Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες εδώ Θεσσαλονίκη κάνει τρελό κρύο.... Πρώτη φορά μέσα στο σπίτι έχω 14 βαθμούς, μιλάμε απίστευτα πράγματα....

Τι περιοχή;

Δεν έχεις καθόλου θέρμανση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μιση Ελλάδα είναι άρρωστη μπαι δε γουέι......

Θερίζει η γρίπη!

Άστα να πάνε, εγώ ευτυχώς που πρόλαβα να πάω στον γιατρό στις 31 του μήνα και μου έγραψε φάρμακα γιατί μετά κλάψτα.....

Ότι κ να πω εγώ ή τα τρεξίματα ο Κολυδάς μόλις τορπίλισε όλες σας τις ελπίδες.Οι παλιοί καιρόφιλοι ξέρουν  :devil:

Με βροχούλα κ συννεφιές σας βλέπω.Μίλησε ο Κολυδάς άρα τέλος.

Ούτε καν :P Θα χιονίσει, καλά κιόλας.. εδώ θα είμαστε.

Τι -35 ειναυτα μωρεεε

Σημερα ημουν στη κεντρικη βιβλιοθηκη στις 00:00 παρα , και μιλαμε ειχα κουκουλα μπουφαν και του φουτερ και τερμα κουμπωμενα αυτα και πηγαινα πανω κατω μεχρι ναρθει το αστικο .

Παντως σε σχεση με την εβδομαδα των χριστουγεννων που πηγαινα στη γειτονια απλα με τη ζακετα , το κρυο βγηκε πολυ αποτομα και εντονα .

Νομιζω ειναι η πρωτη μου φορα που βλεπω τοσο κρυο μεσα στην πολη .

Μακαρι να χιονισει καποια στιγμη λιγο πιο πανω απο τα 3 χιλιοστα που εριξα αυτες τις μερες .

Θυμαμαι το πιο προσφατο ΜΕΓΑΛΟ και απιστευτα ΠΟΛΥ χιονι που επεσε ηταν το 2001 .

Το gfs έφερε τον αυλώνα ανατολικότερα κ ανέβασε τις Τ στα 850, εμπειρικά κ μόνο αυτό θα φεύγει ολοένα ανατολικότερα κ σύντομα θα εναρμονιστεί κ το ευρωπαικό ραν με αυτό το σενάριο.Συμπερασματικά ότι κ υποστήριξη να δώσει το Αιγαίο χιονόστρωση για κέντρο ξεχάστε την.Χιονόνερο/sleet φάση  άντε κ καμιά νιφάδα στο ξέμπαρκο σε καμιά έξαρση μέσα στο Αθενς.Μέχρι εκεί φτάνετε διότι με +2 ελάχιστη κ +4 μέγιστες στο κέντρο κ νοτιότερα δε φτουράει για τίποτα παραπάνω.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δηλαδής αν κ δεν θα αλλάξει κάτι μι θινκς.

Μάγκες εδώ Θεσσαλονίκη κάνει τρελό κρύο.... Πρώτη φορά μέσα στο σπίτι έχω 14 βαθμούς, μιλάμε απίστευτα πράγματα....

Τι περιοχή;

Δεν έχεις καθόλου θέρμανση;

Κάτω Τούμπα ρετιρέ... Έχω θέρμανση, η θερμοκρασία που ανάφερα είναι χωρίς να ανάψω κάτι, όταν ανάψω πάει στους 19 όχι παραπάνω.

Ποιοί 14 ρε σεις..

Εγώ είδα 7.5 βαθμούς στο υπνοδωμάτιο μου... :-D Το ρεκόρ της τελευταίας πενταετίας είναι 6.7 και λογικά θα σπάσει φέτος!

80s technology το σπίτι!

Σκέφτομαι να πάρω μια καλή σκηνή να κοιμάμαι στον κήπο..πιο ζεστά θα είναι!

• Like 1

Θυμαμαι το πιο προσφατο ΜΕΓΑΛΟ και απιστευτα ΠΟΛΥ χιονι που επεσε ηταν το 2001 .

Και το ΦΕΒ. του 2004

ΧμΔε το θυμαμαιΤου 01 ήταν απο τα χιονια που δε ξεχνιουνται γιατι απο τοτε δεν ξανακλεισαν τα σχολεια για 2 εβδομαδες1 μηνα καθισιο καναμε τοτε δεδομενου οτι ειχαν πεσει γυρω στα χριστουγεννα

Σημερα παντως εχει εναν ηλιο τελειο,ντυθηκα καλα και κατεληξα με το μπουφαν στο χερι και ψιλοιδρωνένος

Το βράδυ παλι θα τουρτουριζουμε βεβαια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...