iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω ότι τις μετράνε υπό σκιά.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος Κακως δεν εισαι σιγουρος, βεβαιως και υπο σκια τις μετρανε. Γιατι αν βαλεις το θερμομετρο φατσα στον ηλιο θα ανεβει αρκετα πανω απο τη θερμοκρασια που εχουν αναγγειλει. Αν δεν κάνω λάθος οι θερμοκρασίες στα δελτία είναι υπο σκία, Υπο σκία ειπες? Τι ειναι παλι αυτη η σκία? τελικά μόνο στη χέστρα έχει δροσιά , το έχω καθιερώσει κάθε μεσημέρι μεταξύ 4 και 6 πάω κάνω ένα μπάνιο με τον ανεμιστήρα να με χτυπάει την ώρα που κάνω μπάνιο (τι a/c και μαλακίες) και μετά κάθομαι στη τουαλέτα και παίζω με το κινητό , για πότε περνάει το 2ωρο χαμπάρι δεν παίρνω. Οπως ελεγε καποια ψυχη, το χεσιμο διαρκειας ειναι ευχαριστο οπως και οι διακοπες διαρκειας. Σήμερα στο Γκάζι 41 βαθμούς είχε... Και στο meteo.gr ελεγε 35ο για Αθηνα σημερα... Εγω βλεπω οτι και σημερα εχει καυσωνα σαν το τριημερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Απορώ ποιος αισθάνεται όμορφα αυτή την ώρα στην Αθήνα, χωρίς να είναι αγκαλιά με την αρκούδα, σε κάποια παραλία ή πάνω στο βουνό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ. ΤΗΝ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ. End of rant, carry on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αυριο θα πεσει η θερμοκρασια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εσένα σ'αγαπάω κι ας κάνεις self-like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ακόμα και με τέτοια ζέστη? περίεργο , μια ζωή το κάνω ποτέ δεν έπαθα κάτι Ναι βασικά δυο συγγενείς μου είχαν πάθει πνευμονία όταν ιδρωμένοι εκτεθήκανε σε ρεύμα αέρος. Εγώ θυμάμαι 10-11 χρόνια πριν είχα πάθει το εξής, έλιωνα από την ζέστη στο κρεβάτι και έβαλα έναν ανεμιστήρα να με χτυπάει επάνω μου στο στομάχι μάλιστα, την επόμενη μέρα είχα διάρροιες και φρικτούς πόνους στο στομάχι μου...... μου συνέβει 2 φορές κιόλας μέχρι να βάλω μυαλό. Οπότε καλού κακού το αποφεύγω μην πάθω τίποτα, έχω που έχω καρδιοπάθειες. Απορώ ποιος αισθάνεται όμορφα αυτή την ώρα στην Αθήνα, χωρίς να είναι αγκαλιά με την αρκούδα, σε κάποια παραλία ή πάνω στο βουνό. Απόγευμα κατά 7-8 ήμουν Σύνταγμα, φυσούσε αεράκι που και που, οπότε ήμασταν κυριλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 6η συνεχόμενη ημέρα που η Ελλάδα χτυπιέται από 40άρια τοπικά.41 ως τώρα σε νότια Ρόδο και Αργολίδα σήμερα...Τελικά βγήκε διαρκείας ο καύσωνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Και από τα λίγα πράγματα στην Ελλάδα που έχουν συνέπεια, βρέθηκε να είναι οι καύσωνες. fml... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Απορώ ποιος αισθάνεται όμορφα αυτή την ώρα στην Αθήνα, χωρίς να είναι αγκαλιά με την αρκούδα, σε κάποια παραλία ή πάνω στο βουνό. όλα καλά με τον καύσωνα, το απολαμβάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για μενα καυσωνας δεν ειναι το 40αρι του μεσημεριου αλλα το 30αρι νωρις το πρωι και αργα το βραδυ που δε σ αφηνει να παρεις ανασα. Επειδη ειμαι απ αυτους που σηκωνονται νωρις, με πιανει απελπισια οταν νιωθω αποπνικτικη ζεστη κι απολυτη νηνεμια χωρις να εχει παει καν 8. Ειναι ηδη τεσσερις μερες που εχει αυτη την καψα και θα κρατησει αλλες τρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Απορώ ποιος αισθάνεται όμορφα αυτή την ώρα στην Αθήνα, χωρίς να είναι αγκαλιά με την αρκούδα, σε κάποια παραλία ή πάνω στο βουνό. Καλά δεν πιστεύω πως λέει κάποιος οτι του αρέσει και να δεν έχει a/c ή δεν αράζει τα μεσημέρια στη θάλασσα ή κάπου με δροσιά παρέα με κάτι κρύο , τότε ναι σε όλους μας αρέσει όπως μας αρέσουν και τα χιόνια αλλα δεν είδα κανέναν να πηγαίνει με φανελάκι και να λέει γουστάρω , τουλάχιστον όχι κάποιον πέρα απο τα 5 λεπτά για να βγάλει φωτογραφία . Να κάθεται κάποιος μέσα σε ένα ζεστό διαμέρισμα χωρίς τίποτα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα και να αισθάνεται όμορφα ούτε καν Πάντως δεν ξέρω πως είναι Αθήνα απο θέμα υγρασίας , όμως εδώ έξω απο την Πάτρα που μένω επειδή είμαστε full υγρασία και ιδικά το σπίτι μου στην πλευρά του δωματίου μου το χτυπάει ο ήλιος απο το πρωί μέχρι το βράδυ και γίνεται χαμάμ . Μιλάμε φάση να τηγανίζουν κ να έχουν αναμμένο φούρνο στην κουζίνα(δεν την χτυπάει ο ήλιος) για ώρες και να είναι ποιο δροσερά απο το δωμάτιο μου. Δεν κάνω πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Και εγω που ειμαι Αθηνα, το δωματιο μου το χτυπάει ο ήλιος 12-5 και με την βοηθεια του ξυλινου πατωματος βραζει.Παω μεσα στο σαλονι που δεν το χτυπαει καθολου και εχει πλακακι και ειναι αλλος κοσμος. Μεγαλη καταρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 όλα καλά με τον καύσωνα, το απολαμβάνω. Πρέπει να εξηγείται επιστημονικά, δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο καθένας το κλίμα. Για μένα π.χ. το threshold είναι περίπου στους 22°C. Από εκεί και πάνω αρχίζω να μην την παλεύω. Από εκεί και κάτω δεν έχω πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι ακόμα και στους 30°C μπορεί να αισθάνονται μια ψύχρα ενώ οι περισσότεροι θα προτιμούσαν λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία. Βέβαια, εννοείται πως το πώς αισθάνεσαι δεν εξαρτάται μόνο από τη θερμοκρασία, αλλά και από την υγρασία και τον άνεμο. Θα είχε ενδιαφέρον να έπαιζε μια σχετική έρευνα/ανάλυση ώστε να βασιζόμαστε σε κάτι περισσότερο σε ανάλογες συζητήσεις. Γιατί εγώ για παράδειγμα δε μπορώ να καταλάβω τους κρυουλιάρηδες :Ρ Δε μπορώ να αντιληφθώ πώς κάποιος απολαμβάνει το να ιδρώνει μόνο που κάθεται σε ένα δωμάτιο με 30C+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μ'αρέσει η ζέστη, είμαι πολύ κρυουλιαρα, ναι. Και ακόμα και το καλοκαίρι κάνω μπάνιο με καυτό νερό, να κοκκινίζει το δέρμα. Στη δουλειά όταν ανάβουν air-condition είμαι η μόνη που παραπονιέται οπότε αναγκάζομαι να κουκουλωνομαι με ζακέτα (και παρ'όλα αυτά τις ψυξεις κ τα κρυωματα δεν τα γλιτωνω). Η καλύτερή μου είναι όταν πρέπει να πηγαίνω από κτήριο σε κτήριο ή όταν σχολαω και απολαμβάνω επιτέλους ζεστασιά και τον ήλιο κατακουτελα. Και στο σπίτι δεν έχω air-condition και ανεμιστήρα θα ανάψω μόνο αν έχω κόσμο και παραπονεθεί κάποιος για ζέστη. Επίσης, κοιμάμαι με τα τζάμια κλειστά. Τέλος, θάλασσα δεν πάω ακόμα, περιμένω μετά τα μέσα Ιουλίου για να είναι σίγουρα πιο ζεστά τα νερά. Είπαμε, είμαι σαύρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αυτές είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν στην Σπάρτη τις τελευταίες 6 μέρες 17/6 40.6 18/6 43.4 19/6 41.4 20/6 40.3 21/6 40.4 22/6 39.8 Όποιος είναι από Σπάρτη να μας πει πως την παλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις