Daemonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 28 Σήμερα Ηράκλειο Κρήτης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 20-21/2 θα εχουμε μια μινι ψυχρη εισβολη με λιγες βροχες και λιγα χιονια στη περιοχη της Πινδου.. Μετα παλι μετριες ζεστες Τελη του μηνα με 1ο 10ημερο Μαρτιου, θα τα παιξει ολα για ολα ο καιρος για μια δυνατη ψυχρη εισβολη.. Ειναι πολυ νωρις ακομα ομως, μπορει να μην ερθει και τιποτα. Αυτα. Του χρονου παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιζει να δουμε και τα πρωτα 30αρια για φετος, πριν καν τελειωσει ο Φεβρουαριος.. Στην Κρητη θα ειναι οτι πρεπει για μπανιο 28-29/2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παιζει να δουμε και τα πρωτα 30αρια για φετος, πριν καν τελειωσει ο Φεβρουαριος.. Στην Κρητη θα ειναι οτι πρεπει για μπανιο 28-29/2 Τι λέμε τώρα, εδώ έχουν βγεί οι κάμπιες από αρχές Φλεβάρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αρρώστια...ρε σεις ειμαι στα ορεινά με εχει κουρασει τοση καλοκαιρία...απο περσι τον ιουνιο εχει μονιμα ηλιο...αντε 10-15 μερες συννεφιά η βροχη!τι σκατα ζουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικα οτι ειπε ο φιλος απο πανω... αρωστια και τιποτε αλλο.... δυστηχως χαθικε η συνοχη του καιρου και ολο αυτο που γινεται ειναι παρα φυσην... η καθε εποχη εχει τους λογους της και την δικη της χρησιμοτητα. πως να το κανουμε. προκειται γισ φυσικη ταξη πραγματων. Θα ηθελα να δω αυτους τους ανωμαλους που ελεγαν να κανει καλοκαιρι το χειμωνα(πραγμα που εγινε) πως θα τους φανει οταν το καλοκαιρι θα κανει χειμωνα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 όπως τους φάνηκε που ξεσκίστηκε να βρέχει τον περασμένο Ιούνιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως στην Θεσσαλονίκη έχει αρχές Αυγούστου ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τα περασμενα 2 καλοκαιρια επισης ηταν ανωμαλα. ενα σκ χωρις βροχες αερα δυνατο και συννεφια δεν υπηρχε. ας τα λουστουν. καθιστε και θα δειτε τι θα γινει φετος.... ο παππους μου μου ειπε (σαν παλιος απλα λογο ηλικιας) οτι θα παει πισω ο χειμωνας και θα εχουμε βροχες την ανοιξη. για μαντεψτε και το καλοκαιρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 31 βαθμούς σχεδόν (30.5) έφτασε πριν λίγο τοπικά στην Κρήτη σύμφωνα με τον σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στον Αλικιανό Χανίων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τα περασμενα 2 καλοκαιρια επισης ηταν ανωμαλα. ενα σκ χωρις βροχες αερα δυνατο και συννεφια δεν υπηρχε. ας τα λουστουν. καθιστε και θα δειτε τι θα γινει φετος.... ο παππους μου μου ειπε (σαν παλιος απλα λογο ηλικιας) οτι θα παει πισω ο χειμωνας και θα εχουμε βροχες την ανοιξη. για μαντεψτε και το καλοκαιρι.... Οι βροχές είναι καλοδεχούμενες και την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το θέμα είναι μην είναι δυνατές μπόρες που πλημμυρίζουν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Απλά πέρυσι (και πρόπερσι αν θυμάμαι καλά) ο καιρός μας τρόλλαρε κανονικά. Ολητ τη βδομάδα αίθριος, και τα σαββατοκύριακα συννεφιά. Ήθελες να πας για μπάνιο και στη χαλούσε. Και δεν ήταν μια και δυο. Βέβαια δεν ήθελαν όλοι να πάνε για μπάνιο, ή δεν πήγαιναν όλοι μόνο το σαββατοκύριακο, αλλά λέμε για αρκετούς που δουλεύουν μέσα στη βδομάδα και κάθονται σαββατοκύριακο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πέρυσι τον Μάρτιο έκανε ήλιο 3 μέρες μετρημένες. Εγώ αυτό θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως μιλάω για Ιούνιο-Ιούλιο σίγουρα, ενδεχομένως και για Μάιο-Αύγουστο. Επίσης, μιλάω για Αττική. Το νομό για τον οποίο μέχρι πριν δύο χρόνια τουλάχιστον, μπορούσες να πεις σχεδόν με βεβαιότητα, ότι από τις 90-150 καλοκαιρινές μέρες, άντε να είχε συννεφιά τις 10 και να έβρεχε τις 2. Πλέον, ποιος μπορεί να πει ότι και φέτος θα κάνει μπάνια χωρίς συννεφιά; Κάτι άλλο τώρα, τον καιρό των τελευταίων ημερών στην Αττική, τον θεωρώ ίσως τον ιδανικότερο όλων. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, που και που καμιά ψιχάλα να καθαρίσει κι η ατμόσφαιρα, φυσιολογικά επίπεδα θερμοκρασίας, ταχύτητας ανέμου, υγρασίας κ.λπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις