Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα κάποιες περιοχές θα σημειώσουν ρεκόρ μέγιστων θερμοκρασιών όλων των εποχών για Φεβρουάριο.Πολύ πιθανό η Κρήτη τοπικά να αγγίξει τους 30 βαθμούς κελσίου.Υπενθυμίζω πως το ρεκόρ όλων των εποχών για τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα είναι 32.1 βαθμοί Κελσίου στις Βρύσσες Χανίων και είχε σημειωθεί το 2010.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα κάποιες περιοχές θα σημειώσουν ρεκόρ μέγιστων θερμοκρασιών όλων των εποχών για Φεβρουάριο.Πολύ πιθανό η Κρήτη τοπικά να αγγίξει τους 30 βαθμούς κελσίου.Υπενθυμίζω πως το ρεκόρ όλων των εποχών για τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα είναι 32.1 βαθμοί Κελσίου στις Βρύσσες Χανίων και είχε σημειωθεί το 2010.

Θυμαμαι πριν μερικα χρονια στην Αθηνα(το 2001 αν δε κανω λαθος) ειχε 30οC μια ημερα του Μαρτη.

Γαμώ τη ζέστη γαμώ γαμώ.

Χθες βράδυ είχα close contact με κατσαρίδα, και στη δουλειά σήμερα είδα πάλι.

Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε. Φέτος βλέπω να μας τρώνε.

Δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε κατσαρίδες Φλεβάρη μήνα.

• Like 1

Χθες το βράδυ στο μπάνιο, και σήμερα στη δουλειά, στο Νέο Κόσμο.

Στο σπίτι γενικά δεν έχουμε πολλές, το καλοκαίρι εννοώ, γιατί όπως είπα εκτός καλοκαιριού δε θυμάμαι άλλη φορά να έχω δει.

Στη δουλειά σήμερα είδα, και είχα μήνες να δω.

Το θέμα είναι πως είναι γεγονός ότι σπάει το ένα ρεκόρ θερμοκρασιών μετά το άλλο. Δεν είναι ανεξήγητο το φαινόμενο με τις κατσαρίδες, ούτε με τα κουνούπια που απ' ό,τι θυμάμαι κι αυτά καθυστέρησαν να «εξαφανιστούν».

Τώρα πώς εσύ δε θυμάσαι κατσαρίδες ούτε Ιούλη, ποιος ξέρει πώς το έχεις καταφέρει.

Τελη Φεβρουαριου ΑΑΑΑΝ γινει κατι.. Αλλιως τιποτα αλλο. (λογικα παντα)

Επισης απο την αλλη εβδομαδα προς 23/2 εχουμε μεγαλη θερμη εισβολη απο οτι δειχνουν οι χαρτες, λογικα αυτο λεει και ο Τοξο

Δεν ήξερα ότι είναι καλοκαιρινό έντομο οι κατσαρίδες.Στο σπίτι μου πάντως έχω χρόνια να δω.

Σύμφωνα με το accuweather θα πέσει η θερμοκρασία λίγο αρχές με μέσα Μαρτίου.

Επίσης το accuweather έβγαζε χαμηλές θερμοκρασίες(8-12 βαθμούς) τις 2 τελευταίες βδομάδες του Φλεβάρη.Δηλαδή τώρα. λολ

Ρε τα χιονοδρομικά χιόνι έχουν; Ακόμα δεν έχω πάει βουνό και δεν ξέρω. Γιατί εδώ Θεσσαλονίκη χειμώνα δεν μπορώ να πω πως νιώσαμε.

τοξο, παιζει να ριξει κανα χιονι ή παμε για καλοκαιρι;

5-6 μέρες είναι η ασφαλής πρόβλεψη κ γι αυτές θα έχει κάργα ζέστη η Ελλάδα.

Δεν έχω πρόσβαση σε δεδομένα, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο φετινός χειμώνας είναι ο πιο στατιστικά ανώμαλος των τελευταίων ετών τουλάχιστον. Ανομβρία, υψηλές θερμοκρασίες, συχνοί χιονιάδες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...