Tetrabitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει χιόνι ας πάει να υπηρετήσει στον πανέμορφο Έβρο μας. Όλη μέρα φτυαρισμα, αλάτι να ανοίγεις δρομάκια για το διοικητήριο και τους λόχους και σκοπιά κεντρική πύλη και περίπολο. Εκεί θα το αγαπήσετε το χιόνι σας το εγγυουμαι... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Tetrabitos 5
guido Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Όποιος θέλει χιόνι ας πάει να υπηρετήσει στον πανέμορφο Έβρο μας. Όλη μέρα φτυαρισμα, αλάτι να ανοίγεις δρομάκια για το διοικητήριο και τους λόχους και σκοπιά κεντρική πύλη και περίπολο. Εκεί θα το αγαπήσετε το χιόνι σας το εγγυουμαι... Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί Και εμένα πχ μου αρέσουν οι βροχερές μέρες. Αν το αναφέρω πρέπει να μου την πει κανείς γιατί δεν σκέφτομαι πχ τους άστεγους; Η' αν αρέσει και κάποιον η άνοιξη επειδή δεν σκέφτεται τους αλλεργικούς κτλ; Νταξει ναι δημιουργεί προβλήματα, αν ο άλλος είναι μαθητής κτλ θα το χαρεί και το θα το πει. 8
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Τι χιονι ειναι ωραιο σε ενα πενταστερο να πίνεις το καπουτσίνο σου στους 24c και εξω να εχει -10 και να χιονίζει 3
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Όταν η Αττική μιλάει για χιόνι η Β Ελλάδα απλά γελάει!! 6
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Όταν η Αττική μιλάει για χιόνι η Β Ελλάδα απλά γελάει!! Όταν η Β. Ελλάδα μιλάει για χιόνι, το Γιακούτσκ κλαίει σταλακτίτες από τα γέλια. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από kirileman 4
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 και οταν μιλαει η Αττικη για χιονι το Γιακούτσκ τι κανει;;
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, txcellas είπε και οταν μιλαει η Αττικη για χιονι το Γιακούτσκ τι κανει;; Τσεκάρει τις τιμές εισιτηρίων του μετρό; 3
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Τσεκάρει τις τιμές εισιτηρίων του μετρό; σχολιο πιο αστοχο και απο το παικτη του τροχου της τυχης (επι μικρουτσικου)
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, txcellas είπε σχολιο πιο αστοχο και απο το παικτη του τροχου της τυχης (επι μικρουτσικου) Ενώ οι δικές σου συγκρίσεις είναι... 2
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 προτεινω να μετρησουμε το χιονι και να δουμε ποιος θα νικησει! 😛
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, kirileman είπε Όταν η Β. Ελλάδα μιλάει για χιόνι, το Γιακούτσκ κλαίει σταλακτίτες από τα γέλια. -45 τώρα στο Γιακούτσκ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 19 minutes ago, txcellas said: προτεινω να μετρησουμε το χιονι και να δουμε ποιος θα νικησει! 😛 Εγώ προτείνω να ρίξω ένα λουκέτο για να έχετε να γουστάρετε... 2 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Παντως για μας τους παραθαλάσσιους νομίζω τέλος ο χειμώνας αντε καναδιό ακόμα 5αρια και πάμε παραλία, που για αυτό και ζούμε άλλωστε Τώρα +12 και λιγο πριν +14
Stamer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παντως για μας τους παραθαλάσσιους νομίζω τέλος ο χειμώνας αντε καναδιό ακόμα 5αρια και πάμε παραλία, που για αυτό και ζούμε άλλωστε Τώρα +12 και λιγο πριν +14 Ακόμα Γενάρη έχουμε, τα πολλά τα κρύα τα κάνει αργότερα παραδοσιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις