Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμμ σχολιασμός καιρού=κάτι καπνίζει και τρελένετε δεν είναι δυνατόν αυτό να έχει 12 το βράδυ 30 βαθμούς έξω.Αλλά εδώ κολάει λιγάκι και το γεγονός ότι πλέον έχουμε κάψει κάθε ίχνος από δάσος που υπήρχε είτε αυτό ήταν ένα δασάκι με 10 δέντρα είτε με χιλιάδες δέντρα.

Θερμοκρασία που πέτυχε φίλος κάπου στο κέντρο.Πλέον μπορούμε να βγάλουμε κανά μπριζολάκι έξω πάνω σε μια λαμαρίνα και βουαλά θα μαγιρεθτεί με μηδενικό κόστος

post-216492-0-97076000-1466505935_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Αυτό ήταν με το αυτοκίνητο εν κινήσει ή όταν μπήκε μέσα μετά από κάμποση ώρα παρκαρίσματος στον ήλιο? :P

Αυτό ήταν με το αυτοκίνητο εν κινήσει ή όταν μπήκε μέσα μετά από κάμποση ώρα παρκαρίσματος στον ήλιο? :P

Εν κίνηση.Έχω και από το δικό μου φώτο εν κίνηση σε απογευματινή βολτούλα προς μαρούσι 42 βαθμούς 6 το απόγευμα.Άντε να σου βάλω -2 στις θερμοκρασίες πες επειδή είναι και αμάξι και βράζει η λαμαρίνα του αμαξιού και μπορεί να δείχνει λίγο πιο πάνω

• Super Moderators

Αν δεν κάνω λάθος οι θερμοκρασίες στα δελτία είναι υπο σκία, οπότε δεν είναι και τόσο παράξενη η ένδειξη στο αυτοκίνητο που θα το βλέπει ήλιος...

• Like 1

Αν δεν κάνω λάθος οι θερμοκρασίες στα δελτία είναι υπο σκία, οπότε δεν είναι και τόσο παράξενη η ένδειξη στο αυτοκίνητο που θα το βλέπει ήλιος...

Και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω ότι τις μετράνε υπό σκιά.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος

Χμμμ σχολιασμός καιρού=κάτι καπνίζει και τρελένετε δεν είναι δυνατόν αυτό να έχει 12 το βράδυ 30 βαθμούς έξω.Αλλά εδώ κολάει λιγάκι και το γεγονός ότι πλέον έχουμε κάψει κάθε ίχνος από δάσος που υπήρχε είτε αυτό ήταν ένα δασάκι με 10 δέντρα είτε με χιλιάδες δέντρα.

Θερμοκρασία που πέτυχε φίλος κάπου στο κέντρο.Πλέον μπορούμε να βγάλουμε κανά μπριζολάκι έξω πάνω σε μια λαμαρίνα και βουαλά θα μαγιρεθτεί με μηδενικό κόστος

Σίγουρα παίζει κι αυτό ρόλο, αλλά γενικότερα το υδρολογικό έτος που διανύουμε είναι από τα χειρότερα (ίσως φταίει το Ελ Νίνιo ; )

Ο χειμώνας ήταν ζεστός, εκτός από κάποιες εξάρσεις, και οι βροχές με το κυάλι. Δε μπορώ να θυμηθώ από πέρσι μέχρι σήμερα πολλές βροχερές μέρες.

Η θερμοκρασία στον ήλιο είναι υψηλότερη από 8-9 βαθμούς σε σχέση με τη θερμοκρασία υπό σκιά.

Επίσης, λογικά ο αισθητήρας θερμοκρασίας του αυτοκινήτου θα είναι υπό σκιά και όχι εκτεθειμένος στον ήλιο.

Δύσκολο το αυτοκίνητο να κινούνταν για πολλή ώρα και να εξακολουθούσε να δείχνει 47°C.

Η Θεσσαλονίκη στις καθυστερήσεις τίναξε την μπάνκα σήμερα και ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες δεν κατάλαβε τπτ από καύσωνα.Τώρα τοπικά 41 βαθμούς σε διάφορα προάστια της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα οι μέγιστες στην Ελλάδα ως αυτή την ώρα.

• Like 1

Σήμερα στο Γκάζι 41 βαθμούς είχε...

Καλά εννοείται ότι δε κοιτάμε τι δείχνει τ αμάξι κάτω απ τον ήλιο, 47 ας που,ε δεν είχε για κανένα λόγο.

Πάντως αυτές τις μέρες του καύσωνα νιώθω σκατα. Μεγάλη ατονία , εννοείται με κλιματισμό αλλά κι αυτο δε κάνει καλό. Για να δροσιστω πχ στο αμάξι το χα στο auto χαμηλά μ αποτέλεσμα να δουλεύει αναγκαστικά φάουλ, και τελικά να φτάσω σπίτι με πονοκέφαλο.

• Like 1

Σε εμας εδώ κέντρο Αθήνας, ανοίγουμε ένα παράθυρο στον ακάλυπτο, και φύσαγε καυτός αέρας σαν αερόθερμο να πούμε. Το φαινόμενο βέβαια έχει επαναληφθεί πολλές φορές, η πρόσοψη του σπιτιού θερμένεται αρκετά απ' την ηλιακή ακτινοβολία και όταν φυσήξει αέρας η θερμότητα απάγεται και μεταφέρεται μέσα στο σπίτι όταν ανοίξεις τζάμι.

Πάντως εμένα έξω τα ίδια με εχτές/προχτές μου φάνηκαν, αρκετή ζέστη, ελπίζω να πέσει η θερμοκρασία για να καλμάρουμε, η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι άρχισε απο εχτές να γίνεται αποπνικτική λόγω υγρασίας, το βράδυ δεν βελτιώθηκαν και πολύ τα πράγματα εντός.

τελικά μόνο στη χέστρα έχει δροσιά , το έχω καθιερώσει κάθε μεσημέρι μεταξύ 4 και 6 πάω κάνω ένα μπάνιο με τον ανεμιστήρα να με χτυπάει την ώρα που κάνω μπάνιο (τι a/c και μαλακίες) και μετά κάθομαι στη τουαλέτα και παίζω με το κινητό , για πότε περνάει το 2ωρο χαμπάρι δεν παίρνω. Βέβαια τώρα που βγήκα νιώθω λες κ μπήκα σε φούρνο , έτσι μ έρχεται να βάλω ρόδες στο γραφείο ή ακόμα και να το πάρω σέρνοντας με το pc στη χέστρα 

πήγα κ έδωσα το 360 ο μαλάκας που ήταν εύκολο στη μετακίνηση , θα έπαιρνα τώρα την tv με το 360 και θα άραζα κανα 3ωράκι 

edit : μου μπαίνουν σκέψεις να πάρω κρυφά το laptop της αδερφής μου αλλα αν με πάρει χαμπάρι θα κράζει 
χμμμμμ

• Like 1

τελικά μόνο στη χέστρα έχει δροσιά , το έχω καθιερώσει κάθε μεσημέρι μεταξύ 4 και 6 πάω κάνω ένα μπάνιο με τον ανεμιστήρα να με χτυπάει την ώρα που κάνω μπάνιο (τι a/c και μαλακίες) και μετά κάθομαι στη τουαλέτα και παίζω με το κινητό , για πότε περνάει το 2ωρο χαμπάρι δεν παίρνω. Βέβαια τώρα που βγήκα νιώθω λες κ μπήκα σε φούρνο , έτσι μ έρχεται να βάλω ρόδες στο γραφείο ή ακόμα και να το πάρω σέρνοντας με το pc στη χέστρα 

πήγα κ έδωσα το 360 ο μαλάκας που ήταν εύκολο στη μετακίνηση , θα έπαιρνα τώρα την tv με το 360 και θα άραζα κανα 3ωράκι 

edit : μου μπαίνουν σκέψεις να πάρω κρυφά το laptop της αδερφής μου αλλα αν με πάρει χαμπάρι θα κράζει 

χμμμμμ

Μην βάζεις ανεμιστήρα όταν κάνεις μπάνιο, γενικά μην μπαίνεις σε ρεύματα αέρος όταν δεν φοράς τίποτα επάνω σου και είσαι βρεγμένος. Παίζει να πάθεις πνευμονία.

Μην βάζεις ανεμιστήρα όταν κάνεις μπάνιο, γενικά μην μπαίνεις σε ρεύματα αέρος όταν δεν φοράς τίποτα επάνω σου και είσαι βρεγμένος. Παίζει να πάθεις πνευμονία.

ακόμα και με τέτοια ζέστη? περίεργο , μια ζωή το κάνω ποτέ δεν έπαθα κάτι 

Επισκέπτης

ακόμα και με τέτοια ζέστη? περίεργο , μια ζωή το κάνω ποτέ δεν έπαθα κάτι

Ναι και με τέτοια ζέστη.

Το έχω πάθει παλαιότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...