d_gkal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δε μπορω αλλο. δε μπορωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γιατί, εδώ και καμια εβδομάδα οι ελάχιστες ήταν κάτω από 27°C; Εδώ που είμαι εγώ ναι, έπεφτε 23-24, δρόσιζε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πριν λίγο στο υπνοδωμάτιο που το χτυπούσε ο ήλιος είχα 34, στο σαλόνι 32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Όπως είπα και παλιότερα, για μένα το πρόβλημα δεν ειναι οι υψηλές υψηλές αλλα οι υψηλές χαμηλές. Απ οτι διάβασα, τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία δε θα πέσει κάτω απο 27. Προβλέπεται λιώσιμο. Ενδέχεται σε κάποιες περιοχές Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα να σημειωθούν ρεκόρ ελάχιστων όλων των εποχών.Στην Αθήνα κέντρο κ νοτιότερα χλωμό να πέσουν κάτω από 30 οι ελάχιστες την Πέμπτη τα ξημερώματα. Το ρεκόρ υψηλότερης ελάχιστης πάντως μάλλον δεν κινδυνεύει.Ηταν 36 βαθμοί σε Κύθηρα και Παλαιοχώρα το 2007 και ταυτόχρονα αυτό των Κυθήρων είναι ρεκόρ Ευρώπης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πριν λίγο στο υπνοδωμάτιο που το χτυπούσε ο ήλιος είχα 34, στο σαλόνι 32. Με κλειστά παράθυρα? Ouch... Το θερμόμετρο δείχνει 27 αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ναι ρε, στο βουνό που είσαι εσύ. Εγώ δεν έχω θερμόμετρο, αλλά το καταλαβαίνω, ή για να το πω πιο σωστά, αισθάνομαι σα να είναι πάνω από 30°C η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι. Βγαίνω από το δωμάτιό μου που έχω το κλιματιστικό στους 27°C/quiet και μου έρχεται κύμα ζέστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 33 νομίζω ότι είχαμε πριν μια ώρα έξω, όχι και τόσο χαμηλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με κλειστά παράθυρα? Ouch... Το θερμόμετρο δείχνει 27 αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι... Άλλα κλειστά άλλα μισάνοιχτα, εκεί που ήταν 34 ήταν μισάνοιχτο, γενικά κάτω από 30-31 δεν πέφτει με τίποτα η θερμοκρασία, από Σεπτέμβρη προς Οκτώβρη μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Damn, περιοχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 31 μεσα στο σπιτι με κλιμα ( τωρα το ανοιξα εχει μιση ωρα!) καιγομαστε...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πρόβλεψη 29-38 την Κυριακή (χαλκιδική μεριά). Και το A/C κείτεται νεκρό. Ω, ρε, μάναμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εμένα έχει αυτή την ώρα στο σαλόνι μέσα 32 βαθμούς και έξω 36 στο μπαλκονι Στο υπνοδωμάτιο έχει 30. Γενικά μία καυτή αύρα πλανάται... Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχάσουμε. (Αυτη ή μέτρηση ειναι τώρα μόλις μπήκα σπίτι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εμένα έχει αυτή την ώρα στο σαλόνι μέσα 32 βαθμούς και έξω 36 στο μπαλκονι Στο υπνοδωμάτιο έχει 30. Γενικά μία καυτή αύρα πλανάται... Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχάσουμε. (Αυτη ή μέτρηση ειναι τώρα μόλις μπήκα σπίτι) Χιλιες φορες χειμωνα φιλε -εξαλλου εγω συγκεκριμενα δουλευω συνεχεια μονο 10 μερες αδεια το καλοκαιρι ,κλαιν μαιν ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Η κατάσταση μουφάρει τόσο, που δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Κάθομαι να χαζέψω κανά National Geographic, να διαβάσω κανά Asterix, να χαζέψω εδώ μέσα, στο YouTube, να παίξω κανά παιχνίδι, τίποτα. Τα ξεκινάω και σε λίγα λεπτά τα παρατάω. Μια λύση είναι το κλιματιστικό, αλλά κι αυτό μου την ψιλοσπάει, όταν είναι απόγευμα και πρέπει να τα έχω όλα κλειστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 εκτος οτι δεν εχεις ορεξη να κανεις τιποτα βλεπω κοσμο που εχει αδικαιολογητα νευρα...πολλα νευρα... η ζεστη και ο καυσωνας φερνουν νευρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις