Zito_H_Ergatia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μ'αρέσει η ζέστη, είμαι πολύ κρυουλιαρα, ναι. Και ακόμα και το καλοκαίρι κάνω μπάνιο με καυτό νερό, να κοκκινίζει το δέρμα. Στη δουλειά όταν ανάβουν air-condition είμαι η μόνη που παραπονιέται οπότε αναγκάζομαι να κουκουλωνομαι με ζακέτα (και παρ'όλα αυτά τις ψυξεις κ τα κρυωματα δεν τα γλιτωνω). Η καλύτερή μου είναι όταν πρέπει να πηγαίνω από κτήριο σε κτήριο ή όταν σχολαω και απολαμβάνω επιτέλους ζεστασιά και τον ήλιο κατακουτελα. Και στο σπίτι δεν έχω air-condition και ανεμιστήρα θα ανάψω μόνο αν έχω κόσμο και παραπονεθεί κάποιος για ζέστη. Επίσης, κοιμάμαι με τα τζάμια κλειστά. Τέλος, θάλασσα δεν πάω ακόμα, περιμένω μετά τα μέσα Ιουλίου για να είναι σίγουρα πιο ζεστά τα νερά. Είπαμε, είμαι σαύρα Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση προτείνω 1 λεπτό πριν το καυτό μπάνιο στους 40 να φας και μια καυτή πιπεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Όποιος είναι από Σπάρτη να μας πει πως την παλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Επιτέλους έρχονται βροχούλες και δροσιά,η χαρά του αγρότη και του πυροσβέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ξανά 40άρια τοπικά σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα οι μέγιστες στην Ελλάδα για σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ βγήκα έξω για μια δουλειά στις 2 και γύρισα σπίτι, δεν την πάλεψα και έβαλα κλιματιστικό, αν και δεν φαίνονται υψηλές οι θερμοκρασίες που μέτρησα με το θερμόμετρο μοιάζει σαν να έχει περισσότερη ζέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 κωλοζεστη πια ουτε τη καθιερωμενη μπαλα της πεμπτης δεν παιξαμε αισχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τέτοιος καιρός είναι ωραίος μόνο για όσους είναι στην παραλία ή για όσους μπορούν να την βγάζουν σπίτι με κλιματιστικό 24/7. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ε λογικό τότε ρε Νιενιαμ, εγω που δε γουστάρω ζέστη δεν αρρωσταίνω πότε, ακόμα κ το χειμώνα κοιμάμαι με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και γυρίζω με φανέλα κ ας έχει - έξω.. η μόνη φορά που ένιωσα κρύο ήταν στο στρατό οταν μου είπαν φεύγεις.με μετάθεση κ το πλοίο σου φεύγει σε 2 ώρες κ μπήκα να κάνω κρύο ντους από τη βιασύνη μου με μείον κάμποσο κ σπασμένο παράθυρο , έξω είχε παγωμένες λιμνούλες μερα μεσημέρι πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Η πλακα ειναι οτι μας λενε πτωση, αλλα μερες τωρα ειναι καπακια τα 40ρια... Λεπτομερεια: ο τρελος αερας. Που ομως δε μειωνει καθολου τη ζεστη. Στο δωματιο μου αν κλεισω το αρκουδιοσιο εχω 31,5ο. Εσεις? Αυτές είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν στην Σπάρτη τις τελευταίες 6 μέρες 17/6 40.6 18/6 43.4 19/6 41.4 20/6 40.3 21/6 40.4 22/6 39.8 Όποιος είναι από Σπάρτη να μας πει πως την παλεύει. Προφανως, οπως λεει και το ρητο, θα τη βγαζουν σπαρτιατικα. Μ'αρέσει η ζέστη, είμαι πολύ κρυουλιαρα, ναι. Και ακόμα και το καλοκαίρι κάνω μπάνιο με καυτό νερό, να κοκκινίζει το δέρμα. Στη δουλειά όταν ανάβουν air-condition είμαι η μόνη που παραπονιέται οπότε αναγκάζομαι να κουκουλωνομαι με ζακέτα Εγω παλια που δουλευα, πισω απ το γραφειο μου ηταν ενα αρκουδισιο το οποιο φυσικα ηταν ανοιχτο συνεχως. Ερχεται μια συναδελφισσα σκυβει να παρει κατι απ το κατω συρταρι μου και τοτε παρατηρησε οτι δε θα πρεπε να με λενε Ιορδανη αλλα Μπαρμπα-Σταθη(διοτι ημουν στη καταψυξη). Η ιδια λεει αν καθοταν εκει για λιγο θα κατεληγε στο νοσοκομειο. Σε ενα αλλο αρκουδιο ειχα αφαιρεσει το καλυμμα του, ωστε να εχω περισσοτερο αερισμο. Στο δωματιο μου που ειναι λιγα τεραγωνικα, αν βαλω πανω απο 24ο ζεσταινομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Λεπτομερεια: ο τρελος αερας. Που ομως δε μειωνει καθολου τη ζεστη. Στο δωματιο μου αν κλεισω το αρκουδιοσιο εχω 31,5ο. Εσεις? Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει με τον αέρα. Εγώ, 33.5 σήμερα στο σαλόνι χωρίς κλιματιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μην μετράτε μόνο τη θερμοκρασία αλλα και την υγρασία. Αυτή ειναι που κάνει την ζέστη ανυπόφορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 29 βαθμούς έχω εγώ αυτήν την στιγμή στο σαλόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 8η συνεχόμενη ημέρα σήμερα που η Σπάρτη σημειώνει κοντά 39 βαθμούς και πάνω. Ακόμα και για την Σπάρτη που είναι παραδοσιακά η περιοχή με τις υψηλότερες μέσες μέγιστες καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην Ελλάδα αυτό έχει συμβεί μόνο μια φορά στην σύγχρονη μετεωρολογική της ιστορία.Τον Ιούλιο του 2012 οπότε και σημείωσε το εθνικό ρεκόρ υψηλότερης μηνιαίας μέσης μέγιστης θερμοκρασίας με 38.3°C. Τότε είχε 10 συνεχομένες ημέρες πάνω από 39. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ερώτηση - απορία. Στη ζέστη πως γίνεται να έχει τόσο μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία από τη σχετική θερμοκρασία; Πχ είδα χθες έλεγε θερμοκρασία 33, σχετική θερμοκρασία 45. Στο κρύο το καταλαβαίνω ας πούμε, λόγω υγρασίας ίσως, αλλά στη ζέστη όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ερώτηση - απορία. Στη ζέστη πως γίνεται να έχει τόσο μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία από τη σχετική θερμοκρασία; Πχ είδα χθες έλεγε θερμοκρασία 33, σχετική θερμοκρασία 45. Στο κρύο το καταλαβαίνω ας πούμε, λόγω υγρασίας ίσως, αλλά στη ζέστη όχι Τι είναι η σχετική θερμοκρασία; Μήπως εννοείς αισθητή θερμοκρασία; Όσο αυξάνεται το ποσοστό της σχετικής υγρασίας τόσο επιδεινώνεται η αισθητή θερμοκρασία, αυτό που ισχύει στο κρύο ισχύει και στην ζέστη. Η υγρασία (νερό) έχει υψηλότερη θερμοχωρητικότητα από οτι ο αέρας έτσι η παρουσία της στον αέρα επιδεινώνει περισσότερο το φαινόμενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις