liakjim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν 20 πόντους χιόνι στον Ωρωπό. Οι δρόμοι όμως ανοιχτοί στην πόλη. Για Μαλακάσα δεν ξέρω. ΥΓ χωρίς ρεύμα από τις 7 το πρωί. Ευτυχώς έχω τζάκι. Edit βγήκε ήλιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Αρθρογράφοι ειδησεογραφικων sites nowadays be like: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 απο ελ. βενιζελος πηγα να παρω το μετρο και ειναι ενας υπαλληλος της τραινοσε μπροστα στην κυλιομενη που ενημερωνει πως μετρο και προαστιακος δε λειτουργουν. μονο λεωφορειο. λιγο περιπετεια ετσι για το καλως τα παιδια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 18 minutes ago, ask said: απο ελ. βενιζελος πηγα να παρω το μετρο και ειναι ενας υπαλληλος της τραινοσε μπροστα στην κυλιομενη που ενημερωνει πως μετρο και προαστιακος δε λειτουργουν. μονο λεωφορειο. λιγο περιπετεια ετσι για το καλως τα παιδια .. Yeahhttp://www.skai.gr/news/greece/article/393869/akinitopoiithike-o-proastiakos-stin-pedeli/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μελίσσια σήμερα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Και που λέτε βγαίνω έξω το πρωί και βρίσκομαι λίγο πιο βόρεια από το Winterfell. Νόμισα ότι άρχισαν γυρίσματα στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στο Χαλκούτσι που έχω το εξοχικό 30 πόντοι χιόνι. Όλα άσπρα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Στο Χαλκούτσι που έχω το εξοχικό 30 πόντοι χιόνι. Όλα άσπρα. Λίγο έξω απ'το στάδιο ειρήνης και φιλίας, 20 πόντοι και 10 ριμπάουντ, όχι κι άσχημα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 14 minutes ago, kirileman said: Στο Χαλκούτσι που έχω το εξοχικό 30 πόντοι χιόνι. Όλα άσπρα. 30 πόντοι snow, jon snow... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Θα τα παγώσει όλα απόψε. -2 αυτήν την στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγώ ξέρω ότι έχασα το πρωινό πλοίο χωρίς λόγο και δεν φτάνει που κάνω 16 ώρες για να πάω σπίτι, τώρα κάνω επιπλέον 9! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μετα και τον Τηλέμαχο ποιος έρχεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μετα και τον Τηλέμαχο ποιος έρχεται ; o Υάκινθος Πέρα από την πλάκα.. Αναφορά σε κείμενο Η «Υπατία», ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από την Τετάρτη 09/01, με κύρια χαρακτηριστικά τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση του βαρομετρικού χαμηλού που σχετίζεται με την κακοκαιρία «Υπατία» καθώς και την εξέλιξη των φαινομένων (βροχές-καταιγίδες-χιονοπτώσεις) από το βράδυ της Τρίτης 08/01 έως το πρωί της Παρασκευής 11/01 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Death_In_Paradise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νοτιάδες ;; Μετα τη χιονοκαταιγίδα και 2 φορές που έμεινα σημερα από μπαταρια ακριβώς όταν έριχνε ... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις