Ison_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Βλέπεις και κάτι άλλο, λέγεται νύχτα. Και οράματα βλέπω, αλλά σε κανένα δεν έχει χιόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τα γνωστα-αγνωστα σάιτ πάλι ριξανε στον κοσμακι παραφιλολογια.... Εδώ αθην δεν πιστεύω ούτε πεντελη γι αύριο πόσο μάλλον βπ που λέγανε και κέντρο. Σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεια/μοντελο καιρό βλέπω στα μέσα του μήνα κάτι καλό αλλά σίγουρα είναι νωρίς ακόμη. Πολύ νωρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Κατι ασπρο και παχυ παιζει να ερχεται στις 29-31 Δεκεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Για δωσε κανα link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Είναι τόσο μακρυά η πρόβλεψη που παίζει να αλλάξει τόσο όσο οι μέρες προχωράνε και να πάμε παραλία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Είναι τόσο μακρυά η πρόβλεψη που παίζει να αλλάξει τόσο όσο οι μέρες προχωράνε και να πάμε παραλία... Ισχυει αλλα παιζει αναμεσα σε απλο ξεροκρυο μεχρι 10 εκατοστα χιονι στο Συνταγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 swimmer21 είσαι ο swimmer21 και στο snowreport; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 swimmer21 είσαι ο swimmer21 και στο snowreport; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ναι χαχα τώρα κοιτούσα τον σχολιασμό για το 12αρι και σκάλωσα λέω κάπου το έχω δει πρόσφατα το όνομα Καλύτερο απο το 6αρι φαίνεται για να είμαι και on topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 χαχα τώρα κοιτούσα τον σχολιασμό για το 12αρι και σκάλωσα λέω κάπου το έχω δει πρόσφατα το όνομα Καλύτερο απο το 6αρι φαίνεται για να είμαι και on topic Ναι αλλα μπορει να βγει και χειροτερο γιατι ο Αζορ ειναι πιο αδυναμος.. Δεν εχει και σημασια βασικα, ολα αλλαζουν μεχρι τοτε.. Το θεμα ειναι να δουμε κανενα καλο χιονακι στην Αθηνα και οχι μονο ξεροκρυο 0-1 βαθμους χωρις ιχνος υετου http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=6&code=0&mode=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Για αττική έχετε αρκετές πιθανότητες νομίζω. Εγώ που ελπίζω να επηρεάσει και πελ/νησο ζητάω πολλά όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μακαρι να χιονιστουμε ολοι φιλε Για οσους δεν καταλαβαινουν, αυτο το μπλε πραγμα πρεπει να ερθει πανω μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παρόμοιο με το 6άρι φαίνεται τελικά με πιο ισχυρό αυλώνα... φίλε μήπως ξέρεις τι ώρα ανανεώνει το ευρωπαικό και κάποιο site που να δίνει τον υετό του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα ανέβει η θερμικρασια από Χριστούγεννα και μετά για 2-3 μέρες, και μετά όντως φαίνεται να πέφτει και 29-30 θα έχει αρκετό κρύο που μένει να δούμε αν θα πιάνει πολύ χαμηλές και σε πεδινες περιοχές.Αλλά δεν υπάρχουν θετικές για προβλέψεις για υετο, δλδ ελάχιστες προς το παρόν πιθανότητες.***Αυτό αλλάζει βέβαια πιο εύκολα από ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά με τα τωρινα δεδομενα, κατά 90% θα έχουμε κρύο σκέτο. ***Edit: Έβλεπα την Θεσσαλονίκη . Ναι, το gfs δίνει λίγο υετό αθήνα για τότε.Και το ecmwf. Αλλά δεν είναι και πολύ. Ούτε οι θερμοκρασίες κάνουν για να χιονίσει πεδινά. Δηλαδή για να χιονίσει Αθήνα, πρέπει να βελτιωθούν πολλοί παράμετροι. Αξίζει όμως να το παρακολουθούμε. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από flik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ισχυει αλλα παιζει αναμεσα σε απλο ξεροκρυο μεχρι 10 εκατοστα χιονι στο Συνταγμα Ούτε 2cm στα πεζοδρόμια της Παλιάς Πεντέλης δεν προβλέπω, μην πω ότι καν δεν θα ρίξει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις