Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Και εδώ είναι το καλύτερο που κατάφερε να κάνει στο Σύνταγμα.Το έκλεψα από το ίδιο τόπικ του SR που πόσταρε κ ο swimmer. Θάφτηκαν στο Σύνταγμα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το hoax πάει σύννεφο για μερικα ψωροκλικ,εχουμε να δουμε σοβαρο χιονι απο το 11 στα 800+ υψόμετρο και στην αθηνα παλεύουν με τις νιφαδες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ε θα πήγε στο πιο μεγάλο υψόμετρο που βρήκε στην Αργυρούπολη και έβγαλε φωτό την πέτσα που κράτησε για κανα μισάωρο στο δρόμο.Kόλπα αλά SR χαχα.Η θα την πήρε κατευθείαν από το SR. Πουθενά στα νότια προάστια δε το έστρωσε εκτός από τπτ περιοχές με υψόμετρο κ αυτό για λίγη ώρα.Στις περιοχές δίπλα στη θάλασσα χωρίς υψόμετρο δεν υπήρξε χιονόστρωση.Όπως επίσης ούτε στο κέντρο μέχρι αυτή τη στιγμή. Ας δούμε καμιά φώτο με στρωμένο το κέντρο της Γλυφάδας ή το Σύνταγμα να ενθουσιαστούμε περισσότερο.Δεν θα δούμε όμως.Όχι σε αυτό το επεισόδιο. Ναι μωρέ.Χιονοστέρηση το λέω εγώ αυτό να σηκώνεται ο άλλος κ να βγάζει φώτο την πέτσα μισαώρου. Αγορίνα επειδή είμαι στρατόπεδο δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα αλλες φωτο αλλά κόψε αυτό το υφακι.. Στα 96 μέτρα ήταν κάτω από την Λεωφόρο Κύπρου στην οδό Κομνηνών.. 10 λεπτά περπάτημα από τη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στην οποία ακόμα και στο μέτρο Αργυρούπολης ήταν όλα στρωμένα και στα δέντρα και στα γρασιδια τουλάχιστον 10 πόντους χιόνι είχε πιάσει. Για τον Υμηττό τι να πω; Όλος λευκός. Άνω Γλυφάδα επίσης έγινε χαμός, Πανόραμα Βουλας τα ίδια. Κάτω Γλυφάδα είχε 5 πόντους στις εύκολες επιφάνειες (έχω φωτο από φίλους) και πριν λίγο ακόμα είχε μόνο στις πρασινάδες, τα άλλα λιωσανε.. Και μένα δεν μου έβγαινε η πρόβλεψη κάποιες φορές αλλά δεν την έλεγα στους άλλους. Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα. Εγώ σηκώθηκα το πρωί γιατι έπρεπε να μπω στο στρατόπεδο, όχι γιατί έτσι μου κ@υλωσε.. Αυτό δεν είναι χιονοστερηση, χαρά για ένα ωραίο πρωινό είναι μέσα σε όλα τα άλλα τα μαύρα πρωινά που ξημερώνουν. Μαλακια ειναι ομως κάποιος να χαλάει το πρωινό του και των άλλων προσπαθωντας να βρει στο ιντερνέτ αποδείξεις ότι πχ κάπου δεν έστρωσε.. Τι να πω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Οι προβλέψεις τι λένε θα έχει συνέχεια η χιονόπτωση? Εγώ είμαι στην Εκάλη αυτήν την στιγμή 311 μέτρα υψόμετρο, έξω έχει 1 βαθμό,αρκετό αέρα,και το χιόνι λιώνει σιγά σιγα. Ο καιρός είναι κλειστός πάντως πιστεύω ότι θα ξαναρίξει Πριν δυο χρόνια παντως στον κήπο μου είχα το ίδιο ίσως και λίγο περισσότερο χιόνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τι ωραίο συναίσθημα να ξυπνάς και να βλέπεις τα πάντα χιονισμένα.Δυστυχώς,η βροχή δε σε αφήνει να χαρείς και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χαιδαρι έχει αρχίσει από τα μεσάνυχτα και το πρωί το έχει στρώσει για τα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αργυρουπολη και παλι. https://www.instagram.com/p/BOlir6HBOmY/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Σπίτι μου λένε χιονίζει ακόμα για τα καλά. Εγώ περιστέρι που είμαι βρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έστειλα ένα μήνυμα με φατσουλα για πλακιτσα χωρίς διάθεση να πειράξω κανέναν και απλά για να πω ότι Οκ δεν έγινε κ ο χαλασμός του κόσμου, και το άλλο σκούζει από το πρωί χαχαχαχαχα κλαίω χαχαχαχαχα!!!! Τόξο μην ασχολείσαι φίλε πονεμένη ιστορία ήρθε χιονιάς ήρθε το άσπρο τέρας, ήρθε το τέλος διαδοσται χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αγορίνα επειδή είμαι στρατόπεδο δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα αλλες φωτο αλλά κόψε αυτό το υφακι.. Στα 96 μέτρα ήταν κάτω από την Λεωφόρο Κύπρου στην οδό Κομνηνών.. 10 λεπτά περπάτημα από τη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στην οποία ακόμα και στο μέτρο Αργυρούπολης ήταν όλα στρωμένα και στα δέντρα και στα γρασιδια τουλάχιστον 10 πόντους χιόνι είχε πιάσει. Για τον Υμηττό τι να πω; Όλος λευκός. Άνω Γλυφάδα επίσης έγινε χαμός, Πανόραμα Βουλας τα ίδια. Κάτω Γλυφάδα είχε 5 πόντους στις εύκολες επιφάνειες (έχω φωτο από φίλους) και πριν λίγο ακόμα είχε μόνο στις πρασινάδες, τα άλλα λιωσανε.. Και μένα δεν μου έβγαινε η πρόβλεψη κάποιες φορές αλλά δεν την έλεγα στους άλλους. Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα. Εγώ σηκώθηκα το πρωί γιατι έπρεπε να μπω στο στρατόπεδο, όχι γιατί έτσι μου κ@υλωσε.. Αυτό δεν είναι χιονοστερηση, χαρά για ένα ωραίο πρωινό είναι μέσα σε όλα τα άλλα τα μαύρα πρωινά που ξημερώνουν. Μαλακια ειναι ομως κάποιος να χαλάει το πρωινό του και των άλλων προσπαθωντας να βρει στο ιντερνέτ αποδείξεις ότι πχ κάπου δεν έστρωσε.. Τι να πω. Μα φυσικά και δεν έστρωσε σε χαμηλά υψόμετρα στα ΝΠ .Μιλάμε για χιονοσκεπές έδαφος δίπλα στη θάλασσα. Το τι έκανε στα γρασίδια κ στα δένδρα για μερικά λεπτά σε μεγαλύτερα υψόμετρα δεν λογίζεται ως ολική χιονόστρωση.Μάλιστα είχα κάνει κ σχετικό πόστ όπου για μένα το στοίχημα ήταν το κέντρο της Γλυφάδας όχι η Άνω Γλυφάδα ή το Πανόραμα της Βούλας σε 200 φεύγα υψόμετρο. Αρα αυτός που προσπαθεί να μας πείσει οτι κάπου το έστρωσε σώνει κ καλά μου φαίνεται οτι είσαι εσύ κ αυτό επειδή για μερικά λεπτά το έστρωσε σε κάποια σημεία στα 100 μέτρα.Να χαμε να λέγαμε δλδ.Κ το οτι ξύπνησες να πας στο στρατόπεδο για να σε λυπηθώ το λες; K γω μπορώ να σου πω οτι έμενα ξύπνιος εκείνη την ώρα για να προσέχω τι γίνεται με τις χημειοθεραπείες του σκύλου μου.Ποιος την έχει μεγαλύτερη στο δράμα τώρα; Καλά έκανες που πήγες στα στρατά δε λέω αλλά επι χρόνια σε βλέπω εδω μέσα να βλέπεις επικούς χιονιάδες κ χιονοστρώσεις από το τπτ.Άρα τα κίνητρα σου να βγάλεις τη φωτό εγώ προσωπικά τα εντάσω στα συμπτώματα οξείας χιονοστέρησης.Με το συμπάθειο έτσι; Ανακεφαλαιώντας πάντως.Στο Σύνταγμα στα 100 μέτρα στο κέντρο της Αθήνας είδες τι έκανε; To απόλυτο μηδέν από θέμα χιονόστρωσης.Αντίστοιχα τα ίδια έγιναν κ στις υπόλοιπες περιοχές των νοτίων προαστίων σε χαμηλά υψόμετρα κ δίπλα από τη θάλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ε καλά ας μη δουλευόμαστε παρεάκι.Μπορεί να μην ήταν ένα συνηθισμένο χειμωνιάτικο βράδυ για την Αθήνα αλλά παπατζιλίκια τύπου πολικές αρκούδες να σκάνε στο Σύνταγμα δεν είδαμε.Με 0.4 χιλιοστά υετό από τον σταθμό του ΕΑΑ στο Γκάζι μέχρι τώρα και νιφαδόπτωση της πλάκας στο Σύνταγμα αυτό γιατί να είναι news σε μια οποιαδήποτε αναπτυγμένη χώρα;Eδώ να πούμε ούτε στα αμάξια το χει στρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή στο κέντρο κ κάνουν άπαντες (ΜΜΕ,χιονοστερημένοι κ λοιποί αλλοπρόσαλλοι) λες κ όντως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Διαβάζω τώρα αναφορές στο SR (καιρικό φόρουμ) και κλαίω από τα γέλια με αντιδράσεις τύπου ''θέε μου δε το έχω ξαναζήσει πότε αυτό στη ζωή μου,είναι απίστευτη στουπάρα..Η Αττική μας χαρίζει μεγάλες στιγμές'' κ κάτι τέτοια θεόκουλα... κ μιλάμε για 40άρηδες-50άρηδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας έτσι.Αυτά εμένα μου κάνουν πολύ πιο ''χαριτωμένα'' πάντως. Αυτό ακριβώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αργυρουπολη και παλι. https://www.instagram.com/p/BOlir6HBOmY/ Που ακριβώς στην Αργυρούπολη είναι αυτή η φώτο; Yψόμετρο; Eπίσης είναι σε γρασίδι η φώτο που σε γρασίδι πιάνει για την πλάκα.Χιονοσκεπές έδαφος (δηλαδή το οδόστρωμα) στο κέντρο της Γλυφάδας δίπλα από τη θάλασσα έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Που ακριβώς στην Αργυρούπολη είναι αυτή η φώτο; Yψόμετρο; Χαμηλά στην Βουλιαγμένης έχει μόνο νεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έστειλα ένα μήνυμα με φατσουλα για πλακιτσα χωρίς διάθεση να πειράξω κανέναν και απλά για να πω ότι Οκ δεν έγινε κ ο χαλασμός του κόσμου, και το άλλο σκούζει από το πρωί χαχαχαχαχα κλαίω χαχαχαχαχα!!!! Τόξο μην ασχολείσαι φίλε πονεμένη ιστορία ήρθε χιονιάς ήρθε το άσπρο τέρας, ήρθε το τέλος διαδοσται χαχα Ρε μην ασχολειστε ελεος εδω αυτος νομιζε πως βρεθηκε ο ταφος του Αλεξανδρου...\ Καφε επειγοντως . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γελάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις