Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χανει αρκετο υετο η Αθηνα με τα τελευταια runs. Εχουμε ακομα καιρο ομως για αλλαγη ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο. Καμια ακυρη αποκοπη μη γινει οπως συμβαινει αρκετες φορες και μεινουμε ξυροσφυρι με τον... Βορια στο χερι. Ας ριξει μπολικο πραμα κι αν δεν το στρωσει σε ολη την Αθηνα, μικρο το κακο.

Επισης δεν ειναι σαφες τι θα γινει Παρασκευη και Σαββατο διοτι φαινεται πως και για εκεινες τις μερες ισως να κραταει κατι καλο για Αθηνα, αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο ακομα για τι ποσοτητες και τι εντασεις μιλαμε.

Παντως, χθες βραδυ ο Αρναουτογλου και σημερα πρωι ο Αρνιακος μιλησανε για χιονοστρωση σχεδον σε ολο το Λεκανοπεδιο.

• Like 2
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ο υετός.Ανεβάζουν κ τις Τ τα μοντέλα κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για να κάτσει χιονόστρωση στην Αθήνα κ φυσικά εξαιρετικά σημαντικό για τα ΝΠ που έχουν πάντα το κλασικό θέμα με αυτή τους την γνωστή δυσκολία να μην δίνουν εύκολα χαμηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

o καλλιανος πάντως πρίν απο 1 ώρα ανέβασε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

"Τι ωραία μέρα σήμερα! Έτσι δεν είναι; Απολαύστε την δεόντως διότι από αύριο το βράδυ κατεβαίνουν οι πολικές αρκούδες..."

Δημοσ.

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.

Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια, ο μονος που εχει σοβαρα επιχειρηματα ειναι ο τοξο.

Οι υπολοιποι λετε οτι ειναι "too complicated to explain but winter is coming".
Βtw οι "χιονοφιλοι" δεν περιμενουν την Αθηνα να δουνε ασπρη μερα, πανε στο χιονι..

Δημοσ.

Αστεια τα τυπου τρολλ ποστ αλλα δε πειραζει που δεν καταλαβαινετε οτι γινεται σχολιασμος μοντελων προβλεψης και ΟΧΙ προβλεψεις-μαντειες.

Χθες το Χ μοντελο εδειχνε Υ χιονι, σημερα το ιδιο μοντελο δειχνει λιγοτερο/περισσοτερο/ιδιο χιονι. Προφανως αλλαζουν αυτα ανα καποιες ωρες και αυτο αναφερεται, απορω τι σας φαινεται τοσο περιεργο και λετε τις δηθενιες σας, χωρις ουσιαστικα να εχετε να πειτε τιποτα επι του θεματος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αστεια τα τυπου τρολλ ποστ αλλα δε πειραζει που δεν καταλαβαινετε οτι γινεται σχολιασμος μοντελων προβλεψης και ΟΧΙ προβλεψεις-μαντειες.

Χθες το Χ μοντελο εδειχνε Υ χιονι, σημερα το ιδιο μοντελο δειχνει λιγοτερο/περισσοτερο/ιδιο χιονι. Προφανως αλλαζουν αυτα ανα καποιες ωρες και αυτο αναφερεται, απορω τι σας φαινεται τοσο περιεργο και λετε τις δηθενιες σας, χωρις ουσιαστικα να εχετε να πειτε τιποτα επι του θεματος.

Σίγουρα, άλλο όμως να κρατάς μια επιφυλακτική στάση (μέχρι να ψιλοσιγουρευτεί το πράμα) αναφέροντας και τις 2 πιθανότητες/συνθήκες αναλυτικά κι άλλο να αναφέρεις την μία με caps και επικά posts και κάτω κάτω να υπάρχει ένα ΥΓ. για να καλύψει το fail...

Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα, μιλάω γενικά όχι μόνο για το insomnia...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν πολλοι που βιαζονται να ενθουσιαστουν σε παραλογο βαθμο με την παραμικρη ενδειξη νιφαδας 10 μερες πριν, αλλα αντιστοιχα υπαρχουν και αυτοι που περιμενουν την παραμικρη ενδειξη fail στα μοντελα προβλεψης για να βγουν να πουν τις ιστοριες τους (βλ. παραπανω). Για μενα το ιδιο ενοχλητικοι-και εκτος θεματος ειναι και οι 2. Ιδιως για οσους απλα αναφερουμε τα δεδομενα των μοντελων προβλεψης.

Σιγουρο στον καιρο δεν υπαρχει, εδω ολοκληρη ΕΜΥ και πεφτει εξω συχνα πυκνα. Αν υπηρχε σιγουρο δε θα υπηρχε και θεμα προς συζητηση. Το να περιμενει ο αλλος στη γωνια για το πρωτο fail για να βγει να κανει τον εξυπνο στην ΕΜΥ ενω δεν ξερει καν τι σημαινει υετος ας πουμε, ε ειναι γραφικο. Ποσο μαλλον να περιμενει στη γωνια για την πρωτη ενδειξη οτι η κακοκαιρια δε θα ειναι τοσο εντονη πχ.

Σε καθε περιπτωση, τα σημερινα δεδομενα -αν τελικα αυτο ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα εκτος απο εμενα , τον Τοξοβολο, τον flik και τον Swimmer- παροτι πιο μαζεμενα, δεν δειχνουν οτι δεν θα υπαρξει χιονι ή χιονοστρωση σε πολλες περιοχες της Αττικης οπως καποιοι φαινεται να αντιληφθηκαν. Εννοειται πως περιμενουμε με ενδιαφερον και τα επομενα runs που θα ειναι ακομα ακριβεστερα.

Αν τα runs δειχνανε ηλιοφανεια, δε θα ντρεπομασταν να μιλησουμε για ηλιοφανεια, επειδη "ντε και καλα θελουμε να αποκλειστουμε μεσα στην Αθηνα".

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι περισσότεροι που κοιτάμε το fail (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είναι αφού πρώτα έχουμε φάει στη μάπα μεγάλα λόγια για 8 συνεχόμενες χρονιές. Στις μετριοπαθείς δηλώσεις το κάνουν ελάχιστοι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι ειδα αναφορα προς ολους τους συμμετεχοντες στο thread πλην Τοξοβολου, οποτε δεν ειναι οπως τα λες. Γιαυτο λεω οτι γραφικοι υπαρχουν και στις 2 πλευρες.

ΥΓ. Καταλαβαινω την εμπαθεια προς ορισμενα μελη του φορουμ που εχουν αναγαγει σε χομπι την μαντεια για καθε θεμα απο Αμφιπολεις μεχρι καιρικες προβλεψεις 20 μερες πριν, αλλα αυτο δεν ειναι λογος να παιρνει η μπαλα αυτους που απλα ασχολουνται με μοντελα προβλεψης/δεδομενα κλπ.

Δημοσ.

Ρε μάγκες να το δούμε θέλουμε, προφανώς και είναι δύσκολο να το στρώσει Νότια Προάστια και εγώ μπορεί να μίλαγα εκ του ασφαλούς και να έλεγα θα δούμε και να κοιτούσα ακριβώς τα δεδομένα και να ήμουν συγκρατημένος.

Τα μοντέλα και οι χάρτες όμως δειχνουν τον καλύτερο χιονια από το 2008 και σταθερά κιόλας τόσες μέρες. Ε εγώ παραμένω στα πιστεύω και στην πρόβλεψη μου ότι θα το στρώσει ακόμα και στα Νότια Προάστια κατά διαστήματα γιατί αυτό πάνω κάτω δείχνουν οι χάρτες και δεν θα μας το χαλάσει ένα πρωινό κακό τρέξιμο που δεν δίνει καλές θερμοκρασίες.

Θα δούμε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κανονίστε ε, ταξιδεύω την Παρασκευή και πρέπει να περάσω από Μαλακάσα, Λαμία, Δομοκό και Θεσσαλικό κάμπο! Και καλά πες πως έχω υπομονή για να πάω αργά με τις κουβερτούλες στα λάστιχα... τους άλλους τους άσχετους όμως που θα μου κόβουν το δρόμο (είτε γιατί δεν ξέρουν να βάζουν αλυσίδες, είτε γιατί ΔΕΝ έχουν) πως θα αντέξω να μην τους δαγκώσω την καρωτίδα???  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Σουζη μολις τωρα "κατα διαστήματα έντονες χιονοπτώσεις. Παντου ομως οτι πέφτει χιόνι. Παντου στην Αττική....χιόνι παντου...."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...