Ison_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν προλαβαίνει να κάνει λίγη ζέστη παραπάνω από το κανονικό, κατευθείαν τηλεοπτικό ρεπορτάζ από λουόμενους στη παραλία... Την Πέμπτη που θα είμαστε με ζακέτα πάλι, δε θα φαίνονται γελοία αυτά τα ρεπορτάζ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ανάλογα. Εγω και τότε θα μαι παραλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ανάλογα. Εγω και τότε θα μαι παραλια Εσύ θα είσαι, αλλά το καλοκαίρι όχι, όπως θα ήθελε το ρεπορτάζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 33 βαθμοί σε Ελευσίνα,Ασπρόπυργο και Ν.Φιλαδέλφεια σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Τη λέτε οι γνώστες του αντικειμένου, θα επιβεβαιωθουν οι πριγνωσεις για την τρίτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Και απλωσα ρουχα χτες το μεσημερι γαμω την τρελα μου..Και αυριο με βροχα θα το παει αραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τη λέτε οι γνώστες του αντικειμένου, θα επιβεβαιωθουν οι πριγνωσεις για την τρίτη; Eξαρταται σε ποιο μερος της θεσσαλονικης μενεις. Πανω απο περιφερειακο το χιονι ειναι σιγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ λέω όχι σύμφωνα με τα ραντάρ του αρναουτ όποτε λέει για κύμα χιονιά δεν βγαίνει και τόσο πολύ τώρα με τα δικά μου ρανταρ και συγκεκριμένα αυτής της σελίδας που τόσα χρόνια εμπιστεύομαι δεν έχουμε χιονακι ακόμα χιονόνερο ίσως λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πολυ νερο βρε παιδι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Στα μεγαλύτερα υψόμετρα της θεσσαλονίκης μάλλον για χιόνι το πάει. Στα πεδινά δεν παίζει. Εκτός αν αλλάξουν οι θερμοκρασίες, γιατί ο υετός θα υπάρξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reinhard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Στα μεγαλύτερα υψόμετρα της θεσσαλονίκης μάλλον για χιόνι το πάει. Στα πεδινά δεν παίζει. Εκτός αν αλλάξουν οι θερμοκρασίες, γιατί ο υετός θα υπάρξει. τοτε ολα αυτα τα σαιτ τι λενε κ για χιονι σε μας κεντρο;; ακομα κ για χιονοστρωσεις μιλανε σε μας (40 εκκλησιες μενω) http://www.northmeteo.gr/analyseis-ektimiseis/erxontai-xionia-analytikh-prognosh-thessalonikhs/ http://www.northmeteo.gr/analyseis-ektimiseis/xartis-pithanis-synolikhs-xionostrosis-triti-proi-eos-tetarth-kshmeromata/ http://www.thepressroom.gr/ellada/irthe-o-heimonas-deite-se-poies-poleis-tha-hionisei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλημέρα σε όλους, ούτε χιόνια ούτε τίποτα (τουλαχιστων αθήνα ακόμη και βπ) φαγώθικαν ολη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον θα περάσει και ούτε κάν θα ακουμπήσει. αύριο 10-13 δέν χιονίζει και τρίτη τετάρτη με 5-7 επίσεις δέν θα χιονίσει.... απλά δέν καταλαβαίνω γιατί με το που βγαίνει μία πρόβλεψη ή ένα μοντέλο καιρού όπως το λένε σπεύδουν όλοι να το διατυμπανίσουν να κινδηνολογήσουν και να κάνουν την τρίχα τριχιά.... μέχρι και ο αρναούτογλου έπεσε έξω μιάς και έλεγε οτι έρχεται κα΄τι μεγάλη και άφηνε να εννοηθεί σε ποστάρισμα στο φέισμπουκ οτι θα έχουμε χιόνι και στο κέντρο της αθήνας (χιονοπτωση και όχι χιονοστρωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ λέω όχι σύμφωνα με τα ραντάρ του αρναουτ όποτε λέει για κύμα χιονιά δεν βγαίνει και τόσο πολύ τώρα με τα δικά μου ρανταρ και συγκεκριμένα αυτής της σελίδας που τόσα χρόνια εμπιστεύομαι δεν έχουμε χιονακι ακόμα χιονόνερο ίσως λίγολινκ να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μήπως εννοεί αυτά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μήπως εννοεί αυτά; ΑΚΡΙΒΩΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις