι η χαμηλότερη εδώ κ πολλά χρόνια κ θα πέσει κ άλλο.

δεν είπα πως έχει ζέστη, άλλο όμως το -15 και άλλο το -4. 

η αισθητή θερμοκρασία πάντως πλησιάζει τις προγνώσεις -11

post-107321-0-71776000-1483730724_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν είπα πως έχει ζέστη, άλλο όμως το -15 και άλλο το -4. 

Δε νομίζω πως είπε κανείς πως θα έχει -15 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Επίσης το -4 που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά σπάνιο.

• Like 1
Δημοσ.

Στον Εύξεινο Πόντο (Σταμάτα) έχουμε +6,5 (θερμόμετρο). Στο κινητό (default εφαρμογή) γίνεται αναφορά για +3 βαθμούς. Κι εγώ ψηφίζω κουβά για τη χιονιά. :P

Τώρα άμα σε κάνα δίωρο πλακώσουν οι αρκούδες, δε ξέρω, θα ενημερώσω...

Δημοσ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι το θερμόμετρό μου είναι για πέταμα. Δεν γίνεται Εκάλη να έχει +3, ο ThReSh να έχει <1 (Διόνυσο) κι εγώ σε διπλανή περιοχή... +6,5. 

EDIT: 

Ναι το θερμόμετρό μου είναι για πέταμα!

Έξω ξεκίνησε να χιονίζει! :)

Δημοσ.

-5 Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του Ηρακλή ψοφο!!! Επίσης τωρα είμαι ψηλά Ολυμπιάδος κ έχει - 5.5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...