gia_nnis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αγια Παρασκευη ψιλο χιονι με αερα.. δεν το κοβω να το στρωνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το γύρισε σε κανονική χιονόπτωση στην Αργυρούπολη μόλις! Ούτε στιγμή χιονόνερο! Κατευθείαν νιφάδες και κανονική χιονόπτωση με το που έκλεισε ο καιρός στις 03:10 το πρωί στα 90-100 μέτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Από σαλαμινα λέτε να δούμε καμιά νιφάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Από σαλαμινα λέτε να δούμε καμιά νιφάδα? Ο Πειραιάς θα δει πολύ πράμα.. Ίσως πιάσει και εσας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Από σαλαμινα λέτε να δούμε καμιά νιφάδα? Ο Πειραιάς θα δει πολύ πράμα.. Ίσως πιάσει και εσας Σήμερα το βράδυ εννοεις? Η θα κλιμακωθεί η κατάσταση κ αυριο? Μεχρι στιγμής ούτε δείγμα νιφαδας ή βροχής και ο ουρανός είναι σχετικά καθαρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν φαίνεται κάν ο Υμηττός από τη μεριά της Αργυρούπολης! Άνω Ηλιούπολη και Άνω Γλυφάδα πρέπει να χωνει!! Κάνεις από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το έστρωσε στην άσφαλτο κανονικότατα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα το βράδυ εννοεις? Η θα κλιμακωθεί η κατάσταση κ αυριο? Μεχρι στιγμής ούτε δείγμα νιφαδας ή βροχής και ο ουρανός είναι σχετικά καθαρός Σήμερα μέχρι το μεσημέρι αύριο και αύριο ίσως με παράταση μέχρι και Σάββατο.. Υπομονή.. θέλει ωρα να κλείσει ο καιρός και κάτω.. Μόλις ήρθαν τα σύννεφα Αργυρούπολη φαντάσου και πριν 1μιση ώρα έφταναν Βόρεια Προάστεια.. Πιστεύω στις 5:00 θα ρίχνει αρκετά σε όλο το νομό και σε σένα αν και δεν έχω δει χάρτες για Σαλαμίνα Το έστρωσε στην άσφαλτο κανονικότατα... Θύμησε μου περιοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κηφισια εχει αρχισει να στρωνει για τα καλα και στο δρομο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 3:29 Μοναστηράκι και είμαι και με την μηχανή .. Χο χο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Θύμησε μου περιοχή Π.Πεντέλη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχα αυτά βλέπουμε εμείς οι Βορειοελλαδίτες και σας κοροϊδεύουμε. Που είναι το χιόνι βρε; πηγαίνετε καμία Φλώρινα να δείτε χιόνι. Αθήνα δεν χιονίζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τον Υμηττό δεν τον βλέπω από πάνω μέχρι κάτω.. Έχει πολλά χρόνια να έχει ολική χιονόστρωση το βουνό από την μεριά της Αργυρούπολης!! Ωραία πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ανω ηλιουπολη ειμαι εγω.ριχνει πολυ πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ανω ηλιουπολη ειμαι εγω.ριχνει πολυ πραγμα.Ναι ρε φιλε, ωραιος Και πανόραμα Βούλας στρώνει σε αμάξια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις