Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(όχι από τον συγκεκριμένο) και πέφτει πάντα fail...

κ από τον συγκεκριμένο πάντα fail .Έχει μιλήσει 3-4 φορές για ιστορικούς χιονιάδες Αττικής τα τελευταία χρόνια.Έχω χάσει την μπάλα πλέον πόσες φορές το έχει πει.

Δημοσ.

Βελτιώθηκαν οι θερμοκρασίες για την Αττική με εξαίρεση τα Νοτιοανατολικά του νόμου.

Αν χιόνιζε με αυτά τα δεδομένα θα είχαμε στρώσιμο μέχρι και κέντρο και νοτιότερα θα είχαμε χιονοπτωσεις με στρώσιμο σε εξάρσεις..

Ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις από το Αιγαίο (Aegean/Lake Effect) και να δώσει κι άλλο υετό..

Εγώ προσωπικά βλέπω κι άλλη βελτίωση αύριο και περιμένω ολική χιονόστρωση σε όλο το νομό έστω κατά διαστήματα στα δύσκολα προάστια..

Θερμοκρασίες θα έχουμε.

Υετό θα έχουμε.

Νύχτα μεγάλη λόγω εποχής έχουμε.

Είναι ήδη κρύος ο καιρός.

Αυτή η τάση φαινόταν μέρες χωρίς παρεκκλίσεις (είχε καιρό να γίνει).

Νομίζω πάμε για ιστορικά πράγματα

Δημοσ.

Βαρεθηκαμε να ακουμε τους μετεωρολογους του κ*λου με συμπαθιο .. ολο χιονι και χιονι και στο τελος πεφτουν 2 νυφαδες.  :-D Για να δουμε τι θα γινει στα βορεια της Αττικης.

image.png

Δημοσ.

Οι χιονοφιλοι την βελτίωση την βλέπουμε με άλλο μάτι χαχα..

Γενικά τα καιρικά site αργούν να ενημερωθούν, αύριο πιστεύω θα αρχίσουν να δείχνουν αρκετές χιονοπτώσεις και θα γίνει θέμα και στις ειδήσεις αν δεν έχει γίνει ήδη

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα post στο Insomnia περί El Nino και La Nina, και πως πρόκειται να "κρυώσει" αρκετά το κλίμα από την ερχόμενη σεζόν λόγω της αλλαγής απ'το ένα φαινόμενο στο άλλο. Από λίγο που έψαξα στο Wikipedia δε κατάλαβα και πολλά.

Ξέρει κανείς τι παίζει, κι αν όντως θα 'χουμε βροχές από Αύγουστο και χιόνια από Νοέμβρη; :P

Μετά το περσινό ζεστό και άνομβρο Ελ Νίνιο, ακολουθεί ήδη υγρό και κρύο Λα Νίνια. Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσο κρύο και υγρό φθινόπωρο. Πιθανότατα τον χειμώνα, κι όχι τώρα, να δούμε μαζικά χιόνια για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό (2008 ήταν η τελευταία φορά; )

Η μόνη έκπληξή μου είναι ότι κάνουμε κουβέντα για χιόνια από το Δεκέμβριο.

Δημοσ.

έχεις απόλυτο δίκιο φίλε απο πάνω αλλά μήν ξεχνάς οτι γενικά η ελλάδα απόσο θυμάμαι δέν ήταν ποτέ χώρα του χιονιά ή μάλλον να το πώ σωστά ποτέ δλέν είχε φαινόμενα μεγάλης διάρκειάς ή έντασης.

σίγουρα ποιό παλιά χιόνιζε και καλά μάλιστα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο πέραν του προφανούς. ποτε δέν ήμασταν καναδάς πχ....

οπότε δεδομένου αυτού και του ότι ήδη την τελευταία δεκαετία χιόνι βλέπουμε με το σταγονόμετρο την ίδια ώρα που μόλις κάποιες λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά όλες οι γείτονες χώρες βουλιάζουν στο χιόνι κάθε χειμώνα (τουρκία, βουλγαρία κτλ) μας κάνει εντύπωση όταν ανακοινώνουν κάτι τέτοιο και αναμένουμε με την σειρά μας!!!

οπότε ναί δέν είναι θέμα το χιόνι αυτό κάθε αυτό μέσα στον χειμώνα απλά επειδή δέν το βλέπουμε συχνά όταν μας λένε για τέτοια φαινόμενα σίγουρα μας κινεί την περιέργια!

Δημοσ.

Τι να σχολιάσω μωρέ,χιονίζει και βρέχει παντού εκτός από εδώ,50 στρέμματα δασική πυρκαγιά Δεκέμβρη μήνα μέσα στα χιόνια με  -5 βαθμούς.

Παραλογισμός.

Δημοσ.

Εγώ που έχω κανονίσει για ποτό αύριο βράδυ στο κέντρο μ' ένα φίλο (και μένω Διόνυσο) να κατέβω με το Primera, ή με το L200 τελικά; Ποιο αμάξι να πάρω; 

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...