tritonas00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Kαι τις προηγουμενες μερες πως τα καταφερνες και εμενες κουλ? Δεν ειχε τοσο ζεστη εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 σα κοτοπουλο ειμαι. θελω κρυο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέγιστες Ελλάδας σήμερα Σπάρτη 43.4 Μοίρες 43.2 Θήβα 42.9 Και οι 3 τοπ θερμοκρασίες σημειώθηκαν από σταθμούς του ΕΑΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Κάπου πήρε το μάτι μου ένα post στο Insomnia περί El Nino και La Nina, και πως πρόκειται να "κρυώσει" αρκετά το κλίμα από την ερχόμενη σεζόν λόγω της αλλαγής απ'το ένα φαινόμενο στο άλλο. Από λίγο που έψαξα στο Wikipedia δε κατάλαβα και πολλά. Ξέρει κανείς τι παίζει, κι αν όντως θα 'χουμε βροχές από Αύγουστο και χιόνια από Νοέμβρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σε βάθος 5 με 7 ημερών είναι αξιόπιστη η πρόγνωση επιστημονικά στην μετεωρολογία.Όλα τα άλλα είναι μούφες ή ανοιχτά στην μετάφραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 41 βαθμούς η Σπάρτη τώρα και μέγιστη στην Ελλάδα προς το παρόν για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γυρω στους 30,συννεφια και ελαφρυ αερακι Κερκυρα.ψιχαλισε και λιγο χωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 41 ακριβώς και στο κέντρο της Αθήνας στο Θησείο σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών πριν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ανάψαμε air condition πρώτη φορά σήμερα για το φετινό καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Προσωπικά τόσο εχτές όσο και σήμερα δεν πέρασα τόσο δράμα στο σπίτι όσο άλλα καλοκαίρια παλαιότερα, ίσως φταίει οτι δεν υπήρχε υγρασία που κάνει αποπνηκτική την ατμόσφαιρα. Εχτές μεσημέρι κιόλας βγήκα έξω στην Ομόνοια και πήγα κάτω πατήσια με τον ηλεκτρικό για να αγοράσω καθαριστικό για το κλιματιστικό μου, έπρεπε να το έκανα νωρίτερα αλλά το άφησα κλασσικά τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα γατόνια πάντως στον κήπο είναι λες και μπήκαν σε hibernation, σαπίλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Προσωπικά τόσο εχτές όσο και σήμερα δεν πέρασα τόσο δράμα στο σπίτι όσο άλλα καλοκαίρια παλαιότερα, ίσως φταίει οτι δεν υπήρχε υγρασία που κάνει αποπνηκτική την ατμόσφαιρα. Εχτές μεσημέρι κιόλας βγήκα έξω στην Ομόνοια και πήγα κάτω πατήσια με τον ηλεκτρικό για να αγοράσω καθαριστικό για το κλιματιστικό μου, έπρεπε να το έκανα νωρίτερα αλλά το άφησα κλασσικά τελευταία στιγμή. εδώ πάντως έξω απο Πάτρα που μένω είχε τόση υγρασία που 2+ τη νύχτα που την έπεσα δεν είχε δροσίσει και κοιμάμαι δίπλα στην πόρτα, με ανοιχτή μπαλκονόπορτα + ανεμιστήρα. Δοκίμασα να βάλω τον ανεμιστήρα με κώλο έξω στο μπαλκόνι όπως έκανα παλιά κ δρόσιζε το δωμάτιο σε χρόνο 0, @@ έπειτα ξύπνησα και στις 4:30 και πάλι έκανε την ίδια ακριβώς ζέστη , μου φάνηκε περίεργο πάντως, δεν θυμάμαι καλοκαίρι που να μην δρόσιζε μετά τις 3 το βράδυ και ενώ ξέρω πως το pc δημιουργεί ζέστη τέτοια εποχή, ποτέ δεν είχα θέμα κ ας μην το κλείνω ποτέ. είχε όμως και τρελή υγρασία όπως είναι σχεδόν πάντα χειμώνα καλοκαίρι , εγώ επειδή έχω άσμα την καταλαβαίνω αμέσως λόγο δυσκολίας στην αναπνοή κ χθες ήταν λες κ δεν υπήρχε αέρας να αναπνεύσω , έκανα κ τη μαλακία να πάω 6+ για προπόνηση και βγαίνοντας να φύγω με το ποδήλατο κατάλαβα τι μαλακία είχα κάνει. Εντομεταξύ full συννεφιά όπως κ σήμερα , ίχνος ήλιου φτάνω σπίτι κάνω μπάνιο και ενώ δροσιστικά άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο στα αφτιά και στο μέτωπο για καμια ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 41 σήμερα σε Λέσβο και Τατόι στην Αθήνα.Τρίτη συναπτή ημέρα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών για περιοχές της Αθήνας (Τατόι,Νέα Φιλαδέλφεια κοκ) ενώ στην Σπάρτη επί 4 συνεχόμενες ημέρες η θερμοκρασία ήταν πάνω από 40 (40.6 43.4 41.4 και 40.3 σήμερα). Από αύριο θα χαλαρώσετε στην Ελλάδα με τις πολλές ζέστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ανάψαμε air condition πρώτη φορά σήμερα για το φετινό καλοκαίρι. Και τις προηγουμενες μερες πως την βγαζατε? οικονομικα και ιδρωμενοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά μιλάμε αυτή η Σπάρτη δεν έχει αφήσει χριστό όρθιο στο πέρασμα της.Πέμπτη μέρα σερί πάνω από τους 40 βαθμούς.Είχε χρόνια να συμβεί αυτό στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις