pontez2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειναι ο ποταμος το προβλημα. Ειναι το οτι ζεις σε λεκανοπέδιο, εκει δηλαδη που γυρω σου υπάρχουν βουνά, απο τα οποία ξεκινάνε ποταμάκια, χείμαροι ή δε ξέρω κι εγω τι, ωστε να καταλλήξουν στη θάλασσα μέσα απο τη φυσικη ροή που έχουν και εσυ πας και χτιζεις ΝΟΜΙΜΑ πάνω στη ροή τους. Για να εκτρέψεις ομως τη ροή του εκάστοτε χείμαρου, χρειάζεται ειδικές μελέτες και βέβαια να χρησιμοποιήσεις κενούς χωρους ωστε να περνάνε απο εκει τα νερά. Οι χωροι αυτοί ειναι οι δρόμοι ή τα σπιτια. Να γκρεμισεις πολυκατοικίες δε μπορεις, οποτε το μονο που μένει ειναι χαλάσεις κάποιους δρομους για να τους κάνεις πάλι ποτάμια. Αυτο βέβαια θα δυσχεραινει το κυκλοφοριακό, οπότε η μονη λυση θα ηταν η απαγόρευση αυτοκινήτων στον μεγάλο δαχτύλιο, πλην εξαιρέσεων (πχ ΑμεΑ, σχολικά, φορτηγά τροφοδοσίας, ταξί κτλ). Αυτό βέβαια θα σημαινε οτι όσοι έχουν αμάξια θα έπρεπε να τα παρκάρουν κάπου Επισης οτι θα έπρεπε να αυξηθουν τα ΜΜΜ, να έχεις μετρό παντού, το οποιο να λειτουργει 24ωρο και να σε πηγαινει παντου. Καταλαβαινεις
mclein Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, phanispal είπε Πόσο γαμάτος καιρός και θερμοκρασία. φαρμακοποιος εισαι ; ; ; 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, phanispal said: Πόσο γαμάτος καιρός και θερμοκρασία. Στο Καστελλόριζο η μέγιστη σήμερα πάντως με 29.2 βαθμούς και ήλιο 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε φαρμακοποιος εισαι ; ; ; Υπάρχει κανείς άλλος με ίωση η μόνο εγώ είμαι ο γκαντεμης :
stavros750 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Υπάρχει κανείς άλλος με ίωση η μόνο εγώ είμαι ο γκαντεμης : Πέρασα ίωση για κανα τριβδόμαδο από 5 Αυγούστου μέχρι τέλη Αυγούστου, οπότε υπάρχουν και χειρότερα 😛 2
rus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Υπέροχη μέρα σήμερα Ναι, αφου μας αλλαξε τα φωτα εκανε καλη ημερα. Είναι νωρις ακομα για παπλωμα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από rus
kronos73 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ωραίος καιρός και η προβλεψη είναι να πάει έτσι για τις επομενες μερες, Αθήνα τουλάχιστον 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Εχει και γ@@ώ τους καιρούς τις τελευταίες ημέρες.Μόνο την νύχτα είναι κάπως λόγω υγρασίας. 1
rus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχει και γ@@ώ τους καιρούς τις τελευταίες ημέρες.Μόνο την νύχτα είναι κάπως λόγω υγρασίας. Aκομα με σεντονακι σκεπαζομαι. Ειχε λιγο κρυο αυτές τις μερες εδώ στην Αθηνα αλλα τις επομενες θα ζεστανει. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H δυτικη Ελλαδα να ετοιμαζει ομπρελες... ...για τις παραλιες... Κατα τοπους η θερμοκρασια θα ξεπερασει τους 30. Αττικη για κοντομανικο τις περισσοτερες μερες με 25ρια. Περα απο τη διαρκη ανοδο της θερμοκρασιας δεν φαινεται να υπαρχει καποιο αλλο ενδιαφερον στον καιρο μεχρι και το τελος της εβδομαδας. Ουτε για μετα φαινεται κατι, αλλα προφανως ειναι νωρις. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend 1 1
liakjim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς αν επιβεβαιωθεί ο Αρναούτογλου (που συνήθως το κάνει με τις αναλογικές του), ο Νοέμβριος θα είναι εξαιρετικά ζεστός και άνυδρος Και πριν ξεκινήσουν οι γνωστοί/ες με τις προσωπικές τους προδιαγραφές και τα θέλω, οι συνέπειες θα είναι πολλαπλάσια άσχημες από το όποιο παροδικό όφελος
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Πανε για θερμοκρασιακα ρεκορ ολων των εποχων καποιες περιοχες της Ελλαδας (για Νοεμβρη) συμφωνα με τις τελευταιες προβλεψεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις