Ison_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μετά το περσινό ζεστό και άνομβρο Ελ Νίνιο, ακολουθεί ήδη υγρό και κρύο Λα Νίνια. Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσο κρύο και υγρό φθινόπωρο. Πιθανότατα τον χειμώνα, κι όχι τώρα, να δούμε μαζικά χιόνια για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό (2008 ήταν η τελευταία φορά; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 φίλε νομίζω ήταν το 2007, και πρίν απο αυτό καλό χιόνι είχε πέσει το 2005 άν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μακάρι να βλέπαμε λιγο χιόνια την Αθήνα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Της προκοπής θες να πεις, όχι απλά λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλα ναι, αλλα είπα να μαι λιγο πιο ρεαλιστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τουλάχιστον βρέχει στην Αθήνα κάτι είναι και αυτό. Μου την δίνει αφάνταστα να βγάζω τον χειμώνα με λιακάδα λες και είμαι στο Miami. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τουλάχιστον βρέχει στην Αθήνα κάτι είναι και αυτό. Επόμενο στάδιο διαστροφής, η κοπρολαγνεία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επόμενο στάδιο διαστροφής, η κοπρολαγνεία. Θες και κάποιες μέρες να δεις και κάτι άλλο εκτός από λιακάδα. Είναι θέμα ισορροπίας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μακάρι να βλέπαμε λιγο χιόνια την Αθήνα .... Το χιόνι είναι καλό κι ωραίο στην αρχή, όταν το βλέπεις να πέφτει, και μέχρι να το στρώσει και να λες κοίτα τι ωραίο που είναι, πιο πολύ επειδή δεν το βλέπεις συχνά. Όταν καταλαγιάσει όμως ο αρχικός (και σύντομος) ενθουσιασμός, μόνο προβλήματα φέρνει, ειδικά μέσα στην πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μετά το περσινό ζεστό και άνομβρο Ελ Νίνιο, ακολουθεί ήδη υγρό και κρύο Λα Νίνια. Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσο κρύο και υγρό φθινόπωρο. Πιθανότατα τον χειμώνα, κι όχι τώρα, να δούμε μαζικά χιόνια για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό (2008 ήταν η τελευταία φορά; )Ποιο κρύο φθινόπωρο (για Αθήνα πάντα) όταν μέχρι και πρόσφατα χτύπαγε 20+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Θες και κάποιες μέρες να δεις και κάτι άλλο εκτός από λιακάδα. Είναι θέμα ισορροπίας. Βλέπεις και κάτι άλλο, λέγεται νύχτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παντως το Σαβ το βράδυ που ήμουν Αμπελοκήπους η κατάσταση ηταν τραγική. Απο τα στενά κατέβαιναν ποτάμια , το νερό κάλυπτε το πεζοδρόμιο. Φορούσα μπότες και αναγκάστηκα να μπω μέσα σε λίμνες με το νερό να πηγαινει πανω απο τον αστράγαλο , κ βέβαια τη μπότα να μπάζει νερά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εγώ για θεσσαλονικη λέω δεν θα ρίξει τίποτα άντε κανένα πουπουλακι ίσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χιονόνερο ποντάρω εγώ, μακάρι να είναι λίγο πιο κάτω η θερμοκρασία απο οτι φαίνεται να είναι (3-4 βαριά 5), ώστε να δούμε λίγο χιόνι. Παίζει ως πιθανότητα, παραπάνω απο την άλλη πιθανότητα που λέει να μην δούμε τίποτα, αλλά υπάρχει φυσικά και αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις