Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Φθιωτιδα, Χαλκιδα, Κορινθια, Ευβοια, Μεσσηνια με πολλες καταστροφες και βγαινουν οι Αθηναιοι και λενε για τσαμπα τρομολαγνιες απλα επειδη ειναι ο μονος νομός της παρέας που την γλυτωσε Δεν υπαρχει σωτηρια! Μην γενικευεις, δεν βγαινουν οι Αθηναιοι, βγαινουν "καποιοι". Αθηναιοι ή μη, δεν εχει σημασια τι ειναι. Και εγω Αθηναιος ειμαι, αλλα βλεπω ολον τον χαμο που εχει γινει με τρομερες πλημμύρες στη μιση Ελλαδα, με γεφυρες που γκρεμιστηκαν, με βαρκες που βουλιαξαν σχεδον ολες (σε περιοχες συγγενων) για πρωτη φορα τουλαχιστον εδω και 50 χρονια. Ακομα και στην Αττικη εχουμε πολλα προβληματα τα βλεπουμε σε ρεπορταζ. Ακομα και σε τοπικο μας επιπεδο: σημερα το πρωι ειδα σκισμενες τεντες στη γειτονια σε 2 σπιτια, κατι που δεν ειχα δει να γινεται χρονια. Και μεσα στο λεκανοπεδιο λοιπον υπαρχουν πολλα προβληματα, ασχετα που αλλου ειναι πολυ χειροτερα και εμεις ξεφυγαμε! Δεν ειναι καλο να τα βλεπουμε οπως νομιζουμε ή οπως μας συμφερει για τους δικους μας λογους. Ο,τι χειροτερο ειναι. Ποσα χρονια πισω πια;;; 5 2
ninas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας αφιερωνω το παρακατω Φυσηξε ερωτας βοριας,κι ηρθε τυφωνας ο Ζορμπας κι αρχισα τεντες και τις γλαστρες να μαζευω Φυσηξε ερωτας βοριας,και τα καναλια της TV δε τα πιστευω Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από ninas
rus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Έβγαλα μια μικρή βόλτα το σκύλο μου και αναρωτιόμουν που βρέθηκαν όλοι αυτοί στα αμάξια με τέτοιον καιρό. Οδηγούσαν σαν τρελοί, έπεφταν μέσα στις λακούβες με νερό για να κάνουν χάλια τους ελάχιστους πεζούς και τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους σπίνιαραν στις ανηφόρες από το νερό. Tρεχαν να προλαβουν τα σημαντικα ραντεβου τους, φρεντο στο Κολωνακι.
Zerg13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω στην Κορινθο σε αρκετες παραθαλασιες περιοχες εχει χωμα μεσα στην θαλασσα ειναι καφε. Αυτο γινεται πολυ σπανια εδω και οχι σε τετοια ενταση. Πεσαν ολα τα σκουπιδια μεσα, οικοδομικα υλικα, The walking dead Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 1
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν εχει τελειωσει η κακοκαιρια. Η σημερινη νυχτα θα ειναι δυσκολη και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ξεγελαστουν οι πολιτες και οι αρχες. Ηδη υπαρχουν 3 αγνοουμενοι και η βροχη συνεχιζεται και θα συνεχιστει μεχρι αυριο σε πολλες περιοχες. Κατα τοπους τα φαινομενα θα ειναι δυνητικα επικινδυνα. Απο τις σημαντικοτερες κακοκαιριες που εχει γνωρισει η χωρα εδω και πολλα χρονια, με πολλους νομους να εχουν σοβαρες καταστροφες και απιστευτα υψη βροχης που ακομα δεν εχουν σταματησει μετα απο 36 ωρες. Οι προειδοποιησεις ηταν κατι περισσοτερο απο σωστες. @matrixxx: Σωστοτατη η παρατηρηση για τους καποιους Αθηναιους. Οντως δεν αναφερομουν σε ολους τους Αθηναιους. 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μην γενικευεις, δεν βγαινουν οι Αθηναιοι, βγαινουν "καποιοι". Αθηναιοι ή μη, δεν εχει σημασια τι ειναι. Και εγω Αθηναιος ειμαι, αλλα βλεπω ολον τον χαμο που εχει γινει με τρομερες πλημμύρες στη μιση Ελλαδα, με γεφυρες που γκρεμιστηκαν, με βαρκες που βουλιαξαν σχεδον ολες (σε περιοχες συγγενων) για πρωτη φορα τουλαχιστον εδω και 50 χρονια. Ακομα και στην Αττικη εχουμε πολλα προβληματα τα βλεπουμε σε ρεπορταζ. Ακομα και σε τοπικο μας επιπεδο: σημερα το πρωι ειδα σκισμενες τεντες στη γειτονια σε 2 σπιτια, κατι που δεν ειχα δει να γινεται χρονια. Και μεσα στο λεκανοπεδιο λοιπον υπαρχουν πολλα προβληματα, ασχετα που αλλου ειναι πολυ χειροτερα και εμεις ξεφυγαμε! Δεν ειναι καλο να τα βλεπουμε οπως νομιζουμε ή οπως μας συμφερει για τους δικους μας λογους. Ο,τι χειροτερο ειναι. Ποσα χρονια πισω πια;;; Οχι: 10 ώρες πριν, billdanos είπε Σχολιάζουμε τον καιρό και την εξέλιξή του στην περιοχή που ζούμε ο καθένας και όχι για όλη την Ελλάδα Κοινως, χεστ@@με για την υπολοιπη ελλαδα. Εριξε μονο δυο ψιχαλες εδω που ειμαστε? Κυκλωνας απο τα λιντλ, τρομοκρατια κλπ ασχετα αν αλλου εχουμε αγνοουμενους και πλημμυρισε το συμπαν Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00 3
AntiCambeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ζειτε εκει στην Αθηνα Αττικη; Είμαι απο τους λίγους επιζήσαντες και γράφω απο βάρκα με 1 κουπί σπασμένο... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, tritonas00 said: Οχι: Κοινως, χεστ@@με για την υπολοιπη ελλαδα. Εριξε μονο δυο ψιχαλες εδω που ειμαστε? Κυκλωνας απο τα λιντλ, τρομοκρατια κλπ ασχετα αν αλλου εχουμε αγνοουμενους και πλημμυρισε το συμπαν Ωραίο επίπεδο αντίληψης έχετε σε όσα διαβάζετε. Από τα lidl! Το ότι κάποιος σας περιγράφει την κατάσταση στην περιοχή που βρίσκεται, το μεταφράζετε αυτόματα σε «χεστηκα για όλους τους άλλους»... Δεν παραξενευομαι βέβαια. 1
kirileman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Στις 29/9/2018 στις 5:13 ΜΜ, stormrain είπε @liakjim Tι εικονα εχουμε Ωρωπο? Εχω σπιτι διπλα (Χαλκου) και θα με ενδιεφερε το τι γινεται στην περιοχη Αν πας, να σου δώσω διεύθυνση να δεις αν το εξοχικό μου είναι στη θέση του;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Αν πας, να σου δώσω διεύθυνση να δεις αν το εξοχικό μου είναι στη θέση του; Μακαρι να το ηξερα χθες γμτ να σου ελεγα! Πηγε ο αδερφός για ελεγχο και του δικου του ευτυχως επεζησαν. Γενικα πολυ νερο αλλα εκει που είμαστε ολα στη θεση τους. Χαλκουτσι εχεις κι εσυ?
kirileman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, stormrain είπε Μακαρι να το ηξερα χθες γμτ να σου ελεγα! Πηγε ο αδερφός για ελεγχο και του δικου του ευτυχως επεζησαν. Γενικα πολυ νερο αλλα εκει που είμαστε ολα στη θεση τους. Χαλκουτσι εχεις κι εσυ? Κάποια στιγμή θα πάω να δω, γιατί εκεί στη πλαγιά που βρίσκεται το σπίτι, το έδαφος έχει την τάση να κόβει βόλτες. Ναι, λίγο μετά τα Πηγαδάκια.
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Επειδή δεν έχω καθόλου εικόνα από την τοπολογία της Αθήνας η περιοχές που κάηκαν πως είναι τώρα με τις βροχές; επηρεάστηκαν καθόλου από τις νεροποντες; Μέσα στο καλοκαίρι φρόντισαν να γίνουν αντιπλημμυρικα έργα στο βουνό με κορμόυς δέντρων κτλ;
mp123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Εβγαλε ήλιο. Περασε ο τυφώνας. Αντε να βγάλουμε τις μηχανές να κινούμαστε γιατί με το αμαξι δεν παλεύετε.
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, mp123 είπε Εβγαλε ήλιο. Περασε ο τυφώνας. Αντε να βγάλουμε τις μηχανές να κινούμαστε γιατί με το αμαξι δεν παλεύετε. εγω με λεωφορείο τι να πω? χαλια:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις