Προς το περιεχόμενο

Σχολιασμός Καιρού

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα κουφό ρε παιδιά.Από χτες μέχρι σήμερα έχω σκοτώσει (φονέας έγινα):lol: 4-5 κουνούπια μέσα στο σπίτι.

Πρέπει να έχουν μεταλαχθεί επικίνδυνα ή πλέον εκτός από τα κουνούπια του Νείλου κυκλοφόρησαν και κουνούπια της Σιβηρίας.:D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ένα κουφό ρε παιδιά.Από χτες μέχρι σήμερα έχω σκοτώσει (φονέας έγινα):lol: 4-5 κουνούπια μέσα στο σπίτι.

Πρέπει να έχουν μεταλαχθεί επικίνδυνα ή πλέον εκτός από τα κουνούπια του Νείλου κυκλοφόρησαν και κουνούπια της Σιβηρίας.

Παππού στον Γέρακα που μένεις έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα κουνούπια εδώ και χρόνια.

Αν έχεις κ γείτονες που αδειάζουν βρωμονερα έξω δεν υπάρχει σωτηρία.

46 λεπτά πριν, green gordon είπε

Παππού στον Γέρακα που μένεις έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα κουνούπια εδώ και χρόνια.

Αν έχεις κ γείτονες που αδειάζουν βρωμονερα έξω δεν υπάρχει σωτηρία.

Άσε όχι μόνο βρωμόνερα από πλυντήρια κ.λ.π. δυστυχώς και βοθρόνερα όταν γεμίζουν οι βόθροι και αργεί το βυτίο να αδειάσει καθώς και όταν βρέχει που κάποιοι με μοτεράκια τα βγάζουν στο δρόμο.

Όλες οι Αρχές το ξέρουν αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αποχέτευση,καμία Αρχή δεν νοιάζεται για να φτιάξει οπότε κλάφτα Χαράλαμπε.:angry: Ο καθένας κάνει ότι μπορεί να φέρει το βυτίο το οποίο θέλει 100 ευρώ για άδειασμα, έστω και 5 μέρες αργότερα.

Λέμε μόνο ότι είμαστε Βορειοανατολικά προάστεια και νοιώθουμε περηφάνεια  γιατί δεν είμαστε Πατήσια ή Κυψέλη αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν τη βρώμα τη δική μας.:P

9 hours ago, papoys1 said:

Πρέπει να έχουν μεταλαχθεί επικίνδυνα ή πλέον εκτός από τα κουνούπια του Νείλου κυκλοφόρησαν και κουνούπια της Σιβηρίας.:D

Ειναι ενας συνδιασμος παραγοντων. Το σπιτι εχει πολυ υψηλοτερες θερμοκρασιες απο οτι εξω, και βρισκουν προστασια απο τυγχων θηρευτες τους. Οπως επισης πως ειναι και πηγη τροφης γιαυτα. Λιγο πολυ παντου το ιδιο γινεται, ευτυχως που εβαλε λιγη δροσια και δεν θα συνεχισουν να αναπαραγονται με αυτους τους ρυθμους για λιγο καιρο.

• Like 1

Καρδιτσα δυσκολα,μεσα στην πολη κινουνταν με δυσκολια τα αυτοκινητα.Ειπα μπας και ριξει μισο μετρο αυριο να μην παω για δουλεια αλλα δεν το βλεπω,μαλλον αυτο ηταν.Εχει αρχισει απο τις 6:00 περιπου και κοβει αρκετα.Τωαρα να δω το βραδυ τι θα κανει,μακαρι να μας βαλει στον υπνο και να μας "θαψει".

Εκανε και μια διακοπη πριν κανενα μισαωρο και ετρεχα στον ξυλολεβητα για να βγαλω τα ξυλα.Τελικα ουτε 5 λεπτα δεν κρατησε,τσαμπα τον καπνο που εφαγα,ακομα δεν μπορω να συνελθω.

• Super Moderators
13 minutes ago, margaritagr said:

Στο Βόλο το χει στρώσει κι εμείς είμαστε στο Μπραχαμι... Α ρε αδικίες!!!

Ώρα για μετακόμιση σε Ιπποκράτειο Πολιτεία. 😛

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι βάρδια βράδυ έξω και έχω ντυθεί σαν αστακός.Εσωθερμικό+φόρμα+παντελόνι+κασκώλ+σκούφο.Απο πάνω 2 πουλόβερ και μπουφάν.

Μέχρι τις 02:30 καλά ήταν,όσο περνάει η ώρα πέφτει και άλλο η θερμοκρασία,τώρα έχει 4°C.Μάλλον θα πέσει έως τους 2°C (Αθήνα).

Αύριο πάλι βράδυ και μάλλον θα είναι ακόμα χειρότερα,ειδικά αν φυσάει.

Καλοπερνάω...

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...